SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μπορείς να έχεις σε ένα account μέσα στο παιχνίδι μέχρι 10 χαρακτήρες αν δεν κάνω λάθος νομίζω αυτό είναι το cap για τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μπορείς να έχεις σε ένα account μέσα στο παιχνίδι μέχρι 10 χαρακτήρες αν δεν κάνω λάθος νομίζω αυτό είναι το cap για τωρα 11 χαρακτήρες ανά server, 50 σύνολο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ερωτηση, αν εχουμε δυο κωδικους απο το village, μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και τους δυο στο ιδιο account? Με ποια λογικη ; Το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις 2 διαφορετικους παικτες σε 2 διαφορετικα account. Δεν μπορεις να παιξεις τσαμπα για 2 μηνες με ενα χαρακτηρα απο αυτες τις καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 αύριο με το καινούργιο patch μπορείς να έχεις 12 χαρακτήρες ανά server (ήταν 11) patch notes : http://www.mmo-champion.com/content/5842-Legion-Pre-Expansion-Patch-Notes λοιπόν κάντε unequip τα shirts σας (θα γίνουν boe και μπορείτε να τα βάλετε AH ) κάποια δεν είναι διαθέσιμα στο game πλέον και θα κοστίζουν πολλά τώρα με το καινούργιο σύστημα . Τα παλιά mats (κάποια από αυτά ) ανεβαίνουν οι τιμές για τα illusions (το essence of undeath ας πούμε έχει πάει 150+ g ) .Ξοδέψετε όλα τα garrison resources ανεβαίνουν οι τιμές του vendor στο trade post (διπλασιαζονται). Οι τιμές των items για transmo θα ανεβούν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 αύριο με το καινούργιο patch μπορείς να έχεις 12 χαρακτήρες ανά server (ήταν 11) patch notes : http://www.mmo-champion.com/content/5842-Legion-Pre-Expansion-Patch-Notes λοιπόν κάντε unequip τα shirts σας (θα γίνουν boe και μπορείτε να τα βάλετε AH ) κάποια δεν είναι διαθέσιμα στο game πλέον και θα κοστίζουν πολλά τώρα με το καινούργιο σύστημα . Τα παλιά mats (κάποια από αυτά ) ανεβαίνουν οι τιμές για τα illusions (το essence of undeath ας πούμε έχει πάει 150+ g ) .Ξοδέψετε όλα τα garrison resources ανεβαίνουν οι τιμές του vendor στο trade post (διπλασιαζονται). Οι τιμές των items για transmo θα ανεβούν! Ξοδεύουμε και ότι Potion of Luck μας έμεινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ναι από αύριο είναι άχρηστα τα potion of luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ενδιαφέρεται κανένας να ξεκινήσει το παιχνίδι; Διαθέτω κωδικούς (2) από την ταινία κ θέλω να κάνω recruit a friend ώστε να κερδίσω δωρεάν μήνα+mount/Pet. Δίνω:battlechest κωδικό, 5.000gold αν παίξετε στον server μου. Ζητώ:Να βάλετε κάρτα για έναν ή δύο μήνες παιχνιδιού (26,98€ κόστος δύο μηνών). Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ενδιαφέρεται κανένας να ξεκινήσει το παιχνίδι; Διαθέτω κωδικούς (2) από την ταινία κ θέλω να κάνω recruit a friend ώστε να κερδίσω δωρεάν μήνα+mount/Pet. Δίνω:battlechest κωδικό, 5.000gold αν παίξετε στον server μου. Ζητώ:Να βάλετε κάρτα για έναν ή δύο μήνες παιχνιδιού (26,98€ κόστος δύο μηνών). Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm OMG εγώ έβαλα πριν από 3-4 μέρες με 18.23eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 OMG εγώ έβαλα πριν από 3-4 μέρες με 18.23eu Από που; 25,98 κόστισε σε μένα από mediamarkt. Και το θεώρησα και καλό deal..... Τα keys τελειώσανε. Ένα πήρε δικό μου άτομο και ένα ο χρήστης hashashin! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 OMG εγώ έβαλα πριν από 3-4 μέρες με 18.23eu Απο που ? Κάτω Άλο 22 δεν βρίσκω ιντερνετικα αυτή την στιγμη....εν το μεταξύ το Σάββατο το το κεν είχε 79800 και σήμερα 87?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Βλέπω πως είναι out of stock τώρα. Το αγόρασα από το cdkeys.com (19.09eu) μαζί με 5% έκπτωση που δίνουν στην σελίδα τους στο FB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αφου ουτως ή αλλως για κωδικο μιλαμε για την συνδρομη εννοειται οτι το αγοραζεις απο οπου βρεις φθηνοτερα,δηλαδη http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-gamecard-world-of-warcraft-60-days-prepaid-time-card-europe/ Και βεβαια πριν πολλα χρονια(εποχες Wrath αρα καμια 6ρια χρονια)που δεν ασχολιομουν με υπολογιστες εδιναν σαν ''κοροιδο''25αρες και 26αρες για τις καρτες στις διαφορες αλυσιδες(βεβαια χρυσες εποχες τοτε για το wow αλλα τεσπα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Παιδιά αν θέλει κανενας εχω και εγω κλειδάκι απο την ταινία αλλα να βάλετε καρτούλα να επωφεληθούμε ολοι , οποτε δίνεται mail για recruit friend και μετα σας δίνω τον κωδικό για το παιχνίδι που περιέχει ολα τα expansion μεχρι τώρα + 1 μήνα δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Απο που ? Κάτω Άλο 22 δεν βρίσκω ιντερνετικα αυτή την στιγμη....εν το μεταξύ το Σάββατο το το κεν είχε 79800 και σήμερα 87?????? Ελεος .... το ΤΟΚΕΝ το Σαββατο 79800 τωρα που μπηκα 91000..... ! Δεν μπορω να φανταστω που θα φτασει μολις μπουν οι Demon Hunter μεσα Αυγουστου ......... ουτε που θα παει 29/08.... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 γιατί αλλάζει τιμές το token? η blizzard δεν το "πουλάει" ? αν μπορούσαν να το πουλάνε παίχτες θα είχε λογική όμως τώρα? πάντως δεν μου μοιάζει λογικό και δίκαιο να κοστίζει διπλάσια απο τους Αμερικάνικους server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις