kalodrei Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν θες Ελληνες να πετυχεις οι πιο γνωστοι server παλια ηταν ο Genjuros(Greekjuros που τον λεγαμε),Twilights Hammer,λιγο Killrog και σε αλλους server ηταν σκορπιοι. Αλλα επειδη και εγω παλια με αυτη την νοοτροπια πηγαινα θα σου ελεγα οντως μακρια και αγαπημενα με τους Ελληνες,πραγματικα πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο(βασικα και ο Twisting Nether εχει πχ αρκετους Τουρκους μαζεμενους και για αυτους τα ιδια γραφουνε). genjuros ,twillights hammer ειναι dead servers.Αρκετους Ελληνες εχει ο Ravencrest, outland,silvermoon (alliance ολοι), τωρα για horde αν θυμαμαι καλα o kazzak ειχε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Balnazzar(μεγαλη ιστορια) horde ειμαι εγω αν ενδιαφερσαι για κανα χαλαρο pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ειχα παρει μια καρτα απο τα public πριν 1,5 χρονο και δεν την εχω βαλει ακομα περιμενω το expansion και παιζει να εχει ληξει ? Tα Pre-Launch Event εχουν τελειωσει και αναμενεται 30 Αυγουστου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ειχα παρει μια καρτα απο τα public πριν 1,5 χρονο και δεν την εχω βαλει ακομα περιμενω το expansion και παιζει να εχει ληξει ? δεν νομίζω να λήγουν , αν δεν λένε καμιά ημερομηνία πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δεν λήγουν οι καρτες είχα ξεχασμένη σε συρτάρι 3 χρόνια και όταν μετά κόμισα την βρήκα και δουλεψε. ! Την Τέταρτη μπαίνει το 7.0 μόλις ανακοινωθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Από την Τετάρτη θα είναι άχρηστα τα Potion of Luck; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Επιτελους, το pre expansion patch με ολα τα καλουδια οπως το wardrobe ερχεται απο μεθαυριο 19/7!!! http://eu.battle.net/wow/en/blog/20176410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 ααα γιαυτό με έβαλε να κατεβάσω καμιά 20ρια giga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 20 giga για dress-up ? Συνολο ποσο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εχει αρκετα πραγματακια και δεν ειναι μονο για το wardrobe http://eu.battle.net/wow/en/blog/20175681/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 ναι λογικά στο legion δεν θα ασχολούμαστε με garisson Είμαι στη beta του Legion εδώ και ένα μήνα. Δεν ασχολείσαι καθόλου με το Garrison. Ο καινούργιος κόσμος στο lvl110 μια χαρά σε κρατάει απασχολημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Είμαι στη beta του Legion εδώ και ένα μήνα. Δεν ασχολείσαι καθόλου με το Garrison. Ο καινούργιος κόσμος στο lvl110 μια χαρά σε κρατάει απασχολημένο. Ωραία οποτε αν ειναι να πουλήσω οτι εχω απο αυτες τις βλακείες που κανεις lvl τους followers οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι αρκετά gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penemue Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ερωτηση, αν εχουμε δυο κωδικους απο το village, μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και τους δυο στο ιδιο account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μπορεις απλα να τους συνδεσεις στον λογαριασμο σου σαν δευτερο και τριτο account και αρα να χρησιμοποιησεις τα heirloom πχ αν εχεις για Lvl up. Τιποτα αλλο δεν σου δινει και παλι πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα expansion για το καθε account και χρονο και παει λεγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ερώτηση άσχετου: Μπορώ να έχω περισσότερους τους ενός χαρακτήρες σε έναν λογαριασμό; (όπως πχ στο GW2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις