Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το token αλλάζει τιμές ανάλογα με την ζήτηση και την προσφορά που υπάρχει , στο EU υπάρχουν περισσότεροι αγοραστές και λιγότεροι πωλητές , για αυτό έχει μεγαλύτερη τιμή , πάντως 90k δεν είναι τίποτα atm.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λαθος νοοτροπια ειναι αυτη με το τοκεν. Αυτος ο οποιος γουσταρει το παιχνιδι και παιζει(κοινως αφιερωνει και αναλογο χρονο)για διαφορους λογους(pvp/raid progress,rp κλπ),τοτε προφανως και τα 10ευρω το μηνα δεν ειναι τιποτα για την συνδρομη.

Οκ καλη η ολη ιδεα του token αλλα τα ειχαμε πει και πιο πισω οτι παρα θελει φαρμαρισμα για να βγαζεις 60-90κ gold.

Δημοσ.

δεν θέλει καθόλου farmarisma (τρόπο θέλει ,όχι κόπο !), έχω βγάλει γύρω στα 5 εκατομμυριάκια gold στο WOD 

Δημοσ.

δεν θέλει καθόλου farmarisma (τρόπο θέλει ,όχι κόπο !), έχω βγάλει γύρω στα 5 εκατομμυριάκια gold στο WOD 

Σωστος αλλα εχω την εντυπωση οτι και με το νεο Patch το gold making θα νερφαριστει αρκετα. Αν συμβει αυτο, και επιστρεψει στο legion αρκετος κοσμος που ειχε σταματησει τοσο καιρο, ισως τοτε να εχουμε πτωση στην τιμη του τοκεν.

Δημοσ.

Σωστος αλλα εχω την εντυπωση οτι και με το νεο Patch το gold making θα νερφαριστει αρκετα. Αν συμβει αυτο, και επιστρεψει στο legion αρκετος κοσμος που ειχε σταματησει τοσο καιρο, ισως τοτε να εχουμε πτωση στην τιμη του τοκεν.

θα δείξει, στις αρχές του επόμενου expansion θα έχει τρέλες τιμές στα items στην αρχή όποτε μπορεί να αγοράζουν περισσότεροι token ,επεισης υπάρχουν gold sink , έχει έναν vendor που πουλάει μια αράχνη mount 2 εκατομμύρια αν θυμάμαι καλά στο beta . To πρόβλημα με την Ευρώπη είναι ότι υπάρχουν πολλές χώρες φτωχές που θέλουν token για gold , και έχουμε και τους Ρωσους που δεν τους συμφέρει καν να αγοράζουν token για χρήματα ,γιατί είναι 3 φόρες (το πόσο που πρέπει να δώσουν για το token ) πάνω από την συνδρομή που χρειάζεται να πληρώνουν αν θυμάμαι καλά .

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανένας να ξεκινήσει το παιχνίδι;

Διαθέτω κωδικούς (2) από την ταινία κ θέλω να κάνω recruit a friend ώστε να κερδίσω δωρεάν μήνα+mount/Pet.

Δίνω:battlechest κωδικό, 5.000gold αν παίξετε στον server μου.

Ζητώ:Να βάλετε κάρτα για έναν ή δύο μήνες παιχνιδιού (26,98€ κόστος δύο μηνών).

Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm

τι έγινε θέλουμε το Mount? χαχα

Δημοσ.

θελει φαρμαρισμα για να βγαζεις 60-90κ gold.

αναλόγως , εγώ όποτε έπαιζα παλιότερα πάντα είχα παραπάνω gold απο τον μέσο παίκτη την δεδομένη περίοδο, όλοι οι φίλοι μου τότε με λέγανε Κινέζο farmer αλλα το μόνο που έκανα ήταν να μην πετάω λεφτά άσκοπα και να δουλεύω έξυπνα με τις τιμές του ΑΗ αλλα και να κάνω gathering 

είναι τι θες απο το παιχνίδι , εμένα πχ με χαλαρώνει πολύ το gathering και το questing. Μπορεί να κάτσω ενα Σαββάτο σερί να παίζω bg's , την άλλη μέρα να μην παίξω bg. Τo raid progress με ενδιέφερε παλιότερα όταν ήμουν μικρότερος σε ηλικία και όντως μια περίοδο συμμετείχα ενεργά και σοβαρά σε raid guild και μου είχε γίνει ψύχωση να γίνω τέλειος να βγάζω το max dps για το class μου κτλ αλλα πλέον δεν με ψήνει παρα μόνο να δω το content. Προτιμώ ποιο χαλαρά πράγματα και να περνάω την ώρα μου ευχάριστα , αν χαλιέμαι και σπάω πληκτρολόγια και ποντίκια είναι σημάδι πως δεν περνάω καλά , μικρός δεν το καταλάβαινα  :-D 

συμφωνώ με αυτό που λες και εγώ έτσι το βλέπω , δεν καίγομαι να βγάλω τώρα token ντε και καλά και ούτε θα μπω στην διαδικασία του άγχους , απλά μου φάνηκε άδικο να έχει διπλάσια τιμή σε σχέση με τους Αμερικάνικους server αφού προέρχεται απο την εταιρία και θα έπρεπε να κρατάει ίση στάση προς όλους. Το οτι έχει ζήτηση δεν μου κάνει σαν δικαιολογία μιας και δεν τους κοστίζει , δεν το παράγουν για να αυξομειώνεται η τιμή 

Αν όμως έχω καβάτζα 1 τοκεν για την περίπτωση που δεν βγαίνω να πληρώσω συνδρομή δεν με χαλάει, αυτό με ενδιαφέρει να κάνω 

Δημοσ.

συμφωνώ με αυτό που λες και εγώ έτσι το βλέπω , δεν καίγομαι να βγάλω τώρα token ντε και καλά και ούτε θα μπω στην διαδικασία του άγχους , απλά μου φάνηκε άδικο να έχει διπλάσια τιμή σε σχέση με τους Αμερικάνικους server αφού προέρχεται απο την εταιρία και θα έπρεπε να κρατάει ίση στάση προς όλους. Το οτι έχει ζήτηση δεν μου κάνει σαν δικαιολογία μιας και δεν τους κοστίζει , δεν το παράγουν για να αυξομειώνεται η τιμή 

Αν όμως έχω καβάτζα 1 τοκεν για την περίπτωση που δεν βγαίνω να πληρώσω συνδρομή δεν με χαλάει, αυτό με ενδιαφέρει να κάνω 

Η εταιρεια πουλαει μεσω store το τοκεν σε σταθερη τιμη, αυτο δεν αλλαζει. 

• North America: $20 USD
  • Europe: €20 EUR or £15 GBP

Αυτο που αλλαζει ειναι η τιμη με in game gold, το οποιο ειναι συναλλαγη μεταξυ παικτων και ειναι λογικο να εχει διακυμανση αναλογη της προσφορας/ζητησης.

• Like 1
Δημοσ.

μπα εγώ δεν γκρινιάζω, ήθελα να καταλάβω πως πάει το σύστημα
10 euro το μήνα για διασκέδαση δεν μου φαίνονται πολλά 

Δημοσ.

Παιδιά το απόγευμα θα εχω αλλους 2 κωδικούς για το παιχνίδι με ολα τα expansion για οποιον θέλει

Δημοσ.

όλα χωρις το Legion να φανταστω ετσι ; 

Ναι ολα χωρίς το καινούργιο expansion , ειναι οι κωδικοί απο την ταινία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...