vangelisb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχουμε κανένα guide με τις περιοχές ανα LVL και τι να ακολουθήσω για να έχει μια συνοχή το xp; Δοκίμασε το wowhead.com , είναι κατατοπιστικότατο και με πολλά τιπς και screenshots ώστε να ξέρεις. Έχει και guides και τα πάντα όλα.. Εγώ όταν το ξανάρχισα μετά από καιρό κι ανέβασα καινούριο χαρακτήρα το δούλευα το alt-tab αβέρτα και με βοήθησε πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κοίτα αν κάνεις κανονικά τα quests ανα περιοχή θα σε πάνε μόνα τους στην επόμενη περιοχή αν ξεφεύγεις στο xp λόγω dungeons στον χάρτη νομίζω λέει στην κάθε περιοχή το level range οπότε πας εκεί μόνος σου ξεκινάς εκεί τα quests. Grinding πάντως να ξέρεις δεν σε συμφέρει με την καμία και λόγω xp και λόγω οτι από quest reward παίρνεις και extra χρήματα και κάποιο item για να μην μιλήσω για την μονοτονία του grind.Επίσης όταν αλλάζεις περιοχή να κάνεις εκεί bind to hearthstone που έχεις στο inventory σου σε κάποιο inn, και επίσης όταν κάνεις logout να το κάνεις μέσα στο inn για να ανεβαίνει αυτόματα η offline xp μπάρα οπότε όταν ξανακάνεις login να παίρνεις extra xp για όσο διαρκεί αυτο.Επίσης αν δεν είσαι σε καμιά guild με φίλους σου μπες σε μια οποιαδήποτε για να παίρνεις και απο εκεί τα guild perks και οτι extra σου δίνουν αυτά όσο ποιο μεγάλο lvl η guild τοσο ποιο πολλά perks θα έχει. Τι άλλο ; Να κάνεις dungeons και ιδίως τα dungeons quest σου δίνουν πολύ πράμα (xp,item) + ότι παίζεις σε συνεργασία με άλλους παίχτες .Να ξέρεις οτι quest τα οποία έχεις ξεχάσει να κάνεις και ίσως έχουν γίνει γκρι χρώμα μην ασχοληθείς καθόλου μαζί τους δεν θα αξίζει τον κόπο για το xp στο level σου , και τέλος που και που αν θέλεις μπορείς να κάνεις και pvp battlegrounds σου δίνουν και xp και ξεφεύγεις λίγο από το questing. Αυτα φίλε μου δεν ξέρω το επίπεδο σου και τι γνωρίζεις για αυτό σου γραψα τοσα πολλά αν όμως δεν τα γνώριζες όλα αυτά πιστεύω είναι μια καλή βοήθεια για αρχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 υπαρχει ελπίδα να πετάξουν εκτός το garrison που κατά τη γνώμη μου κατέστρεψε το game ? έχουν πει τπτ επ αυτού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 ναι λογικά στο legion δεν θα ασχολούμαστε με garisson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Σιγουρα ειχε αναφερθει οτι ή θα βγει τελειως το Garisson απο το παιχνιδι ή θα περιοριστει η χρηση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 στο legion υπάρχει το class halls , που στην ουσία είναι garrison.Μια χαρά είναι τα garrison , ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ garrison αντί για dailies σαν το Mop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Χάλι είναι το garrison. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 στο legion υπάρχει το class halls , που στην ουσία είναι garrison.Μια χαρά είναι τα garrison , ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ garrison αντί για dailies σαν το Mop... Μακρυα και αγαπημενα απο τα Garrison εκτως αν τα περιορισουν μονο στο Lvl up ξερω γω ή απλα κανεις daily quest ολα μαζεμενα εκει. Μονο και μονο που αχρηστευσαν τα profession λεει πολλα.Δεν ειναι και τυχαιο που χαρη στα Garrison βγηκε και η ονομασια Farmville στο wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μακρυα και αγαπημενα απο τα Garrison εκτως αν τα περιορισουν μονο στο Lvl up ξερω γω ή απλα κανεις daily quest ολα μαζεμενα εκει. Μονο και μονο που αχρηστευσαν τα profession λεει πολλα.Δεν ειναι και τυχαιο που χαρη στα Garrison βγηκε και η ονομασια Farmville στο wow Εμένα που μου την σπάει το πάρε-δώσε του AH, λουκούμι μου ήρθε το Garrison. Την οικονομία την μεταλλάσσει, αλλά αφού μου κάνει πιο εύκολη την ζωή μου, τότε +999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ερώτηση από nooba (εμένα δηλαδή): Στο specialize του rogue undead τι προτείνετε να πάρω; Ποια τα υπερ και τα κατά; Βασικά είμαι ανάμεσα σε asssination και σε subtlety ενώ διαβάζω τα χαρακτηριστικά του καθενός δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι καλύτερο. Καταλαβαίνω πως έχει να κάνει με το gameplay του καθενός αλλά θα ήθελα και μερικές γνώμες από rogue για το τι είναι ποιο balance. Βλέπω ότι το assasination είναι πιο pvp σε σχέση με το subtlety, επίσης διαβάζω πως το πρώτο είναι καλύτερο σε battlegrounds ενώ το δεύτερο σε arena. Έχω μπερδευτεί τα φώτα σας παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Combat για pve, για pvp δεν έχω ασχοληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ερώτηση από nooba (εμένα δηλαδή): Στο specialize του rogue undead τι προτείνετε να πάρω; Ποια τα υπερ και τα κατά; Βασικά είμαι ανάμεσα σε asssination και σε subtlety ενώ διαβάζω τα χαρακτηριστικά του καθενός δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι καλύτερο. Καταλαβαίνω πως έχει να κάνει με το gameplay του καθενός αλλά θα ήθελα και μερικές γνώμες από rogue για το τι είναι ποιο balance. Βλέπω ότι το assasination είναι πιο pvp σε σχέση με το subtlety, επίσης διαβάζω πως το πρώτο είναι καλύτερο σε battlegrounds ενώ το δεύτερο σε arena. Έχω μπερδευτεί τα φώτα σας παρακαλώ! Ολα ειναι viable για pvp. Combat ειναι αυτο που παιζουν οι πιο πολλοι για arenes. Σχετικα ευκολο spec με καλα αποτελεσματα. Sub ειναι και αυτο viable αλλα πρεπει να το παιξεις πολυ καλα. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ο combat. Εγω πλεον που μπαινω για κανα bg και περιστασιακα arena παιζω assassin. Μου αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα γιατι ειναι πιο γρηγορο το gameplay κατα την γνωμη μου και εξισου viable αν δεν πας για gladiator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγώ σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που διαβάζω και στα 3 νομίζω ότι κλίνω προς το sub. Νομίζω ότι δίνει τη δυνατότηατ στο παίχτη να γίνει λίγο πιο "πούστ..." με τι καλή έννοια. Τι εννοείς να το παίξει καλά πότε πρέπει να εξαφανίζεται και πότε πρέπει να χρησιμοποιεί σωστά τα skills του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παντως πιο παλια στον rogue θυμαμαι πηγαινε Assasin/combat κυριως για pve(dungeon/raid αναλογα το gear)και Sub αποκλειστικα για Pvp(BG,αρενες).Δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει αυτα. Βεβαια pvp και με Assasin/combat μπορουσες να παιξεις αλλα Pve με Sub ηταν πολυ πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 To μονο ισως class που δεν εχω μαθει και ουτε προκειται .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις