Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ok πως ορίζεται ποιος παίρνει τί ; Ας πούμε εγώ είμαι undead rogue τι θα ήταν καλύτερο να πάρω και σε τι lvl να ξεκινήσω τη διαδικασία;

ότι σαρέσει αλλά θα απόφευγα tailoring και blacksmithing.  ίσως και enchanting γιατί θέλει tailoring κατα προτίμηση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Leatherworking - leather armor crafting

Blacksmithing -plate armor

Tailoring - cloth armor

Enchanting - ενισχυεις stats στα items σου

Jewelcrafting - φτιαχνεις πετραδια με που τα βαζεις στα αντιστιχα slots στα items σου + neck and rings crafting

Alchemy - make potions flasks και καποια πετραδια με trasmutation

Inscription - make glyphs and trinkets

Engineering - δεν θυμαμαι ακριβως τι κανει

Και φυσικα mining skinning herbalism που υποστηριζουν με υλικα τα παραπανω profesions

Πολυ γενικα ετσι ολα παραπανω πρεπει να διαβασεις καλα τι δινουν ολα τα professions για να αποφασισεις πχ εγω εχω shadow priest cloth armor και τον εχω enchanter jewlcrafter αλλα εχω και alts να τον υποστηριζουν.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο αλλα οπως ειπα διαβασε καλα τι δινουν τα profession για να αποφασισεις

Επισης γνωμη μου φτασε max level να βγει και το επομενο expansions να δουμε μηπως εχει κ τπτ αλλαγες στα professions να μαθεις και καλυτερα την class σου και μετα διαλεξε τι να παρεις μην ασχολησε τωρα θα χασεις χρονο απο lvling

• Like 1

Τα profession ηταν καποτε χρησιμα γιατι μεσω αυτων ειχες οφελη για τον χαρακτηρα σου και φυσικα εβγαζες και χρηματα.Λεω ηταν γιατι πλεον στο Wow εχασαν τον μεγαλυτερο ρολο τους.

Ειδικα για καινουργιος οπως εσυ θα ελεγα να μην ασχοληθεις(ή να παρεις κανενα Minining,skining/herbalism)που ειναι πολυ ευκολα να ανεβουν.

Γενικα πιο παλια εχανες πολλα αν δεν ασχολιοσουν με τα Professions,τωρα ομως δεν χανεις σχεδον τπτ.

Για την class σου(που φοραει leather)το πιο κλασσικο combo ηταν skining/leatherworking.

ξέρεις ότι με την έλευση του legion δεν προκιτε να logαρης για καμιά 10ρια μέρες 

από τους λίγους καλούς pve servers αλλά τον έχουν πάρει πρέφα όλοι και είναι πιτα

Ειδα και στον Twisting Nether που ειναι Pvp τι γινοταν επι WOD :P

Αλλωστε εδωσαν και παραπανω μερες δωρο με βαση τα προβληματα του launch.

• Like 1

Σας μιλάει ένα κωλό νουμπο και θέλει μερικές πληροφορίες για τα professions :P. Μπορείτε να μου πείτε με ποιο κριτήριο επιλέγει κάποιος ένα profession; Πως ξέρω τι είναι καλύτερο για το χαρακτήρα μου;

Κοιτα δεν εχει σχεση τοσο πολυ με το class σου. Αυτο ισχυε πιο παλιά.τωρα engineering με mining σου δινει καποια mounts k pet και επισης αρκετα χρησιμο για pvp.leatherworking tailoring δινουν λιγα gold απο τσαντες κ διαφορα crafted αντικειμενα.enchanting θελει μαζι tailoring για να ανεβει πιο ευκολα κ μπορει να σ αποφερει λεφτα αβ ασχοληθείς.
  • Like 1

Το θεμα ειναι οτι στην παρουσα φαση,επειδη τον κοβω να ειναι τουλαχιστον 30+lvl ειναι χρονοβορο και φυσικα θελει αρκετα gold για να ασχοληθει με τα περισσοτερα απο αυτα ή παιρνει gathering prof. που ειναι τα ευκολοτερα να ανεβουν ταυτοχρονα με το lvl up(δινουν και λιγο xp)και αν θελει οταν παει 100 ας ανεβασει οτι prof. θελει,αν δεν τον καλυπτει ηδη το garisson σε αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου δωσανε κουπονι, αν και δυο μερες πριν ειχαν πει οτι εχουν πολλα ακομη... 

Επεξ/σία από Penemue

Ουσιαστικά "αγοράζω" το gold για 1 token..

Το τοκεν εχει στανταρ τιμη και το αγοραζεις μονο απο το ΑΗ. Δεν γινετε trade και δεν μπορει κανεις να αλλαξει την τιμη για να στο δωσει λιγοτερα. Περιπου στα 82.500 gold το ειδα την τελευταια φορα.

Ουσιαστικά "αγοράζω" το gold για 1 token..

Το τοκεν εχει στανταρ τιμη και το αγοραζεις μονο απο το ΑΗ. Δεν γινετε trade και δεν μπορει κανεις να αλλαξει την τιμη για να στο δωσει λιγοτερα. Περιπου στα 82.500 gold το ειδα την τελευταια φορα.

Προφανως εννοει οτι αγοραζει το gold (~80-85κ) με ευρω απο καποιον απο εδω μεσα. Αυτο καταλαβαινω οτι θελει να πει.

• Like 1

Καλημέρα :D
Σκέφτομαι να ξαναπαίξω wow και θέλω την βοήθεια σας. Εχω να παίξω wow αρκετό καιρό (1-2 expansion) οπότε δεν γνωρίζω σχετικά με το token , πόσο εύκολο είναι να βγει μέσα σε ένα 2μηνο για τον επόμενο μήνα? αν κάποιος αρχίσει νέο τελείως char πχ σήμερα 
επειδή είδα 80.000 gold price και παλιά που έπαιζα ήταν αρκετά , θεωρούνται λίγα τώρα? στο archeage έβγαζα tokens (patron) για πλάκα , εδώ τι ισχύει? γιατι να αγοράσω κάρτα και τον Σεπτέμβρη το expansion ok αλλα να πάρω κάρτα και μετά να έχω να πληρώσω και κάρτα και expansion το σκέφτομαι... 

thanks 

δεν ασχολουμαι , αλλα για να ανεβαινει ετσι συνεχως το token πρεπει να εχει γμθει σε σημειο ftp . Κοινως δεν αξιζει συνδρομη μεχρι το exp.

ούτε αν δεν έχεις έχεις παίξει τα τελευταία 2 expansion ?  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...