Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :D

Σκέφτομαι να ξαναπαίξω wow και θέλω την βοήθεια σας. Εχω να παίξω wow αρκετό καιρό (1-2 expansion) οπότε δεν γνωρίζω σχετικά με το token , πόσο εύκολο είναι να βγει μέσα σε ένα 2μηνο για τον επόμενο μήνα? αν κάποιος αρχίσει νέο τελείως char πχ σήμερα

επειδή είδα 80.000 gold price και παλιά που έπαιζα ήταν αρκετά , θεωρούνται λίγα τώρα? στο archeage έβγαζα tokens (patron) για πλάκα , εδώ τι ισχύει? γιατι να αγοράσω κάρτα και τον Σεπτέμβρη το expansion ok αλλα να πάρω κάρτα και μετά να έχω να πληρώσω και κάρτα και expansion το σκέφτομαι...

thanks

ούτε αν δεν έχεις έχεις παίξει τα τελευταία 2 expansion ? :-D

Λοιπόν αν πας 90 η ακομα καλυτερα 100 μπορεις ανετα κ γρηγορα να solareis τα raid του cataclysm.ειναι περίπου 7-9 χιλιαρικα την βδομαδα επισης μπορεις να πας να φαρμαρεις στο giant islands (αν θυμάμαι το ονομα)giant bones π τα πουλας ah κ χρησιμοποιεις κ potion of luck και crossrealm addons κ βγαζεις περίπου 2-4 k τηνν ωρα αν grindareis .αν θες βοηθεια η εχεις αλλη απορία στειλε μ μνμ να σ πω
  • Like 1
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα :D

Σκέφτομαι να ξαναπαίξω wow και θέλω την βοήθεια σας. Εχω να παίξω wow αρκετό καιρό (1-2 expansion) οπότε δεν γνωρίζω σχετικά με το token , πόσο εύκολο είναι να βγει μέσα σε ένα 2μηνο για τον επόμενο μήνα? αν κάποιος αρχίσει νέο τελείως char πχ σήμερα 

επειδή είδα 80.000 gold price και παλιά που έπαιζα ήταν αρκετά , θεωρούνται λίγα τώρα? στο archeage έβγαζα tokens (patron) για πλάκα , εδώ τι ισχύει? γιατι να αγοράσω κάρτα και τον Σεπτέμβρη το expansion ok αλλα να πάρω κάρτα και μετά να έχω να πληρώσω και κάρτα και expansion το σκέφτομαι... 

thanks 

ούτε αν δεν έχεις έχεις παίξει τα τελευταία 2 expansion ?  :-D

Καλυτερα να περιμενεις μεχρι και τον Αυγουστο να βαλεις μια 2μηνη καρτα(να παιξεις ενα μηνα πριν βγει το expansion να το μαθεις λιγο και το παιχνιδι κυριως απο πλευρας αλλαγων)ή να βαλεις καρτα με το που βγει το expansion 1 μηνα γιατι μπορει να το βαρεθεις και να ξενερωσεις.

Λοιπόν αν πας 90 η ακομα καλυτερα 100 μπορεις ανετα κ γρηγορα να solareis τα raid του cataclysm.ειναι περίπου 7-9 χιλιαρικα την βδομαδα επισης μπορεις να πας να φαρμαρεις στο giant islands (αν θυμάμαι το ονομα)giant bones π τα πουλας ah κ χρησιμοποιεις κ potion of luck και crossrealm addons κ βγαζεις περίπου 2-4 k τηνν ωρα αν grindareis .αν θες βοηθεια η εχεις αλλη απορία στειλε μ μνμ να σ πω

Επειδη το διαβαζω και Online αυτο για farm με alts κιολας το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν φτανεις σε τετοιο σημειο,τοτε καλυτερα να μην παιζεις Wow καθολου,με την εννοια δηλαδη οτι αυτο το ατελειωτο grind πιο πολυ σε κανει να φαρμαρεις απλα για να βγαζεις την συνδρομη καθε μηνα παρα για να παιζεις το παιχνιδι που γουσταρεις.Δεν το λεω βεβαια σε σενα που απλα ανεφερες κλασσικους τροπους να βγαζει gold το λεω γενικα.

δεν ασχολουμαι , αλλα για να ανεβαινει ετσι συνεχως το token πρεπει να εχει γμθει σε σημειο ftp . Κοινως δεν αξιζει συνδρομη μεχρι το exp.

Ειναι απολυτως λογικο πως ανεβηκε η τιμη απο τα περιπου 30.000που ειχε οταν πρωτοβγηκε μεχρι τα 82000 τωρα που εχει ψιλο σταματησει. Οταν εχει βγει το τελευταιο Expansion τον Νοεμβριο του 2014 πανω κατω και μεχρι την 1η Σεπτεμβριου του 2016 που βγαινει το επομενο ολο το end game raid content ειναι 3 raid ολα κιολα,ε λογικο οι περισσοτεροι ειτε να μην βαζουν συνδρομη ειτε να βαζουν 1 μηνα στην αρχη καθε expansion και 1 μηνα στο τελος,ή να αγοραζουν το expansion οταν εχει πεσει αρκετα η τιμη του(στην μεση δηλαδη)και παει λεγοντας.

Και εγω προσωπικα αν και στο επομενο expansion πανε με νοοτροπια μονο 3 raid ολα και ολα,δεν με βλεπω να ασχολουμαι.

• Like 3
Δημοσ.

έκανα και εγώ το τεστ αυτό τον φεβρουαριο (νέο παίχτη lvl1 χωρίς guild)

τα gold αυτά από νέο παίχτη δεν βγαίνουν με την καμία.

αν είχες 4 κατοσταριδες και έπαιζες full garison όλη μέρα + τα παλιά raids(solo) τότε είσαι στα 50k-60k gold τον μήνα 

αυτό προϋποθέτει ότι θα ντύσεις κάποιον χαρακτήρα τέρμα οπότε θα θες και το ανάλογο guild 

εγώ απ ότι είδα ακόμα και να μαζέψεις αυτά τα gold δεν συμφέρει να τα δόσεις για το token αν είσαι νέος παίχτης γιατί πολύ απλά τα χρειάζεσαι

ααα και όταν βγει το expansion το token λογικά θα πάει πάνω από 100k οπότε μόνο οι παλιουρες θα επωφελούνται  

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα να περιμενεις μεχρι και τον Αυγουστο να βαλεις μια 2μηνη καρτα(να παιξεις ενα μηνα πριν βγει το expansion να το μαθεις λιγο και το παιχνιδι κυριως απο πλευρας αλλαγων)ή να βαλεις καρτα με το που βγει το expansion 1 μηνα γιατι μπορει να το βαρεθεις και να ξενερωσεις.

Επειδη το διαβαζω και Online αυτο για farm με alts κιολας το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν φτανεις σε τετοιο σημειο,τοτε καλυτερα να μην παιζεις Wow καθολου,με την εννοια δηλαδη οτι αυτο το ατελειωτο grind πιο πολυ σε κανει να φαρμαρεις απλα για να βγαζεις την συνδρομη καθε μηνα παρα για να παιζεις το παιχνιδι που γουσταρεις.Δεν το λεω βεβαια σε σενα που απλα ανεφερες κλασσικους τροπους να βγαζει gold το λεω γενικα.

Ειναι απολυτως λογικο πως ανεβηκε η τιμη απο τα περιπου 30.000που ειχε οταν πρωτοβγηκε μεχρι τα 82000 τωρα που εχει ψιλο σταματησει. Οταν εχει βγει το τελευταιο Expansion τον Νοεμβριο του 2014 πανω κατω και μεχρι την 1η Σεπτεμβριου του 2016 που βγαινει το επομενο ολο το end game raid content ειναι 3 raid ολα κιολα,ε λογικο οι περισσοτεροι ειτε να μην βαζουν συνδρομη ειτε να βαζουν 1 μηνα στην αρχη καθε expansion και 1 μηνα στο τελος,ή να αγοραζουν το expansion οταν εχει πεσει αρκετα η τιμη του(στην μεση δηλαδη)και παει λεγοντας.

Και εγω προσωπικα αν και στο επομενο expansion πανε με νοοτροπια μονο 3 raid ολα και ολα,δεν με βλεπω να ασχολουμαι.

Kοιτα κ εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να φαρμάρω συνέχεια.Δεν μ αρέσει το grind.Απλά με αυτούς τους τρόπους είναι easy gold.περίπου 1:30 ώρα θες για όλα τα raid.Οπότε σαν farming route αξίζει.Σου μένει χρόνος να κάνεις ότι θες απλά είναι κουραστικό ..

Δημοσ.

Παιδια να ξερετε πως σταματησα το wow εδω και 1 χρονο ακριβως για αυτο το λογο: το ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ grinding.

Με το να ριζωνομαι ολη μερα μπροστα σε εναν υπολογιστη για να βγαλω τα λεφτα για να ... συνεχισω να φαρμαρω, ειναι απλα ηλιθιο. Η Μπλιζαρντ ετσι το κανει για να διατηρει κοσμο μεσα στο παιχινδι.

Μην τσιμπησετε με το νεο εξπανσιον, μια απο τα ιδια θα ειναι και δε προκειται να παιξω.

Υ.Γ.: Ολα αυτα αποτελουν την προσωπικη μου γνωμη.

Δημοσ.

Στο Blizz Summit ειπαν πως το Legion θα εχει παρομοιο raid line με αυτο του Mists of Pandaria. Ετσι οπως το καταλαβα εγω , θα έχει τα 2 raid που εχουν ηδη ανακοινωθει Emerald Nightmare και Suaramar Palace με 7 και 10 Boss αντιστοιχα , στο επομενο patch θα μπει λογικα ενα raid τυπου Throne of Thunder με 12 - 14 Boss και θα υπαρχει και ενα ακομα patch με το τελικο raid του Legion που μαλλον θα ειναι το Tomb of Sargeras με 12 - 14 Boss.

Επισης ειπαν πως δεν τους βγαινει αυτο ηθελαν , δηλαδη 1 expansion καθε 2 χρονια λογο ογκου δουλειας , και δηλωσαν  πως θα δουλεψουν πανω σε μαγλυτερα και περισσοτερα pacth μιας που κατι αλλο που ειπαν ειναι οτι θα μπουν και νεα dungeon περα απο τα αρχικα.

Κοινως , η Blizzard ψαχνεται να δει πως θα το παει απο εδω και περα , οποτε μικρες η μεγαλες αλλαγες στο παιχνιδι ειναι πολυ πιθανες !

• Like 1
Δημοσ.

Στο Blizz Summit ειπαν πως το Legion θα εχει παρομοιο raid line με αυτο του Mists of Pandaria. Ετσι οπως το καταλαβα εγω , θα έχει τα 2 raid που εχουν ηδη ανακοινωθει Emerald Nightmare και Suaramar Palace με 7 και 10 Boss αντιστοιχα , στο επομενο patch θα μπει λογικα ενα raid τυπου Throne of Thunder με 12 - 14 Boss και θα υπαρχει και ενα ακομα patch με το τελικο raid του Legion που μαλλον θα ειναι το Tomb of Sargeras με 12 - 14 Boss.

Επισης ειπαν πως δεν τους βγαινει αυτο ηθελαν , δηλαδη 1 expansion καθε 2 χρονια λογο ογκου δουλειας , και δηλωσαν  πως θα δουλεψουν πανω σε μαγλυτερα και περισσοτερα pacth μιας που κατι αλλο που ειπαν ειναι οτι θα μπουν και νεα dungeon περα απο τα αρχικα.

Κοινως , η Blizzard ψαχνεται να δει πως θα το παει απο εδω και περα , οποτε μικρες η μεγαλες αλλαγες στο παιχνιδι ειναι πολυ πιθανες !

Εμαθες οτι ανεβαζω στον Silvermoon χαρακτηρα(78atm)και προσπαθεις να με κρατησεις με μυστικες δηλωσεις ε  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Εμαθες οτι ανεβαζω στον Silvermoon χαρακτηρα(78atm)και προσπαθεις να με κρατησεις με μυστικες δηλωσεις ε  :devil:

Μπορει αυτος να ειναι ο απωτερος σκοπος μου , να προσεχεις λοιπον ! :ph34r:

Δημοσ.

.Να τος ο κρυφοalliance, φανερωθηκε!

Server που να ειναι Ok για noob Horde? PVE φαινεται πως ειναι καλυτερα για αρχη...

kazzak, έχει πολύ κόσμο.
Δημοσ.

χμμμμμμμμ παιδιά τελικά δεν άντεξα , δοκίμασα riders of icarus και ξενέρωσα ,το pc είναι παλιό και δεν έχω πολλές επιλογές,  θέλω να παίξω κάτι να περάσω ευχάριστα και αφού έχω χάσει δυο expansion νομίζω πως θα έχω content να δω. Δεν παίζουν διακοπές και θα έχω κάποιες ώρες τρελής βαρεμάρας αυτό το καλοκαίρι , δεν λέει χαχ. Anyways τελικα απ ότι φαίνεται θα πάρω κάρτα κ βλέπουμε :P

έχω απ ότι βλέπω (ούτε που θυμόμουν)
εναν horde pala 85 @ nagrand
έναν horde hunter 85 @ nagrand 
έναν ally dudu 85 @ ravencrest

τα 50ράκια rogue/mage etc δεν τα αναφέρω καν 

αγαπημένο μου char ο hunter , τον απολάμβανα πολύ στα bgs και νομίζω είχα capάρει και ακριβά professions αλλα δεν θυμάμαι τι 

όμως σκέφτομαι να αρχίσω απο το 0 maybe , ή να πιάσω πάλι τον hunter 
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , αξίζει να παίξω σε κάποιον απο τους παραπάνω server αυτή τη στιγμή ή απλά να αρχίσω απο το 0 κάπου αλλού ?

οπότε θέλω να μου προτείνετε έναν server ανεξαρτήτου faction (και τα δύο τα γουστάρω)
να έχει Έλληνες και κόσμο γενικότερα και να είναι noob friendly , θέλω να περάσω καλά κ αν κάτσει και βρω και καμια ingame παρέα θα δέσει το γλυκό μιας κ δεν έχω κανέναν real life φίλο που να παίζει ακόμα. Αυτό βέβαια θα το κοιτάξω σε 1-2 εβδομάδες που θα ξαναμπώ στο κλήμα του παιχνιδιού.

δηλαδή με λίγα λόγια αν αρχίζατε όπως εγώ που θα αρχίζατε? το αν θα είναι pvp/pve δεν με απασχολεί τόσο , εκτός αν άλλαξε κάτι , γιατι θυμάμαι πως δεν υπήρχε γενικά open world pvp τον τελευταίο καιρό π έπαιζα, γενικά είμαι αρκετά εύκολος πελάτης xD..   :-D

Δημοσ.

και εγώ τώρα  riders of icarus παίζω 

αν βρεις καμιά φτηνή κάρτα πες και μένα 

βρήκα 2μηνη με 20 euro , σου στέλνω pm αν θες 

• Like 1
Δημοσ.

χμμμμμμμμ παιδιά τελικά δεν άντεξα , δοκίμασα riders of icarus και ξενέρωσα ,το pc είναι παλιό και δεν έχω πολλές επιλογές,  θέλω να παίξω κάτι να περάσω ευχάριστα και αφού έχω χάσει δυο expansion νομίζω πως θα έχω content να δω. Δεν παίζουν διακοπές και θα έχω κάποιες ώρες τρελής βαρεμάρας αυτό το καλοκαίρι , δεν λέει χαχ. Anyways τελικα απ ότι φαίνεται θα πάρω κάρτα κ βλέπουμε :P

έχω απ ότι βλέπω (ούτε που θυμόμουν)

εναν horde pala 85 @ nagrand

έναν horde hunter 85 @ nagrand 

έναν ally dudu 85 @ ravencrest

τα 50ράκια rogue/mage etc δεν τα αναφέρω καν 

αγαπημένο μου char ο hunter , τον απολάμβανα πολύ στα bgs και νομίζω είχα capάρει και ακριβά professions αλλα δεν θυμάμαι τι 

όμως σκέφτομαι να αρχίσω απο το 0 maybe , ή να πιάσω πάλι τον hunter 

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , αξίζει να παίξω σε κάποιον απο τους παραπάνω server αυτή τη στιγμή ή απλά να αρχίσω απο το 0 κάπου αλλού ?

οπότε θέλω να μου προτείνετε έναν server ανεξαρτήτου faction (και τα δύο τα γουστάρω)

να έχει Έλληνες και κόσμο γενικότερα και να είναι noob friendly , θέλω να περάσω καλά κ αν κάτσει και βρω και καμια ingame παρέα θα δέσει το γλυκό μιας κ δεν έχω κανέναν real life φίλο που να παίζει ακόμα. Αυτό βέβαια θα το κοιτάξω σε 1-2 εβδομάδες που θα ξαναμπώ στο κλήμα του παιχνιδιού.

δηλαδή με λίγα λόγια αν αρχίζατε όπως εγώ που θα αρχίζατε? το αν θα είναι pvp/pve δεν με απασχολεί τόσο , εκτός αν άλλαξε κάτι , γιατι θυμάμαι πως δεν υπήρχε γενικά open world pvp τον τελευταίο καιρό π έπαιζα, γενικά είμαι αρκετά εύκολος πελάτης xD..   :-D

Η επιλογή του realm βασίζεται στο τι θέλεις εσύ να κάνεις με τον χαρακτήρα σου. Για PVE αν θέλεις Alliance πας Silvermoon και για Horde Draenor. Είναι και τα δύο πολύ μεγάλα realm άρα θα βρεις ανεπτυγμένα Action Houses αλλά και πολλά Guild διαφορετικών ταχυτήτων ( από τέρμα social μέχρι τέρμα Hardcore ) για να κάνεις το κομμάτι σου. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που προσφέρουν ! Μετά στο PVP δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα.

image.png

Από το wowprogress μπορείς να δεις ένα πίνακα με Αγγλόφωνα Realm και την αναλογία που έχουν ανάμεσα σε Alliance και Horde.

Όσο για τους Έλληνες που ψάχνεις , δεν νομίζω να υπάρχουν πολύ Ελληνικά Realm. Εγώ στο Guild μου έχω 3 στα 20-25 άτομα της ομάδας και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Τι τους θέλεις ; Οι περισσότεροι το μόνο που κάνουν πολλές φορές είναι να παριστάνουν τους έξυπνους μόνο. Σε αυτό όπως και σε άλλα πολλά πράγματα της καθημερινότητας μας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...