Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Stormscale Κ ΠΟΥ ΠΡΕΠΙ Ν ΑΠΑΩ ΓΙΑ Register Κ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΛΠ????Κ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ Free Server Of World Of Warcraft....?

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Stormscale Κ ΠΟΥ ΠΡΕΠΙ Ν ΑΠΑΩ ΓΙΑ Register Κ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΛΠ????Κ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ Free Server Of World Of Warcraft....?

τι εννοείς τώρα δε σε πιάνω :-D αρχεία για κάποιο σερβερ;

γενικά όπως είπαν και παραπάνω δε θα βρείς ποτε free - καλό server. Είναι σα να πίνεις 4 καφέδες σε ένα μήνα

Δημοσ.

AN μου ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ OFFICIAL META ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ FREE.....ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΟ WOW ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗ OFFICIAL??ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ PATCH???Κ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑCCOUNT STO STORMSCALE Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ SERVER???EXETE ΑDRESSES???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσ.
isle , malon exeis kanei kati lathos, i pezeis se private servers

Οχι, κανονικα παιζω, με τον αυθεντικο client, πληρωνω, κτλ.

Δεν ξερω τι φταιει.Ο μονος λογος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι οταν εβαλα το wow ειχα ηδη τα patches και τα εβαλα χωρις να τα κατεβασω.

ΛΕΤΕ να φταιει αυτο?:confused:

[edit]

Σαν να μην εφτανε το κολλημα δεν μπορει να συνδεθει η μλκια.Και τα realm φαινονται μια χαρα στο site

[edit]

μια που το εφερε η κουβεντα, ξερει κανενας σας να μου πει για ποσο καιρο μενει το account αν δεν καταχωρισεις αριθμο καρτας προπληρωμενου χρονου?

[/edit]

[/edit]

Δημοσ.

δε μπορείς να συνδεθείς μήπως εχεις ανοιχτό το peerguardian? γιατί το μπλοκάρει το wow, πρέπει ή να το κλείσεις ή να το ξεμπλοκάρεις

Δημοσ.
AN μου ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ OFFICIAL META ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ FREE.....ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΟ WOW ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗ OFFICIAL??ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ PATCH???Κ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑCCOUNT STO STORMSCALE Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ SERVER???EXETE ΑDRESSES???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

Kατ'αρχάς σταμάτα τα caps, δευτερο εγκατέστησε το παιχνίδι, και τρίτον πηγαινε παίξε.

Τί αρχεία και ιστορίες για αγρίους? Οσο για τους free, αστο, ξέχνα το. Εδω δεν ειναι CounterStrike. Τα ξαναλέμε σε 1 βδομάδα που θα εχεις ουσιαστικές απορίες, αλλιώς πάρε εναν καφέ και ξεκίνα το διάβασμα απτην σελίδα 1.

Το link του Toufa ολα τα λεφτά!!!

/clap :):):)

Δημοσ.

Eπίσης Isle μηπως έχεις πολλά addons? Καποια ισως να προκαλούν προβλήματα.

Για τα patches σιγουρα όχι, εγω εχω το παιχνίδι ολοκληρο patchαρισμένο σε DVDR και το εγκαθηστώ απλά με ενα copy. Ουτε install ούτε τίποτα δηλαδή.

Μηπως φταιει η καρτα γραφικών ή η μνήμη σου? Γιατί το παιχνίδι στανταρ δεν εχει κολλήματα απο μονο του, κανενας δεν εχει παραπονεθεί!

Δημοσ.

toufas k mindtrapper ευχαριστω πολυ για την αχρηστη βοηθεια σας..........ηθελα κ να ξερα τι κανετε τα post αφου δε θελετε να βοηθησετε............το παιζετε καμποσοι δλδ στους νεους??αν βγηκα off topic μπορειτε να το πειτε απλα///// αλλα εκτος αυτου δεν ειναι ολοι που με τη πρωτη σκεφτονται το να δωσουν λεφτα για ενα παιχνιδι..............απλα ρωτησα.................αμεσως..........στη μπουκα!

Συγνωμη κιολας ε?

:mrgreen:

Δημοσ.
toufas k mindtrapper ευχαριστω πολυ για την αχρηστη βοηθεια σας..........ηθελα κ να ξερα τι κανετε τα post αφου δε θελετε να βοηθησετε............το παιζετε καμποσοι δλδ στους νεους??αν βγηκα off topic μπορειτε να το πειτε απλα///// αλλα εκτος αυτου δεν ειναι ολοι που με τη πρωτη σκεφτονται το να δωσουν λεφτα για ενα παιχνιδι..............απλα ρωτησα.................αμεσως..........στη μπουκα!

Συγνωμη κιολας ε?

:mrgreen:

Nomizo se boithisa otan sou eipa na psaxeis allou kai oti auto to topic einai gia to paixnidi.

Sorry alla orismena pragmata exoun upothei xilies fores kai i nootropia sou itan kathara download-crack-play pou mou ti spaei arketa.

De se prosebala oute se ebala sti mpouka, apla se kateuthina allou.

Δημοσ.

Δεν εχω addons, ουτε εχω το peerguardian.

Το παραξενο ηταν οτι οταν το εγκατεστησα πριν κατι μηνες επαιζε καλα.Μετα το εβγαλα, εμειναν ομως στο wow directory τα patches, και μετα οταν το ξαναεβαλα εβαλα τα patches κατευθειαν.

Τωρα το εβγαλα και θα το ξαναεγκαταστησω σε λιγο καιρο.

Το καλο ειναι οτι ο χαρακτηρας ειναι σε inn και θα ειναι rested για πολλα level οταν ξαναπαιξω.:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...