La_MoRt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν πουλιούντια στο auction house elixir of ancient knowledge ή είναι μόνο drop; ή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Elixir of Ancient Knowledge Item Level 1 Binds to Battle.net account Use: Increases experience gain by 300% for 1 hour. Does not work for players above level 84. "A faint whispering can be heard from the bottle." Max Stack: 20 Οπότε δεν μπορείς να το βρεις στο ΑΗ αφού είναι <<κλειδωμενο>> μονο στο account σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν πουλιούντια στο auction house elixir of ancient knowledge ή είναι μόνο drop; ή μόνο το elixir of rapid mind απο garrison πουλιέται AH , είναι μόνο για 20 λεπτά , άλλα μέχρι τα 99lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 μόνο το elixir of rapid mind απο garrison πουλιέται AH , είναι μόνο για 20 λεπτά , άλλα μέχρι τα 99lvl Ξέρεις περίπου σε τι gold παίζουν αυτά έχεις πάρει ποτέ εσύ ή κάποιος; Αξίζει να ασχοληθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ξέρεις περίπου σε τι gold παίζουν αυτά έχεις πάρει ποτέ εσύ ή κάποιος; Αξίζει να ασχοληθείς; αναλόγως τον server , συνήθως κοντά στα 5k . Αν θες να κάνεις γρήγορο lvl up σε alt , ειδικά 90-100 , ναι αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αξίζει. Απο 93 σε 100 σε 15 λεπτά. Κάνεις τα bonus objectives αλλά αφήνεις 1 και μετά τα παίρνεις με τη σειρά. 4-5k κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 γιατι αποκλειστικα με pvp? Αμα ψαχνεις τοση hardcoreριλα ξερω ενα στο Silvermoon Γιατι ναι μεν παιζω μονο 4 χρονια wow αλλα τα τελευταια 2 ασχολουμαι αποκλειστικα με pvp και μου αρεσε τοσο που βαριεμαι να μπω σε ενα raid να σκοτωνω τερατακια :ρ βλεπω οτι οι alliances εχουν μεγαλυτερη οργανωση στο κομματι του pvp απο εμας τους horde. Θελω ουσιαστικα ενα guild πχι για ganking αλλα για rated bgs και ανταλλαγη αποψεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελικα ξεκινησα και εγω μετα απο πολλα χρονια(απο Wrath εποχες)Alliance στον Silvermoon.Για να δουμε ποσο θα με κρατησει αυτη την φορα το Wow. Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν πουλιούντια στο auction house elixir of ancient knowledge ή είναι μόνο drop; ή Εχεις ξεκινησει δυστηχως το παιχνιδι με πολυ λαθος νοοτροπια.Μιας και ειναι ουτως ή αλλως πρωτη φορα που παιζεις Wow δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι στο exp τοσο πολυ καθως ετσι ψιλο χανεται και ολη η ουσια του παιχνιδιου.Χαλαρωσε και δες το game,δεν σε κυνηγαει κανεις Παιζω μονο PVE στον Silvermoon. Με το Guild μου ημασταν το 10ο guild στο realm που εκανε Archimonde Mythic. Αν ερθεις προς τα εκει πες μου αν μπορω να σε βοηθησω καπου. Απλα με μπερδεψες λιγο γιατι πιο πανω μιλας για PvP και μετα λες για Progress.. Τι απο ολα ; Δεν εγγυομαι τπτ αλλα το παλευω μπας και ξαναμπω δυναμικα στο παιχνιδι οπως γραφει και ο φιλος Xorxhs. αρχιζω και ψάχνομαι σιγα σιγα, λόγω expansion. Θα με ενδιέφερε ένα ελληνικό 'ώριμο' casual guild που κάνει σταθερό progress, χωρίς retarded wipes Βεβαια αυτο που γραφει δεν πολυ ισχυει.Δεν γινεται το casual guild(που στην ουσια παιζει για ψιλο πλακα)να κανει σταθερο progress και να μην εχει μεσα και αρκετα χαζα wipes. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2016 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ισχύει και παραισχύει Για μένα ωριμο casual guild = σοβαροί-ώριμοι παίχτες με τουλαχιστον μέσο IQ, που σέβονται το χρόνο των άλλων και δεν μαλακίζονται σε raids. Max raids 2-3 φορές την εβδομάδα. Max raid lvl progress=heroic (με τα σημερινά δεδομένα) Παλιότερα έιχα κάνει και σε Nihilum , οπότε γνωρίζω και απο Hardcore guilds και μπορώ να τα ξεχωρίσω από αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ισχύει και παραισχύει Για μένα ωριμο casual guild = σοβαροί-ώριμοι παίχτες με τουλαχιστον μέσο IQ, που σέβονται το χρόνο των άλλων και δεν μαλακίζονται σε raids. Max raids 2-3 φορές την εβδομάδα. Max raid lvl progress=heroic (με τα σημερινά δεδομένα) Παλιότερα έιχα κάνει και σε Nihilum , οπότε γνωρίζω και απο Hardcore guilds και μπορώ να τα ξεχωρίσω από αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Τι να σου πω. Μπορει εγω προσωπικα να μην εχω κανει σε Nihilum,Inner Sanctum,paragon,Ensidia,Envy,Group Therapy κλπ αλλα επειδη ειχα κανει σε guild με 3-4μερες raid(παρολο που υπηρχαν και hardcore guild με 3-4raids δεν ξερω τωρα αν αλλαξε)σου λεω οτι εχω πετυχει τα παραπανω που λες. Κοινως οχι οτι ειναι(οπως ειπα και πιο πανω)αδυνατο αλλα ειναι σπανιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και να ειναι ωριμο casual guild μαλακιουλες παντα θα γινονται . Αλλιως πας σε κατι militarist hardcore shit με κατι κασιδιαριδες που σκουζουν στρατιωτικα προσταγματα και να το χεσεις το game , καταντα ανωμαλια. Ειχα παιξει και με τετοιους και ξενερωσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Σας μιλάει ένα κωλό νουμπο και θέλει μερικές πληροφορίες για τα professions . Μπορείτε να μου πείτε με ποιο κριτήριο επιλέγει κάποιος ένα profession; Πως ξέρω τι είναι καλύτερο για το χαρακτήρα μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 alchemy jewelcrafting incription enchanting είναι για όλους , τώρα ας πούμε έναν mage δεν θα του βάλεις letherworking. καπως έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ok πως ορίζεται ποιος παίρνει τί ; Ας πούμε εγώ είμαι undead rogue τι θα ήταν καλύτερο να πάρω και σε τι lvl να ξεκινήσω τη διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τελικα ξεκινησα και εγω μετα απο πολλα χρονια(απο Wrath εποχες)Alliance στον Silvermoon. ξέρεις ότι με την έλευση του legion δεν προκιτε να logαρης για καμιά 10ρια μέρες από τους λίγους καλούς pve servers αλλά τον έχουν πάρει πρέφα όλοι και είναι πιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις