greg4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 και εγώ μπήκα μετά από 1,5 χρόνο. Όντως πολύ αλλαγμένο πάλι. δεν μου άρεσε καθόλου που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς spell από άλλα specs. Δηλαδή έχει 2 σελίδες abilities και οκ τέλος. warrior dps fury όντως αρκετά εύκολο. και holy priest πολύ εύκολο το healing. spammareis κουμπιά. εγώ healara τις προάλλες σε ένα group lvl 96 και παράλληλα έβλεπα και ταινία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 δεν μου άρεσε καθόλου που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς spell από άλλα specs. γιατί πότε μπορούσες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Και μένα με ευχαρίστησαν πολύ οι αλλαγές στα skill. 1000 φορές 4-5 κουμπιά που έχουν "βάρος" όμως από πίσω και χρειάζονται ένα άλφα timing παρά αυτό το Osu που ήταν πιο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Γενικά τα έχουν υπεραπλοποιήσει όλα, εμένα απο την αρχή δεν μου άρεσε αυτό αλλλα τώρα το παρακάνανε. Στον druid για παράδειγμα η μπάρα έχει 4-5 κουμπιά, λες και παίζω LoL. Και το character screen δεν δέίχνει τίποτα πια. Τι στο καλο ; Μονο στον Paladin κανανε πολυ πιο complex το gameplay του ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 είστε 100 lvl με τα talent των 110 ,λογικό είναι να μην σας φαίνεται ολοκληρωμένο το class σας, μέχρι τώρα ο paladin και ο druid (που είναι τα βασικά μου class) μου άρεσαν , επεισης μου άρεσε και o DK ,ο blood έχει πολλά παλιά spell που του είχαν βγάλει στο WOD (και δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό blood dk ). Τώρα ο rogue μου φαίνεται περίεργο το καινούργιο spec του ,είναι σαν να είναι άλλο class Για όσους ρωτάν για το garrison , μπορείς να βγάλεις gold κάνοντας ανταλλαγή τα resource για cloth , κάνεις και ένα tailor building (αν δεν είσαι tailor ) και κάνεις τις τσάντες , με το που γίνουν available οι DH θα ανεβούν οι τιμές τους γιατί ξεκινάν με 16αρες τσάντες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Στον druid για παράδειγμα η μπάρα έχει 4-5 κουμπιά, λες και παίζω LoL. έτσι κι αλλιώς 3-4 κουμπιά χρησιμοποιούμε Prot warrior είχα τουλάχιστον 25 κουμπιά bound και ιδανικά ήθελα άλλα 2-3 αλλά βαριόμουν να δω πού διάλο θα τα βάλω. Πάντως resto druid και κάνα dps class που ψιλοέπαιζα όταν βαριόμουν (όχι 100) όντως ήθελε 5-6 κουμπιά. Ίσως στα 100 χρειαζόταν κι άλλα, αλλά όχι τα 30 που θέλει ο warrior. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ερώτηση με το expansion παίρνουμε και ένα μήνα δωρεάν χρόνο γιατί δεν θυμάμαι αν δίνει η blizz οχι δεν δινει 1 μηνα δωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 δηλ είμαστε στα 30 ευρώ για το expansion και 20 ευρώ για την κάρτα(2μηνη) = 50 ευρώ crap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τι στο καλο ; Μονο στον Paladin κανανε πολυ πιο complex το gameplay του ; Εν μερη και ο priest κυριως ο disco. Γενικά τα έχουν υπεραπλοποιήσει όλα, εμένα απο την αρχή δεν μου άρεσε αυτό αλλλα τώρα το παρακάνανε. Στον druid για παράδειγμα η μπάρα έχει 4-5 κουμπιά, λες και παίζω LoL. Και το character screen δεν δέίχνει τίποτα πια. Ενω παλια που ειχαμε hit rating,expertise,dodge,parry,shield block,armor penetration και ποσα αλλα ηταν καλυτερα δηλαδη.Ασετως αν τουλαχιστον το 80-90% δεν ασχολιοταν με αυτα. Καλως ή κακως ετσι επρεπε να ηταν το Wow απο Pandaria και μετα που πλεον το παιχνιδι εχει γινει πιο casual friendly.Αλλωστε οπως ειχε γραφτει και πιο παλια για την ευκολια του Wow,δεν νομιζω ολοι αυτοι που το κραζουν να εχουν κανει clear mythic το τελευταιο raid στον πρωτο μηνα που βγηκε και το λενε αυτο.. Και για τα skill τι να το κανω να εχω 4μπαρες γεματες με skills,buffs,mounts,toy,food και δεν ξερω και εγω τι που εχανες την μπαλα? Δεν λεω στον αλλο που δεν ξερει αν του εδειχνες το UI σου εδινε μια (ψευδ)αισθηση hardcore.Αλλα οντως ειχαμε και πολλα ανουσια spells. Το ιδιο φυσικα και με τις τσαντες και το bank που δωθηκε ανασα απο πλευρας χωρου. και εγώ μπήκα μετά από 1,5 χρόνο. Όντως πολύ αλλαγμένο πάλι. δεν μου άρεσε καθόλου που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς spell από άλλα specs. Δηλαδή έχει 2 σελίδες abilities και οκ τέλος. warrior dps fury όντως αρκετά εύκολο. και holy priest πολύ εύκολο το healing. spammareis κουμπιά. εγώ healara τις προάλλες σε ένα group lvl 96 και παράλληλα έβλεπα και ταινία... btw αυτο που γραφεις δεν ισχυει για τα abilites. Ανεβαζω τωρα resto shaman και εχω κανονικα και Lightning bolt,και chain lightning και Lava burst.Το ιδιο και σε druid που παλι αν και tank εχω μερικα healing spells. Οπως ομως αναφερθηκε και πιο παλια skills αναλογα με τo spec ειχες. Τι να το κανεις πχ το shield of righteousness(shield slam των pala)σαν retri pala? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εν μερη και ο priest κυριως ο disco. Ενω παλια που ειχαμε hit rating,expertise,dodge,parry,shield block,armor penetration και ποσα αλλα ηταν καλυτερα δηλαδη.Ασετως αν τουλαχιστον το 80-90% δεν ασχολιοταν με αυτα. Δεν συμφωνώ, πιστεύω οτι έδινε βάθος στο παιχνίδι. Θυμάμαι παλιότερα π.χ. που έπρεπε το hit rating να είναι σε κάποιο ποσοστό για να πετυχαίνεις 100% των χτυπημάτων και να μην χάνεις dps και έπρεπε να φτιάξεις ανάλογα το gear με enchants κλπ. Το ίδια και με τα resistances πιο παλιά αν και ήθελαν λίγο αλλαγή αλλά κατ'εμε δεν έπρεπε να αφαιρεθούν. Για τις τσάντες συμφωνώ οτι είναι θετική αλλαγή αλλά το Benediction μου δεν το διαγράφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δεν συμφωνώ, πιστεύω οτι έδινε βάθος στο παιχνίδι. Θυμάμαι παλιότερα π.χ. που έπρεπε το hit rating να είναι σε κάποιο ποσοστό για να πετυχαίνεις 100% των χτυπημάτων και να μην χάνεις dps και έπρεπε να φτιάξεις ανάλογα το gear με enchants κλπ. Το ίδια και με τα resistances πιο παλιά αν και ήθελαν λίγο αλλαγή αλλά κατ'εμε δεν έπρεπε να αφαιρεθούν. Για τις τσάντες συμφωνώ οτι είναι θετική αλλαγή αλλά το Benediction μου δεν το διαγράφω Οχι δεν παει ετσι. Ναι μεν στην θεωρια ολα αυτα ηταν ωραια,αλλα αν δεν ησουν σε κορυφαια guild του server(που να τα εχουν δεδομενα αυτα ακομα και σε recruitement)τοτε δεν ειναι τοσο ωραια τα πραγματα και καλως ή κακως αφαιρεθηκαν. Ειδικα αν ησουν και στο guild recruitement κομματι. Μιλαμε για εποχες που ζηταγαν ενα ρημαδο enchant πχ στα 80 με Sons Of Holdir. Υπηρχαν πολλοι που ουτε καν honored δεν ηταν(που πηγαινες ανετα απλα αν εκανες σε αυτη την περιοχη lvl up).Τι να λεμε τωρα... Τοτε τα profession ειχαν αξια,και εβλεπες να ερχονται ατομα να κανουν apply σε guild για Lich King 25hc και λιγους μηνες πιο μετα Ruby sanctum με Skinning/herbalism ή mining/herbalism ή να μην ειχαν καν τερματισμενα profession. Για το hit rating και expertise τα ιδια. Αν δεν τους εδινες εσυ τα νουμερα μπροστα τους ετοιμα ουτε καν που ασχολιοντουσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν συμφωνώ, πιστεύω οτι έδινε βάθος στο παιχνίδι. Θυμάμαι παλιότερα π.χ. που έπρεπε το hit rating να είναι σε κάποιο ποσοστό για να πετυχαίνεις 100% των χτυπημάτων και να μην χάνεις dps και έπρεπε να φτιάξεις ανάλογα το gear με enchants κλπ. Το ίδια και με τα resistances πιο παλιά αν και ήθελαν λίγο αλλαγή αλλά κατ'εμε δεν έπρεπε να αφαιρεθούν. Ειδικά το hit και το expertise εγώ τα έβλεπα ως πολύ κακό σχεδιασμό. Ήταν σα να σου λέει "you need to be this tall to play". Το ίδιο με τα resistances στο vanilla, που δε μπορούσες να μπεις σε raid χωρίς resistance gear. Ωραία ίσως στα χαρτιά, αλλά πρακτικά ήταν ένας αριθμός που έπρεπε να φτάσεις αν ήθελες να παίξεις "σοβαρά". Θυμάμαι εγώ ως tank (γιατί μόνο prot warrior είχα για main, ποτέ δεν έδινα πολλή σημασία σε alts κλπ) έπρεπε να κάνω reforge defensive stats σε hit/expertise μέχρι να φτάσω σε συγκεκριμένο ποσοστό (νομίζω ήταν 13% hit και 5 expertise) για να μπορώ να έχω 100% hit chance σε bosses. Υπήρχε κι ένα εργαλείο που σου έλεγε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις reforge/gem για να φτάσεις ακριβώς αυτό το ποσοστό. Τέτοια πράγματα όχι μόνο δεν είναι immersive, αλλά σου χαλάνε το όποιο ήδη υπάρχον immersion. Από κει και πέρα, νομίζω δεν έδωσαν ποτέ πολλή σημασία σε secondary stats. Τα leech/avoidance/indestructible που υπάρχουν τώρα θα μπορούσαν και να λείπουν χωρίς να αλλάξει τίποτα απολύτως. Είναι τελείως random αν θα σου κάτσουν, δε μπορείς να τα βάλεις εσύ κάπως. Και ακόμα και να σου κάτσουν 1-2 items από, ας πούμε, avoidance, δεν κάνουν και καμιά τρελή διαφορά. Το speed είναι ωραίο αλλά άμα είναι random τι να το κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 δηλ είμαστε στα 30 ευρώ για το expansion και 20 ευρώ για την κάρτα(2μηνη) = 50 ευρώ crap Άμα τα βρεις τόσο και τα 2 πες μου και εμένα...τσάμπα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν συμφωνώ, πιστεύω οτι έδινε βάθος στο παιχνίδι. Θυμάμαι παλιότερα π.χ. που έπρεπε το hit rating να είναι σε κάποιο ποσοστό για να πετυχαίνεις 100% των χτυπημάτων και να μην χάνεις dps και έπρεπε να φτιάξεις ανάλογα το gear με enchants κλπ. Το ίδια και με τα resistances πιο παλιά αν και ήθελαν λίγο αλλαγή αλλά κατ'εμε δεν έπρεπε να αφαιρεθούν. Για τις τσάντες συμφωνώ οτι είναι θετική αλλαγή αλλά το Benediction μου δεν το διαγράφω Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Το παιχνίδι είχε βάθος και έπρεπε να το ψάξεις. Σε σοβαρά guild μια χαρά τα ήξερας αυτά οι παίκτες. Επίσης αυτή η αίσθηση elitist έδινε άλλο υπόβαθρο στο παιχνίδι και δημιουργούσε και μια προσμονή / θαυμασμό από τον κόσμο να προσπαθεί να το φθάσει. asd btw αυτο που γραφεις δεν ισχυει για τα abilites. Ανεβαζω τωρα resto shaman και εχω κανονικα και Lightning bolt,και chain lightning και Lava burst.Το ιδιο και σε druid που παλι αν και tank εχω μερικα healing spells. Οπως ομως αναφερθηκε και πιο παλια skills αναλογα με τo spec ειχες. Τι να το κανεις πχ το shield of righteousness(shield slam των pala)σαν retri pala? Μα πως δεν ισχύει. Ως shadow priest πχ δεν μπορείς να κάνεις heal. Δεν εννοώ σε group, αλλά σε solo πχ να βγεις από shadowform και να κάνεις 2-3 flash heal. Ή ο Holy priest είναι δυνατόν να μην έχει shield?!?! (είμαι κατά 99% σίγουρος για αυτό - δεν το έψαξα πολύ ) Η περιπλοκότητα που είχε το high lvl playing έδεινε prestige στο παιχνίδι, το οποίο πλεον χάθηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Άμα τα βρεις τόσο και τα 2 πες μου και εμένα...τσάμπα είναι. από δω κοιτάω https://www.instant-gaming.com/en/1136-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-legion/ και https://www.instant-gaming.com/en/82-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-60-days-card/ δεν έχω αγορασει ακόμα την άλλη εβδομάδα μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις