Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

μπαινω υστερα απο ενα πολυμηνο διαλειμμα που εκανα απο το wow, hyped οπως ημουν να δω τις αλλαγες, μπουκαρω σαν imba healeras disco στο πρωτο timewalking dungeon , ψοφαει το τανκ στα χερια μου   :fear:  . WTF ? Τι εκαναν στους disco? Οπως φαινεται πλεον στο legion ο main δεν θα ειναι ο priestakos πλεον  :cry:

ΥΓ : Ποιος διεστραμμενος dev ειχε την αποψη πως σαν healer θα πρεπει να dpsαρω για να healαρω?
Αν ηθελα dps θα εμπαινα ως dps
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπαινω υστερα απο ενα πολυμηνο διαλειμμα που εκανα απο το wow, hyped οπως ημουν να δω τις αλλαγες, μπουκαρω σαν imba healeras disco στο πρωτο timewalking dungeon , ψοφαει το τανκ στα χερια μου   :fear:  . WTF ? Τι εκαναν στους disco? Οπως φαινεται πλεον στο legion ο main δεν θα ειναι ο priestakos πλεον  :cry:

Ηρεμιστε λιγο με την καταστροφολογια. Ασε που το timewalk(τουλαχιστον αυτο δεν ξερω τα προηγουμενα)η δυσκολια του ειναι ορθη για τα dungeon που ειναι διαθεσιμα αλλα και για το lvl των αντικειμενων που εχει.

Ασε που μπηκες και σε μεταβατικη περιοδο που μπηκαν οι αλλαγες του expansion και ακομα ο κοσμος ψαχνεται.

Και εγω που εκανα timewalk dungeon με resto druid,holy priest και ο φιλος μου με holy pala τα tank ακλαφτα φευγανε. Και αυτο γιατι νομιζανε οτι τα mobs δεν κοβουν dmg και μαζευαν 2 2 τα group.

Δημοσ.

ΥΓ : Ποιος διεστραμμενος dev ειχε την αποψη πως σαν healer θα πρεπει να dpsαρω για να healαρω?
Αν ηθελα dps θα εμπαινα ως dps

Παιδια χαλαρα με τα Timewalk's. Φαρμαρω αυτο το καταραμενο mount απο το 1ο Timewalk event και , ανεξαρτητα απο το τι εκαναν με τον Disco , τα Timewalks εχουν αρκετη δυσκολια σε σχεση με το πως ηταν πριν το pre patch. Και εγω με Holy Paladin εδω εχω τα ιδια θεματα. Βεβαια απο την αλλη εχεις κατι ταουνγκανους tank που μπαινουν και τραβουν πανω τους adds απο 3 expansion μαζι... Εκει δεν φταις εσυ..

Οσο για τον Disco ,γνωμη μου ειναι πως ετσι οπως ειναι τωρα θα ειναι παρα πολυ καλος σε end game με πολυ καλο gear για κανει ενα boost στο dps και ταυτοχρονα να κραταει και ενα καλο aoe heal. Τον εχουν κανει κατι σαν '' Ο dps που ειναι ο support του support ''. Και αυτο δεν εχει θεση πουθενα οταν πρεπει μονος σου να κρατησεις group.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον βρηκα τον υπαιτιο  :P

Game Designer

#172 - 2016/05/26 01:55:00 AM

Thanks for all the feedback. To revisit something that we touched on back at Blizzcon, but perhaps haven't talked about since then: Discipline is the most complex healer to play in 7.0 by a wide margin, and is possibly the most advanced core rotation of any spec. We know this and are generally okay with it, even though we still want to manage it within reason. It is to some extent inevitable due to the mixture of DPS- and heal-type targeting that Disc has to frequently swap between, something that no other spec asks of you outside of specific talents. Also, Disc is intentionally positioned against Holy, which is one of the more accessible healers in 7.0.

Feedback from all players is still very useful for looking at potential skill-floor issues, but 7.0 Discipline is intended to be something you opt into if you are seeking out the mixed DPS/heal gameplay that it's built around.

και βρηκαν τον disc να πειραματιστουν...., δεν μαρεσει πλεον το gamestyle του και δεν νομιζω πως θα το συνηθισω εστω και με αρκετη εξασκηση. τελοσπαντων επειδη εχω αρκετους chars ισως ηρθε η στιγμη να ασχοληθω και με τους αλλους περισσοτερο. ;)

Υ.Γ :Ημουν πικραμενος μεχρι που ειδα το QQing και ragequit των ret palas στο αμερικανικο forum. Τι τους εκαναν αυτους?  :-D

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω6 100 έριδες...rogue mage shaman druid hunter monk . Παντα σε ΟΑ τα εxpasion ξεκινούσαν με rogue που ηταν και ο main μου απο εποχές zg bwl aq κτλπ κτλπ...αυτή την φορά λέω να αλλάξω...καμμία πρόταση? Να δώσω εναν dh main? Έχει ασχοληθεί κανεις στην Βέτα μαζί τους? Αξίζει τπτ ή ακλαφτοι θα πάνε?

Δημοσ.

Εχω6 100 έριδες...rogue mage shaman druid hunter monk . Παντα σε ΟΑ τα εxpasion ξεκινούσαν με rogue που ηταν και ο main μου απο εποχές zg bwl aq κτλπ κτλπ...αυτή την φορά λέω να αλλάξω...καμμία πρόταση? Να δώσω εναν dh main? Έχει ασχοληθεί κανεις στην Βέτα μαζί τους? Αξίζει τπτ ή ακλαφτοι θα πάνε?

Πως γινεται να σκεφτεσαι να κανεις main μια class που δεν εχεις δει/παιξει ακομα? Κανε λιγη υπομονη μεχρι να βγει και αυτος και δοκιμασε και αυτους που εχεις και βλεπεις. Οσο για τους Demon Hunter ακλαφτοι δεν  θα πανε σιγουρα το ιδιο και γενικα οποια class και να διαλεξεις(αναλογα και τι κανεις περισσοτερο pve ή pvp).

Δημοσ.

Απλα 1 μήνα μετα το vanilla που ξεκίνησα μέχρι καθ σήμερα παντα ο rogue. Όταν ντυνοταν και βαριομουν ακολουθούσαν οι υπόλοιποι.αυτοι την φορά θέλω κάτι διαφορετικό.προς mage κατάλογο ή dudu

Δημοσ.

παιδιά τι είναι καλό να χτίσω στο Garrison για gold? το έχω lvl 2 

Πεταμένα gold, το Garrison είναι τελείως obsolete πια. Κάτι λίγα gold μπορείς να βγάλεις π.χ. μετατρέποντας τα resources σε πρώτες ύλες, π.χ. ores, αλλά μιλάμε για ελάχιστα gold που τα βγάζεις δεκαπλάσια κάνοντας απλά ένα cataclysm solo raid.

• Like 1
Δημοσ.

Πεταμένα gold, το Garrison είναι τελείως obsolete πια. Κάτι λίγα gold μπορείς να βγάλεις π.χ. μετατρέποντας τα resources σε πρώτες ύλες, π.χ. ores, αλλά μιλάμε για ελάχιστα gold που τα βγάζεις δεκαπλάσια κάνοντας απλά ένα cataclysm solo raid.

ωραία τότε θα ασχοληθώ μόνο απο περιέργεια σε καμια φάση βαρεμάρας μαζί τους 

Δημοσ.

Πραγματικά δεν αξίζει ούτε το χρόνο, ούτε τα gold (1.000 - 1.500 gold περίπου το ένα κτίριο). Το garrison ήταν από τις πιο βαρετές προσθήκες στο WoW. Χαίρομαι που στο Legion δεν θα υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Το Garrison ειναι αναγκαιο κακο μονο για το heirloom finger και ακομα χειροτερα για να πας στην τελευταια περιοχη των 100lvl το Tanaan Jungle,που μπορεις να βρεις τσαμπα gear για main και alts. Αλλα ζηταει κοντα 5000 και γιαυτο δεν αξιζει.

Το ξαναλεω.Η παρουσα χρονικη στιγμη αλλα και οταν δουμε και το event με τα invasion.Αυτη η περιοδος ειναι η καλυτερη για να τα ετοιμασεις ολα για το expansion.Για οποιον εχει σκοπο να παιξει τις πρωτες μερες παντα.

Δηλαδη αυτο θα πει

• Κοιταζεις να μαξαρεις Profession(ή τι profession θα εχεις)
  • Βλεπεις με main και alt τι θα κανεις(ειτε απο πλευρας lvl ειτε με ποιους θα παιξεις στο expansion να τους εχεις ετοιμους)
  • Κανεις κουμαντο απο πλευρας bank,gold,χωρου στις τσαντες. Ειδικα λογω και του νεου transmog,αδειαζεις οτι αχρηστο πραγμα εχει μαζευτει στις τσαντες/bank/void storage και φυσικα κοιτας να βγαλεις κανενα φραγκο που ολου και καπου θα χρειαστει αργοτερα,ειτε στην αγορα gear,ειτε στην αγορα material ειτε σε πολλα αλλα.
  • Προσπαθεις αν δεν εχεις ηδη να παρεις τα heirloom trinket των lvl 100-110 απο Mythic dungeon(αν μπορεσεις αλλιως δεν χαθηκε ο κοσμος).
  • Προσπαθεις να παρεις το Mount απο Archimonde hc(αν δεν σε ενδιαφερει προφανως και το αγνοεις)που απο 1 Σεπτεμβριου δεν θα μπορει κανεις να το παρει.
  • Προσπαθεις αν σε ενδιαφερει το raid progress να βρεις guild για το expansion.Ειναι η καλυτερη ευκαιρια για οποιο θελει να ξεκινησει τα raids στο επομενο expansion να κοιταξει απο τωρα για guild ή server
  • Και φυσικα ειναι και ενα Lvl 100 δωρεαν boost με το expansion οπως και ο Demon Hunter που αναμενουμε να δουμε και αυτος τι θα λεει.

Τωρα θα εβαζα μεσα και τις αλλαγες στις classes αλλα αυτο θα το ειναι ουτως ή αλλως αυτονοητο.

Δημοσ.

Τι κάνανε πάλι τα άτομα; Όλο το παιχνίδι αλλάξανε....

Μπαίνω με τον warrior σπαμάρω ένα κουμπί... σούπερ dps. Μπαίνω με shaman μια απο τα ίδια. Αυτή είναι η φιλοσοφία πλέον; 1-2 κουμπιά για κάθε class?

Δημοσ.

Γενικά τα έχουν υπεραπλοποιήσει όλα, εμένα απο την αρχή δεν μου άρεσε αυτό αλλλα τώρα το παρακάνανε. Στον druid για παράδειγμα η μπάρα έχει 4-5 κουμπιά, λες και παίζω LoL. Και το character screen δεν δέίχνει τίποτα πια.

Δημοσ.

καλύτερα έτσι ρε παιδιά 

το είχαν παρακάνει με τα 100 άχρηστα και αχρησιμοποιητα skills μόνο και μόνο για να υπάρχουν 

έτσι κι αλλιώς 3-4 κουμπιά χρησιμοποιούμε

μέχρι τώρα έχουν πάρει σωστές αποφάσεις 

για να δούμε 

ερώτηση 

με το expansion παίρνουμε και ένα μήνα δωρεάν χρόνο γιατί δεν θυμάμαι αν δίνει η blizz 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...