Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαναταικός hunter, ξενέρωσα απιστευτα οταν αφαιρεσαν το mana για focus, αλλά θετική η αλλαγή για melee oriented surv spec. 

Λίγες οι προσδοκίες για το νέο Expansion, μιας και δεν προσθέτει σχεδόν τίποτα ενδιαφέρον (wardrobe??ohrly??), αλλά το Collectors έχει ηδη προπαραγγελθεί.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hunter Cataclysm στo Deathwing στα 85 ειχα χωρις gear και στα top dps .1ος παντα ηταν mage αλλα με gear .Melee classes σου επεφτε ο κωλος και ουτε καν πλησιαζες

Δημοσ.

Εγω προσωπικα παιζω feral druid και εχω να πω οτι και στη δικη μου κλαση γινανε πολλες αλλαγες. Δε λεω οτι απογοητευτηκα, απλα πρεπει να αλλαξω ολοκληρη τη φιλοσοδια μου στο πως παιζω (ασχολουμαι μονο με pvp). Επισης διαπιστωσα οτι οι paladins, warlocks και priests ειναι σχετικα σε καλυτερη μοιρα για οποιον φιλο θελει να boostaρει. Οσον αφορα τις αλλαγες στις απαιτησεις δεν παρατηρησα κατι με την 950 gtx 12 gb ram και τον i7 4720hq που τρεχω. Μαλλον ειναι παιχνιδι cou οπως εχει αναφερθει στο παρελθον

Δημοσ.

Ευτυχώς η συνδρομή μου λήγει σε 2-3 μέρες και θα παίξω ξανά μετά από κάνα χρόνο. Δεν ενθουσιάστηκα με τις αλλαγές στα classes, μάλλον απογοητεύτηκα που για άλλη μια φορά πρέπει να μάθω τι γίνεται με κάθε class ξεχωριστά και βαριέμαι οικτρά. Πέρασε ανεπιστρεπτί ο ενθουσιασμός που είχα για τα πρώτα expansions. Χώρια που δεν με συγκινεί το αντικείμενο του νέου expansion: Legion, Illidan, ξαναζεσταμένο φαγητό... Την επόμενη φορά θα αναστήσουν τον Arthas "The Return of the (Lich) King"...

Ευκαιρία για ένα ακόμα μεγάλο διάλειμμα από το WoW.

Δημοσ.

Ευτυχώς η συνδρομή μου λήγει σε 2-3 μέρες και θα παίξω ξανά μετά από κάνα χρόνο. Δεν ενθουσιάστηκα με τις αλλαγές στα classes, μάλλον απογοητεύτηκα που για άλλη μια φορά πρέπει να μάθω τι γίνεται με κάθε class ξεχωριστά και βαριέμαι οικτρά. Πέρασε ανεπιστρεπτί ο ενθουσιασμός που είχα για τα πρώτα expansions. Χώρια που δεν με συγκινεί το αντικείμενο του νέου expansion: Legion, Illidan, ξαναζεσταμένο φαγητό... Την επόμενη φορά θα αναστήσουν τον Arthas "The Return of the (Lich) King"...

Ευκαιρία για ένα ακόμα μεγάλο διάλειμμα από το WoW.

Δεκτη η γνωμη στα παραπανω αλλα για αυτο που τονιζω δεν καταλαβα τι εννοεις.Αν δεν σε συγκινει το Legion απο πλευρας Lore(που ανεκαθεν ηταν ο μεγαλος κακος του warcraft)τοτε τι ακριβως περιμενες να δεις για να σε συγκινησεις οπως λες?Για τον Illidan εν μερη δεκτο αλλα δεν μπορω να πω οτι και στα 70 που τον ειδαμε,ειχε μεγαλη επιδραση οπως ο Lich King στα 80 που μεχρι και στα dungeon ή quest τον εβλεπες συχνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο ΒΜ Hunter πέφτει σαν γίδι σε PVP πλέον με τα 3 κουμπιά που έχει. Το ξέρω ότι και καλά είναι optimized για 110 αλλά και πάλι.. φμλ

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο ΒΜ Hunter πέφτει σαν γίδι σε PVP πλέον με τα 3 κουμπιά που έχει. Το ξέρω ότι και καλά είναι optimized για 110 αλλά και πάλι.. φμλ

ποιος παίζει όμως bm για pvp ? xD... ακόμα και εγώ που έχω κόλλημα με τα pet classes στα mmo έπαιζα survival για pvp

Δημοσ.

Fulgore, το Legion το είδαμε στο WarCraft 3 όπου ηττήθηκε και στο TBC expansion και αυτό που λέω είναι ότι περίμενα καινούρια πράγματα κι όχι ξαναζεσταμένο φαγητό.

Δημοσ.

Fulgore, το Legion το είδαμε στο WarCraft 3 όπου ηττήθηκε και στο TBC expansion και αυτό που λέω είναι ότι περίμενα καινούρια πράγματα κι όχι ξαναζεσταμένο φαγητό.

Συγνώμη αλλα το expansion δεν εχει βγεί ακομα τι περίμενες να δεις απο το pre patch που δεν εχει ουτε events ουτε τιποτα ακομα ?

Δημοσ.

Spank δεν αναφέρομαι στο prepatch αλλά στο περιεχόμενο του Legion. Η Blizzard ανακυκλώνει ιδέες, απόδειξη ότι έχουν ξεμείνει από νέες.

Δημοσ.

Παιδια , κανει κανεις απο εσας Timewalk's ? Εχουν δυσκολεψει απιστευτα σε σχεση με το προηγουμενο patch η μονο εγω το βλεπω ?

Δημοσ.

Spank δεν αναφέρομαι στο prepatch αλλά στο περιεχόμενο του Legion. Η Blizzard ανακυκλώνει ιδέες, απόδειξη ότι έχουν ξεμείνει από νέες.

Σημφωνω αν μέρη αλλά ας περιμενουμε να δουμε όταν βγει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Παιδια , κανει κανεις απο εσας Timewalk's ? Εχουν δυσκολεψει απιστευτα σε σχεση με το προηγουμενο patch η μονο εγω το βλεπω ?

Εγω κανω επειδη πηγα προσφατα 100.Δεν ειναι οτι εχουν δυσκολεψει απιστευτα(δεν ειχα κανει τα προηγουμενα)αλλα οτι ο κοσμος που μπαινει παει και χωνεται λες και ειναι lvl 100 και τα dungeon lvl 70. Ποσες μα ποσες φορες να βλεπω τα tank να τραβανε 2 και 3 group και να πεφτε ψοφος επειδη το tank φευγει ακλαυτο. Να ξαναξεκιναμε και παει να τραβαει 2-3packs..

Ειδικα τωρα που μπηκαν και τα  νεα talent/skill θα περιμενε κανεις να προσεχουν λιγο στο dungeon αλλα ο καθενας οτι να ναι κανει.

Μην ξεχνας οτι τα dungeon σου δινουν παραπανω items απο το LFR raid αρα πρεπει να ειναι και λιγο δυσκολα.

Δεν ειναι αποδειξη οτι εχει ξεμεινει απο ιδεες κανεις λαθος σε αυτο. Το επισημο story που γνωριζε ο κοσμος απο πιο νωρις ηταν μεχρι το Cataclysm. Αρα ειναι λογικο σε μερικα να βλεπουμε ιδια πραγματα. 

Επισης το εχω ξαναπει δεν ειναι οτι εχουν ξεμεινει απο ιδεες,αλλα οτι πλεον σε σχεση με παλια εχουν και αλλα παιχνιδια που ασχολουνται για να εχουν μονο το wow,πραγμα λογικο και αναμενομενο.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά φίλε Fulgore βλέποντας το τρέιλερ με τον βασιλιά να σκοτώνει demons, σκέφτηκα αποκαρδιωμένος "πάλι demons και Illidan?". Ο τελευταίος σκοτώθηκε στο TFT από τον Άρθας αλλά επέστρεψε στο Black Temple στο BC. Τον σκοτώσαμε κι εκεί. Μετά εμφανίζεται στα CoT, τώρα πάλι σε expansion, ε νισάφι! Καινούρια πράγματα ήταν πχ τα pandaren.

Πέρσι πήξαμε με τα ορκ στο draenor, τώρα με τους demons, χαχα.

Όσο για το timewalking, έχεις δίκιο, τα τανκς ρίχνονται σε πολλά packs ταυτόχρονα και φυσικά πεθαίνουν σε δευτερόλεπτα. Το κορυφαίο το είδα πρόσφατα στο Halls of Light (δεν ξέρω σν το λέω σωστά, αυτό με τον Loken) και στο πρώτο boss ορμάει το τανκ ενώ βρίσκονταν ήδη σε pack και ήταν ηλεκτρισμένος και μετά έλεγε ότι ο healer είναι noob...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...