SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δοκιμάστε βασικά να κανετε disable το SSAO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ρε παίδες μου είπανε πως ο rogue στο specialization outlaw το καινούριο είναι καλύτερα να παίζει με ένα όπλο two handed έχει περισσότερο dps. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης έχει δει κανείς αν το carbonite addon λειτουργεί σωστά μετά το patch γιατί εμένα δε παίζει σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το καλό που τους θελώ να φτιάξουν το θέμα με το phasing.. Δεν λέγανε πουθενά ότι θα μαμήσουν το server hopping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγω παλι πιστευω οτι λογω pre expansion patch σκασανε παλι μυτη οι περισσοτεροι και γονατισανε τους server. ουτε βεβαια ειναι η πρωτη φορα που σε μεγαλο patch εχουμε θεματακια στην αρχη. Η αλήθεια ειναι πάντως οτι υπάρχει ενα fps drop αλλα γενικά το παιχνίδι δεν ειναι και πολύ καλογραμμένο για καινούργια συστήματα αν βάλεις οτι σε αλλο παιχνίδι ολοκαίνουργιο εχεις πολύ καλύτερο performance .... παρεπιπτόντως ήρθαν οι κωδικοί για το παιχνίδι με τα expansions Σε αυτο που λες παντως δεν ισχυει εκτως αν εχεις συγκεκριμενο παραδειγμα απο mmo παιχνιδι(γιατι η σωστη συγκριση γινεται μεταξυ ιδιας κατηγοριας παιχνιδιως απο πλευρας optimization).Μονο το FF14 λιγο που το ειχα παιξει(δεν εκανα δυστηχως raid)ειδα να τρεχει ψιλο καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θυμάμαι το guild wars 2 που ειχα παίξει αλλα και το star wars που έπιασα πρόσφατα έτρεχαν καλύτερα απο το wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ρε παίδες μου είπανε πως ο rogue στο specialization outlaw το καινούριο είναι καλύτερα να παίζει με ένα όπλο two handed έχει περισσότερο dps. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης έχει δει κανείς αν το carbonite addon λειτουργεί σωστά μετά το patch γιατί εμένα δε παίζει σωστά; Σε τρόλαραν... όχι δε θα κάνεις περισσότερο dps με 2 handed όπλο. Εξάλλου τα artifacts για τον outlaw είναι δύο one-handed swords Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πάντως δεν μου άρεσαν οι αλλαγές στα classes. Νιώθω ότι παίζω game σε κανα miniclip με 3 κουμπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ναι ούτε καν. Πρώτο rage quit που έχω κάνει σε game. Δεν μπορώ άλλο. Δεν γίνεται να είναι τόσο χάλι ο BM Hunter. Πάω να παίξω Overwatch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Rogue 2-hand??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Με τα items στο void storage τι κανουμε? Vendor, όλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 αρχικά μου άρεσε που κάτι άλλαξε στα γραφικά και τώρα δεν μου προκαλεί δυσφορία , λες και καθάρισαν κάπως αλλα οι αλλαγές στο class με μπέρδεψαν λίγο εκεί που είχα συνηθίσει πάλι τον hunter μου μπαίνω σήμερα και έμεινα λίγο μ@λ@κ@ς χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν εχουν δώσει και 7 δαys όπως σε όλα τα μεγαλα patch ρε γμτ να μπω να δω τι παιζει...και κάρτα δεν ναζω γιατί θα λειπω 20 μέρες 5/8 δεν έχει νοημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ναι ούτε καν. Πρώτο rage quit που έχω κάνει σε game. Δεν μπορώ άλλο. Δεν γίνεται να είναι τόσο χάλι ο BM Hunter. Πάω να παίξω Overwatch. Οι αλλαγες αυτες αφορουν περισσοτερο το expansion του legion και οχι του Warlords. Κοινως ναι μεν αρκετες class μπορει τωρα να φαινονται χειροτερα σε σχεση με πριν αλλα αυτο θα αλλαξει στο νεο expansion. Και γενικα εχω δει αυτες τις μερες μια χωρις λογο κλαψα για το patch. Αν υπαρχουν οντως τεχνικα θεματα τοτε θα φτιαχτουν δεν ειναι κατι το καινουργιο αυτο στο παιχνιδι και ενω οι παικτες το γνωριζουν λογω προιστοριας εκει καθε φορα τα ιδια και τα ιδια. Οσο για τον Hunter ισα ισα που εγω αυτο που ακουσα απο τους πιο προσγειωμενους ειναι να λενε και μπραβο στην εταιρια που μετα απο χρονια εδωσε μια ανασα διαφορετικοτητας προς αυτους με την προσθηκη melee class στο δεντρο απο το να ειναι και τα 3specs πανω κατω τα ιδια. αρχικά μου άρεσε που κάτι άλλαξε στα γραφικά και τώρα δεν μου προκαλεί δυσφορία , λες και καθάρισαν κάπως αλλα οι αλλαγές στο class με μπέρδεψαν λίγο εκεί που είχα συνηθίσει πάλι τον hunter μου μπαίνω σήμερα και έμεινα λίγο μ@λ@κ@ς χμμμ Αυτος ειναι ο σκοπος αγαπητε.Να εχεις 1 μηνα πανω κατω για να δεις τις αλλαγες στις class,και επειδη το διαστημα ειναι μεγαλο ειναι και η καλυτερη περιοδος για να ανεβασει καποιος alt ακριβως γιατι θα μαθει ακομα πιο ευκολα τις αλλαγες και τα νεα skill/spell/talent tree κλπ Θυμάμαι το guild wars 2 που ειχα παίξει αλλα και το star wars που έπιασα πρόσφατα έτρεχαν καλύτερα απο το wow Με την μεγαλη διαφορα οτι φανταζομαι οτι μιλας κυριως απο την εμπειρια σου στο lvl up κατι που και στο wow δεν ειναι προβλημα.Ειδικα το guild wars ουτε καν raid δεν ειχε μεχρι να βγει το expansion του... Πηγαινε πχ σε περιοχες του Northrend να κανεις 1-2quest και δες τι fps θα εχεις,οπως και μεσα στα Dungeon και πηγαινε και στο Blackrock ή Hellfire citadel raid σε μαχες με πολλες φωτιες και εφε και δες διαφορες. Το ξαναλεω σε μεγαλα patch παντα τον πρωτο καιρο υπηρχαν προβληματα,αλλα η εταιρια εκει ακριβως εβγαλε και το καλο της ονομα δηλαδη στην υποστηριξη που εχει. Και στο Warlords θυμαμαι στο launch του τι κραξιμο που του εριχνε ο κοσμος,ειδικα για διαφορα bugs στα quest(λες και δεν το περιμεναν)και πως ηταν το παιχνιδι νερο μετα απο μερικες εβδομαδες που επεφταν τα patch απο πισω. Ισως φταιει και το γεγονος οτι ειναι και αρκετα περισσοτερος ο κοσμος οταν εχουμε τοσο μεγαλα patch κυριως απο πλευρας ενδιαφεροντος δεν ξερω. Για να μην μιλησω για το πιο αστειο ολων οπως παντα σε patch με αλλαγες στις class που ρωτανε καποιοι χαζοι την ιδια μερα αν ειναι καλες ή αλλαγες που εγιναν στην class τους ή οχι(τους αλλους στο trade)αντι να παιξουν οι ιδιοι και να μαθουν. Α και καποια στιγμη ας αφιερωσει ο κοσμος 1λεπτο να διαβαζει τα patch notes(εστω τα σημαντικοτερα)απο το να μπαινει και να τα ρωταει ολα σε guild chat/general/trade chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτος ειναι ο σκοπος αγαπητε.Να εχεις 1 μηνα πανω κατω για να δεις τις αλλαγες στις class,και επειδη το διαστημα ειναι μεγαλο ειναι και η καλυτερη περιοδος για να ανεβασει καποιος alt ακριβως γιατι θα μαθει ακομα πιο ευκολα τις αλλαγες και τα νεα skill/spell/talent tree κλπ αλήθεια είμαι αγαπητός? awww :3 αχχαχα jk well that makes sense για να πω την αλήθεια δεν μου φαίνονται άσχημες οι αλλαγές στον bm , πάντα πίστευα πως το bm tree θα έπρεπε να είναι επικεντρωμένο στα beasts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κοιτα να δεις. Θυμαμαι τον Hunter οταν του εβγαλαν το mana και του εβαλαν το focus πως στο τοτε τελευταιο raid του expansion,καλη ωρα οπως τωρα και ο κοσμος εκραζε για το λιγοτερο dps και ξαφνικα ως δια μαγειας ο Hunter στο επομενο expansion εκανε παπαδες απο πλευρας damage. Το ιδιο και στα tanks οταν πρωτο μπηκε το revenge τι αρνητικο κλιμα υπηρχε και πχ στο πρωτο raid του Cataclysm στα 85 η αξιαγαπητη αρκουδα να ηταν στις πρωτες θεσεις του dmg. και για τα buffs που εβγαλαν το βρισκω και αυτο θετικη κινηση για οσους ειναι casual καθως και πιο παλια δεν ηταν λιγες οι φορες που γινοταν μπερδεμα κυριως οσον αφορα τα buffs που χρειαζονται στο raid και γιατι ενα addon με ονομασια palypower εγινε τοσο γνωστο κυριως για κατι το οποιο επρεπε να θεωρειται δεδομενο και αυτονοητο. Το ξαναλεω οτι μιλαμε παντα για τα τωρινα δεδομενα αν ειναι καλες οι αλλαγες ή οχι.Οχι σε σχεση με πριν ποσα χρονια,που υπηρχε και παραπανω ορεξη απο τον κοσμο οσον αφορα το progress. αλήθεια είμαι αγαπητός? awww :3 αχχαχα jk well that makes senseγια να πω την αλήθεια δεν μου φαίνονται άσχημες οι αλλαγές στον bm , πάντα πίστευα πως το bm tree θα έπρεπε να είναι επικεντρωμένο στα beasts Να σου πω την αληθεια ο hunter προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε απο παλια, αλλα η ιδεα του BM ηταν κυριως για lvl up και λιγο για end game dungeon και πρωτα raid που δεν θα εχεις gear(βεβαια και gear να ειχες dmg εκανες γιατι hunter επαιζες,κοινως οτι spec και να ησουν dmg θα εκανες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις