Vapir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 σ'ευχαριστώ! ----- εντομεταξύ βλέπω στα char μου κάτι materials που πωλούνται 500g per 10 και έχω 20ριά stack αβέρτα μετά κοιτάζω τα server population και βλέπω low .. σε όλους τους server που έχω τα μεγάλα ααααααααααααα!! αχχαχαχαχα δεν πειράζει fresh start goddammit! , για κάποιο λόγο ήμουν διστακτικός ακόμα κ όταν αγόρασα την κάρτα αλλα όταν logαρα κάτι μου ήρθε , μια ευχάριστη αίσθηση κ όρεξη
DrXavier Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν τελικα πηγες Silvermoon οταν ξανα ανοιξω το παιχνιδι στο Pre - Launch Event διοτι βρισκομαι σε σταδιο αποτοξινωσης και παιζω λιγο Diablo ( αλλη μεγαλη αγαπη ) μπορεις να μου στειλεις οτι χρειαστεις. 1
Vapir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 μια τελευταία ερώτηση , για hunter alliance male ποιο είναι το ποιο καλό race? απο θέμα του look με τα endgame gear pvp/pve αλλα και απο θέμα animation ?
DrXavier Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Hunter Alliance μετραει πολυ Draenei ( εγω εχω Paladin Draenei και εχουν racial με +65 Int , Str , Agi και ακομα ενα μικρο Healing Over Time spell ) μετραει πολυ και σε female και μετα μπορεις να πας και Human. Μετα μετραει και ο Worgen γιατι εχει ενα μικρο racial buff στο Crit. Αν θελεις την δικη μου αποψη επειδη εχω Male Draenei Paladin το gear πανω του φαινεται αψογο ! 1
Vapir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Hunter Alliance μετραει πολυ Draenei ( εγω εχω Paladin Draenei και εχουν racial με +65 Int , Str , Agi και ακομα ενα μικρο Healing Over Time spell ) μετραει πολυ και σε female και μετα μπορεις να πας και Human. Μετα μετραει και ο Worgen γιατι εχει ενα μικρο racial buff στο Crit. Αν θελεις την δικη μου αποψη επειδη εχω Male Draenei Paladin το gear πανω του φαινεται αψογο ! Οι Draenei αν και μου αρέσουν να τους βλέπω δεν μπορώ να τους παίζω , όπως και τα tauren γιατι όσο ποιο μεγάλο είναι το model του χαρακτήρα τόσο ποιο αργό τον νιώθεις όταν παίζεις , τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται έτσι . Με κόβω να πάω για human(έφτιαξα έναν για δοκιμή) , αλλα αν φτιάξω pala θα προτιμήσω Draenei , όπως και Tauren θα άντεχα να το παίξω μόνο σαν warrior , για την ακρίβεια ο πρώτος μου char ήταν , με είχε πωρώσει τότε το 2χ 2h αλλα μετά απο λίγο καιρό είχε φάει γερό nerf (πρέπει να ήταν μερικούς μήνες pre-wotlk ? δεν θυμάμαι tbh) κλασικά κάθε char που έφτιαχνα τότε μετά απο λίγο έτρωγε nerf , lol, αλλα οκ ποτέ δεν μπήκα σε φάση α θα γίνω ο καλύτερος , το wow δεν μου προκαλεί τέτοιο συναίσθημα ούτε rage , πάντα το απολάμβανα πάντως το σκέφτομαι , ξέρω οτι τον hunter θα τον ευχαριστηθώ και δεν θα έχω θέμα να τον "μάθω" πάλι, αλλα κάτι με τρώει να δοκιμάσω κανα class που δεν έπαιξα ποτέ edit: Τι μαγκιά τρελή είναι αυτή με τα crosserver heirlooms? απότι θυμάμαι δεν μπορούσαμε να τα μεταφέρουμε !! shoulder-chest+wep για τον hunter lmao βλέπω 39 pet λέω λολ , που τα βρήκα? xD και τα mounts O_O 2 seat rocket #jizz in my pants χαχαχα 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν θες Ελληνες να πετυχεις οι πιο γνωστοι server παλια ηταν ο Genjuros(Greekjuros που τον λεγαμε),Twilights Hammer,λιγο Killrog και σε αλλους server ηταν σκορπιοι. Αλλα επειδη και εγω παλια με αυτη την νοοτροπια πηγαινα θα σου ελεγα οντως μακρια και αγαπημενα με τους Ελληνες,πραγματικα πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο(βασικα και ο Twisting Nether εχει πχ αρκετους Τουρκους μαζεμενους και για αυτους τα ιδια γραφουνε). 1
vangelisb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν θες Ελληνες να πετυχεις οι πιο γνωστοι server παλια ηταν ο Genjuros(Greekjuros που τον λεγαμε),Twilights Hammer,λιγο Killrog και σε αλλους server ηταν σκορπιοι. Αλλα επειδη και εγω παλια με αυτη την νοοτροπια πηγαινα θα σου ελεγα οντως μακρια και αγαπημενα με τους Ελληνες,πραγματικα πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο(βασικα και ο Twisting Nether εχει πχ αρκετους Τουρκους μαζεμενους και για αυτους τα ιδια γραφουνε). Χαχα σωστός στο /2 στον στον Greekjuros μόνο ελληνικό σπαμ κι όταν κανάς καψερός έλεγε "english please" η μπαναγία με google translate πήγαινε σύννεφο!
Vapir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 ναι το ξέρω αυτό, οι λόγοι που σταμάτησα το wow πάντα ήταν οτι ξενέρωνα με κάποιον ή κάποιους και πάντα αυτοί οι κάποιοι ήταν Έλληνες αλλα τώρα έχω μπει με καθαρά casual μυαλό και απλά θέλω να περάσω την ώρα μου ευχάριστα. Θα ασχοληθώ με raiding , pvp κλπ κανονικότατα αλλα όχι σε σημείο να χαλαστώ, δεν βλέπω τον λόγο. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναβρεθώ σε ανάλογη φάση αλλα αυτό το κόλλημα το είχα πάντα στα παιχνίδια , ήθελα να υπάρχει έστω ένα μικρό Ελληνικό player base στον εκάστοτε server Δυο πράγματα θεωρώ πλέον ενοχλητικά στα mmo , τα πιτσιρίκια τύπου lineage που ευτυχώς τώρα παίζουν lol (ελπίζω) και τους και καλά "στρατηγούς" που συνήθως real life δουλεύουν σαν στρατιωτικοί , αστυνομικοί κλπ και προσπαθούν να περάσουν την νοοτροπία τους ingame είναι τα δύο άκρα που δεν γουστάρω. Θεωρώ αποδεκτό να είναι κάποιος hardcore και να προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος , απλά τυχαίνουν κάτι τέτοιοι σε casual guilds που διαφημίζονται σαν "ελάτε να περάσουμε καλά και διασκέδαση πάνω απόλα" και το αποτέλεσμα είναι να τα διαλύουν. Μου έχει τύχει περιπτωσάρα πριν χρόνια , officer μάλιστα που το έπαιζε leader και μας τα είχε ζαλίσει πόσα φράγκα έχει real life και τι γκόμενα κυκλοφορεί. Όποτε έμπαινα πρωί/μεσημέρι/βράδυ/ξημερώματα πάντα μέσα ήταν xD ----------------------------------------------------------------------------------------------------------ερώτηση , τι professions με συμφέρει να πάρω αυτή τη στιγμή?απότι διάβασα ποιο πίσω λέτε καλύτερα gathering και οτι πλέον δεν πολυαξίζει τουλάχιστον στην αρχή να ασχοληθείς με κάποιο άλλο. Skinning/mining είναι καλή επιλογή ? 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν φτιαξεις Hunter ανεκαθεν τα 2 πιο τυπικα/γνωστα που προτεινανε παλια ειναι το Skining και το Leatherworking.Τωρα στο Warlords εχουν αλλαξει αυτα και μπορεις να ασχοληθεις με τα profession απο τα lvl 90 και μετα.Υπαρχουν απειρα guide για οδηγους για profession αν θες να ασχοληθεις αν και για μενα καλυτερα παιξε το παιχνιδι μεχρι τα 90lvl να μπεις στο κλιμα και μετα ασχολησου. 1
savoukos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 ναι το ξέρω αυτό, οι λόγοι που σταμάτησα το wow πάντα ήταν οτι ξενέρωνα με κάποιον ή κάποιους και πάντα αυτοί οι κάποιοι ήταν Έλληνες αλλα τώρα έχω μπει με καθαρά casual μυαλό και απλά θέλω να περάσω την ώρα μου ευχάριστα. Θα ασχοληθώ με raiding , pvp κλπ κανονικότατα αλλα όχι σε σημείο να χαλαστώ, δεν βλέπω τον λόγο. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναβρεθώ σε ανάλογη φάση αλλα αυτό το κόλλημα το είχα πάντα στα παιχνίδια , ήθελα να υπάρχει έστω ένα μικρό Ελληνικό player base στον εκάστοτε server Δυο πράγματα θεωρώ πλέον ενοχλητικά στα mmo , τα πιτσιρίκια τύπου lineage που ευτυχώς τώρα παίζουν lol (ελπίζω) και τους και καλά "στρατηγούς" που συνήθως real life δουλεύουν σαν στρατιωτικοί , αστυνομικοί κλπ και προσπαθούν να περάσουν την νοοτροπία τους ingame είναι τα δύο άκρα που δεν γουστάρω. Θεωρώ αποδεκτό να είναι κάποιος hardcore και να προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος , απλά τυχαίνουν κάτι τέτοιοι σε casual guilds που διαφημίζονται σαν "ελάτε να περάσουμε καλά και διασκέδαση πάνω απόλα" και το αποτέλεσμα είναι να τα διαλύουν. Μου έχει τύχει περιπτωσάρα πριν χρόνια , officer μάλιστα που το έπαιζε leader και μας τα είχε ζαλίσει πόσα φράγκα έχει real life και τι γκόμενα κυκλοφορεί. Όποτε έμπαινα πρωί/μεσημέρι/βράδυ/ξημερώματα πάντα μέσα ήταν xD ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ερώτηση , τι professions με συμφέρει να πάρω αυτή τη στιγμή?απότι διάβασα ποιο πίσω λέτε καλύτερα gathering και οτι πλέον δεν πολυαξίζει τουλάχιστον στην αρχή να ασχοληθείς με κάποιο άλλο. Skinning/mining είναι καλή επιλογή ? Σαν Hunter π θα σ προτεινα mining k engineering αν ια κανεις κ pvp για τα enchants.. 2
jmirko15 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν θες Ελληνες να πετυχεις οι πιο γνωστοι server παλια ηταν ο Genjuros(Greekjuros που τον λεγαμε),Twilights Hammer,λιγο Killrog και σε αλλους server ηταν σκορπιοι. Αλλα επειδη και εγω παλια με αυτη την νοοτροπια πηγαινα θα σου ελεγα οντως μακρια και αγαπημενα με τους Ελληνες,πραγματικα πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο(βασικα και ο Twisting Nether εχει πχ αρκετους Τουρκους μαζεμενους και για αυτους τα ιδια γραφουνε). Εγώ πάντως στον TH (Α) που ήμουν σε 2 guilds με Έλληνες (casual) δεν είχα κανένα θέμα..
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Και ο Silvermoon παντως απο οσο θυμαμαι ειχε Ελληνες μεσα. Τωρα Εγώ πάντως στον TH (Α) που ήμουν σε 2 guilds με Έλληνες (casual) δεν είχα κανένα θέμα.. Ναι εν μερη δεν εχει να λεει κατι αυτο.
aliakas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Χαχα σωστός στο /2 στον στον Greekjuros μόνο ελληνικό σπαμ κι όταν κανάς καψερός έλεγε "english please" η μπαναγία με google translate πήγαινε σύννεφο! lol ναι τι άθλια εποχή ...
jmirko15 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Και ο Silvermoon παντως απο οσο θυμαμαι ειχε Ελληνες μεσα. Τωρα Ναι εν μερη δεν εχει να λεει κατι αυτο. Απλώς λέω δεν σημαίνει ότι επειδή ψάχνει Έλληνες θα είναι χάλια. Για casual πάντα μιλάω.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλα για τελειως casual αν το θεωρεις και καλα στο τελειως φλου ναι δεν εχεις εν μερη αδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις