Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θες Ελληνες να πετυχεις οι πιο γνωστοι server παλια ηταν ο Genjuros(Greekjuros που τον λεγαμε),Twilights Hammer,λιγο Killrog και σε αλλους server ηταν σκορπιοι. Αλλα επειδη και εγω παλια με αυτη την νοοτροπια πηγαινα θα σου ελεγα οντως μακρια και αγαπημενα με τους Ελληνες,πραγματικα πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο(βασικα και ο Twisting Nether εχει πχ αρκετους Τουρκους μαζεμενους και για αυτους τα ιδια γραφουνε).

genjuros ,twillights hammer  ειναι dead servers.Αρκετους Ελληνες εχει ο Ravencrest, outland,silvermoon (alliance ολοι), τωρα για horde αν θυμαμαι καλα o kazzak ειχε .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα παρει μια καρτα απο τα public πριν 1,5 χρονο και δεν την εχω βαλει ακομα περιμενω το expansion και παιζει να εχει ληξει ? Tα Pre-Launch Event εχουν τελειωσει και αναμενεται 30 Αυγουστου ?

Ειχα παρει μια καρτα απο τα public πριν 1,5 χρονο και δεν την εχω βαλει ακομα περιμενω το expansion και παιζει να εχει ληξει ?

δεν νομίζω να λήγουν , αν δεν λένε καμιά ημερομηνία πάνω. 

Δεν λήγουν οι καρτες είχα ξεχασμένη σε συρτάρι 3 χρόνια και όταν μετά κόμισα την βρήκα και δουλεψε. ! Την Τέταρτη μπαίνει το 7.0 μόλις ανακοινωθηκε

ναι λογικά στο legion δεν θα ασχολούμαστε με garisson 

Είμαι στη beta του Legion εδώ και ένα μήνα. Δεν ασχολείσαι καθόλου με το Garrison. Ο καινούργιος κόσμος στο lvl110 μια χαρά σε κρατάει απασχολημένο.

Είμαι στη beta του Legion εδώ και ένα μήνα. Δεν ασχολείσαι καθόλου με το Garrison. Ο καινούργιος κόσμος στο lvl110 μια χαρά σε κρατάει απασχολημένο.

Ωραία οποτε αν ειναι να πουλήσω οτι εχω απο αυτες τις βλακείες που κανεις lvl τους followers οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι αρκετά gold

Μπορεις απλα να τους συνδεσεις στον λογαριασμο σου σαν δευτερο και τριτο account και αρα να χρησιμοποιησεις τα heirloom πχ αν εχεις για Lvl up. Τιποτα αλλο δεν σου δινει και παλι πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα expansion για το καθε account και χρονο και παει λεγοντας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...