Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απλά φίλε Fulgore βλέποντας το τρέιλερ με τον βασιλιά να σκοτώνει demons, σκέφτηκα αποκαρδιωμένος "πάλι demons και Illidan?". Ο τελευταίος σκοτώθηκε στο TFT από τον Άρθας αλλά επέστρεψε στο Black Temple στο BC. Τον σκοτώσαμε κι εκεί. Μετά εμφανίζεται στα CoT, τώρα πάλι σε expansion, ε νισάφι! Καινούρια πράγματα ήταν πχ τα pandaren. Πέρσι πήξαμε με τα ορκ στο draenor, τώρα με τους demons, χαχα. Κατσε γιατι σε εχασα παλι.Ποιος σκοτωθηκε στο Frozen Throne απο τον Αρθας στο expansion των 80 και επεστρεψε στο expansion των 70?Wait,what??? Και για το δευτερο που γραφεις, το wow ανεκαθεν αυτους.Τα orcs,τους ανθρωπους και φυσικα απο κακους τους δαιμονες. Οσο για το pandaria ηταν καινουργια πραγματα με την κακη εννοια.Η εννοια του filler που λεμε και στις σειρες.
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κατσε γιατι σε εχασα παλι.Ποιος σκοτωθηκε στο Frozen Throne απο τον Αρθας στο expansion των 80 και επεστρεψε στο expansion των 70?Wait,what??? Και για το δευτερο που γραφεις, το wow ανεκαθεν αυτους.Τα orcs,τους ανθρωπους και φυσικα απο κακους τους δαιμονες. Οσο για το pandaria ηταν καινουργια πραγματα με την κακη εννοια.Η εννοια του filler που λεμε και στις σειρες. Στο expansion του Warcraft 3 ο Arthas και o Illidan... μονομαχούν. Ο Arthas νικάει και νομίζει ότι σκοτώνει τον Illidan. Η χαρακιά που έχει ο Illidan στο στήθος του είναι απ'το Frostmourne Δε θυμάμαι πώς σώθηκε ο Illidan, νομίζω απ'τα naga.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ναι αυτο που λεω ειναι οτι μου βαζει διπλα διπλα τι εγινε στο Warcraft 3 και τι στο World of Warcraft,γιαυτο και εγω το εγραψα''στην γλωσσα'' του World of warcraft που εχουμε δει Arthas και Illidan. Επισης δεν χρειαζεται να το γραφεις σε Spoiler. Για παιχνιδι του 2003 μιλαμε
Erevus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μπα; Εγώ ξεσκίστηκα σε εκείνη την πίστα, ισοπέδωσα τις βάσεις των Kaelthas και Vashj και ο Arthas ατο τέλος έκανε απλά μια... χαρακιά στον Illidan; Μισές δουλειές... Fulgore, υποτίθεται το TBC έπεται χρονικά των γεγονότων στο TFT του warcraft 3. Αλλά αφού ο Illidan την είχε γλιτώσει με χαρακιά από το Frostmourne, οκ.
Arkoudelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κανένα ελληνικό guild στο Draenor - Horde; Ψάχνω σπίτι για το πρόσφατα επαναδραστηριοποιημένο Orc Shaman μου
Vapir Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 παιδιά τι είναι καλό να χτίσω στο Garrison για gold? το έχω lvl 2
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τίποτα κρατά τα λεφτα σου....είχαν πει θα νερφαρουν το γκαρισον δεν ξέρω αν ισχυει
aliakas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το κορυφαίο το είδα πρόσφατα στο Halls of Light (δεν ξέρω σν το λέω σωστά, αυτό με τον Loken) και στο πρώτο boss ορμάει το τανκ ενώ βρίσκονταν ήδη σε pack και ήταν ηλεκτρισμένος και μετά έλεγε ότι ο healer είναι noob... καλά ναι αυτό είναι επικό
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 αφου δεν τάνκαρε ενώ ήταν dispersed πάλι καλά (αν εννοει τον ionar απο το halls of lightning)
Vapir Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τίποτα κρατά τα λεφτα σου....είχαν πει θα νερφαρουν το γκαρισον δεν ξέρω αν ισχυει μου αρέσουν τα γκαρισον και θέλω να τα ξεκλειδώσω όλα τα updates/followers κτλ κανένας άλλος έχει να προσθέσει κάτι? δηλαδή κανείς δεν τα χρησιμοποιεί ? μου κάνει εντύπωση υπάρχουν άπειρα guides και threads σχετικά αλλα είπα να ρωτήσω γιαυτό το λόγο , μήπως άλλαξε κάτι απο τότε που βγήκαν τα guides , μερικά είναι απο το 2015
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Βασικά τα garissons έγιναν nerf μετα το patch και προσωπικά χάρηκα για αυτο μιας και δεν ξανα πατάω εκει , ολοι εκεί αράζαμε και ειχα αδειάσει οι πόλεις ηταν πολύ άσχημο αυτο , απο οτι ειπαν στο expansion δεν θα ασχολείσαι αλλο με τα garrison η τουλάχιστον δεν θα σε προτρέπει να εισαι εκει μόνιμα 1
Vapir Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά τα garissons έγιναν nerf μετα το patch και προσωπικά χάρηκα για αυτο μιας και δεν ξανα πατάω εκει , ολοι εκεί αράζαμε και ειχα αδειάσει οι πόλεις ηταν πολύ άσχημο αυτο , απο οτι ειπαν στο expansion δεν θα ασχολείσαι αλλο με τα garrison η τουλάχιστον δεν θα σε προτρέπει να εισαι εκει μόνιμα οπότε τι είναι καλό να χτίσω για passive income αυτή τη στιγμή ? δεν βγάζω άκρη :S αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν τα garissons έγιναν τελείως άχρηστα για κάποιον που δεν τα χρησιμοποίησε ποτέ , δηλαδή δεν έχει να πάρεις κάτι ? mount κτλ σαν reward ? να τα skipάρω? edit: Στο quest που σου λέει να επιλέξεις follower μεταξύ geyah ,cal'gor και lokra έχει ιδιαίτερη σημασία η επιλογή ή επιλέγεις όποιον σου αρέσει καλύτερα? επειδή κάπου διάβασα οτι την lokra δεν μπορείς να την κάνεις recruit μετά , τους άλλους μπορείς ? thx Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2016 από Vapir
virginkiller Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 κάνε dwarven banker να πάρεις transmog gear 1
Arkoudelos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 παιδιά τι είναι καλό να χτίσω στο Garrison για gold? το έχω lvl 2 http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/20743795558 1
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ειναι λιγακι παλιο το video αυτο και εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις