Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά για να ξεκινήσει κάποιος το WOW από την αρχή τώρα τι χρειάζεται να αγοράσει;

Αν θες να ξεκινησεις πες μ..εχω ενα cd key.στο δίνω τσαμπα.
  • Like 1
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά δεν χρειάζεται να αγοράσεις αμέσως το legion. Όταν φθάσεις 100lvl αν θυμάμαι καλά τότε πρέπει να το παρεις για να συνεχίσεις.

Δημοσ.

να το πάρει τώρα για το δωρεάν 100 boost , να παίξει και λίγο endgame μέχρι να βγει το legion. 

Δημοσ.

Εχει κανεις κλεδι απο την ταινια που να μην το χρειαζεται?

εχω εγω αργοτερα θα σου στειλω με pm οταν παω στο αμαξι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος πια με τα κλειδια απο τις ταινιες?Υπαρχει περιπτωση καποιος να πηγε να δει την ταινια και να κρατησε τον κωδικο αν δεν τον ενδιεφερε?Δεν θα τον πεταγε την ιδια στιγμη ή να τον ειχε δωσει ξερω γω την ιδια μερα?

Επισης επειδη τωρα ειδα οτι και στις αγγελιες(κλασσικα)μερικοι πανε και απο αυτο το promo να επωφεληθουν καλυτερα ακομα και αν εχει καποιος τον κωδικο,να τον δωσει σε ατομα που εχουν εστω καποια συμμετοχη στο forum.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση: σα καινούριος player (horde,undead,rogue) τι είναι καλύτερο να κάνω q ή να πιάσω μια περιοχή και να φαρμάρω συνέχειά;

Δημοσ.

Ερώτηση: σα καινούριος player (horde,undead,rogue) τι είναι καλύτερο να κάνω q ή να πιάσω μια περιοχή και να φαρμάρω συνέχειά;

Τα quests νομίζω είναι πιο γρήγορα και προφανώς πιο ωραία από το σιχαμένο grinding. Βλέπεις και τον κόσμο, καινούρια μέρη, μαθαίνεις και λίγο το lore αν δε βαριέσαι να διαβάζεις τα quests που και που... Εγώ το προτιμάω. Και όταν βαρεθείς πηγαίνεις κάνα dungeon!

Δημοσ.

Τα quests δίνουν αρκετό xp στην ολοκλήρωσή τους ειδικά αυτά που είναι για dungeon (πας με party) και σε βάζουν και στον τρόπο σκέψης του end game PvE. Έχουν και καλά rewards που θα σε διευκολύνουν και θα τα χαρείς και όπως είπε και το παιδί από πάνω, σιγά σιγα παίρνεις μυρωδιά από το lore εάν έχεις όρεξη.

Οπότε μάζευε όσο πιο πολλά quests μπορείς για μια περιοχή και κάνε τα μαζεμένα.

Δημοσ.

Δεν έχω βαρεθεί κάτι απλά παρατηρώ πως τρώω περισσότερο χρόνο στα πήγαινε έλα παρά να εξπάρω και αυτό αναρωτιέμαι τι είναι τελικά καλύτερο. Όντως μερικά δίνουν πολύ καλό XP.

Δημοσ.

Δεν έχω βαρεθεί κάτι απλά παρατηρώ πως τρώω περισσότερο χρόνο στα πήγαινε έλα παρά να εξπάρω και αυτό αναρωτιέμαι τι είναι τελικά καλύτερο. Όντως μερικά δίνουν πολύ καλό XP.

Υπομονη στα 20 mount και μετα γινεται πιο υποφερτο. Πιστεψε με το παιχνιδι εχει παρα πολυ λιγοτερο πηγαινελα απο οτι παλια :) Κανε τα instance-dungeon παντα μια φορα για να κανεις τα quest γιατι παιζει πολυ ΧΡ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...