Liapisftw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω απο το λιγο που εχω μπει στην beta μπορω να πω οτι το απολαμβανω μιας και εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα και κυριως τα classes. Τα spec εχουν αρκετες διαφορες μεταξυ τους με διαφορετικο playstyle το καθενα. Τουλαχιστον ο rogue και ο hunter που δοκιμασα λιγο. Το μονο που με χαλαει ειναι το ability pruning. Αν βρω παρεα πιστευω θα επιστρεψω στο legion για casual world pvp / bg / arenas.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω οπως ειχα πει και παλια απο pvp μονο τα rated bg ειχα μεγαλη λαχταρα να εκανα απο πλευρας pvp.Ποτε δεν καταφερα να κολλησω με την Arena καλως ή κακως. Για το Legion οσο αν εχω ορεξη ακομα και στο raiding να το ξαναγυρισω,μετα τα 2 τελευταια expansion και τις πολιτικες που εφαρμοσε η εταιρια δυστηχως δεν μπορω να πω με σιγουρια τι θα κανω. Και αυτο γιατι το Wow ως γνωστον(οσο ακομα εχει την συνδρομη γιατι η τιμη του token εχει παει στα υψη)ειναι δεσμευση και δεν ειναι οπως αλλα παιχνιδια που αν τα βαρεθεις μετα απο λιγο δεν σε πειραζει αφου δεν εχουν συνδρομη. Στο Wow ειναι πολλα τα λεφτα για να τρως μυγες σχεδον 2 χρονια που βγηκε το Warlords(κοντα 22μηνες δηλαδη)για 3 μονο raids. 2
Liapisftw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω οπως ειχα πει και παλια απο pvp μονο τα rated bg ειχα μεγαλη λαχταρα να εκανα απο πλευρας pvp.Ποτε δεν καταφερα να κολλησω με την Arena καλως ή κακως. Για το Legion οσο αν εχω ορεξη ακομα και στο raiding να το ξαναγυρισω,μετα τα 2 τελευταια expansion και τις πολιτικες που εφαρμοσε η εταιρια δυστηχως δεν μπορω να πω με σιγουρια τι θα κανω. Και αυτο γιατι το Wow ως γνωστον(οσο ακομα εχει την συνδρομη γιατι η τιμη του token εχει παει στα υψη)ειναι δεσμευση και δεν ειναι οπως αλλα παιχνιδια που αν τα βαρεθεις μετα απο λιγο δεν σε πειραζει αφου δεν εχουν συνδρομη. Στο Wow ειναι πολλα τα λεφτα για να τρως μυγες σχεδον 2 χρονια που βγηκε το Warlords(κοντα 22μηνες δηλαδη)για 3 μονο raids. Δεν ξερω να σου πω για pve αν θα σε κρατησει γιατι δεν εχω κανει απο το vanilla και μετα πολυ αρχες wrath οποτε δεν εχω διαβασει καν τι σκεφτεται να κανει η blizzard σε αυτο το κομματι αλλα ειμαι σιγουρος πως θα σε κρατησει τουλαχιστον για τους 2 μηνες που θα βαλεις μιας και εχουν αλλαξει πολυ τα classes και θα σε τραβηξει το να τα δοκιμασεις λιγο πολυ. Τωρα την αγορα του expansion δεν την μετραω γιατι καλως ή κακως οι περισσοτεροι old school players θα την αγορασουμε οτι και να λεμε τωρα εστω και για την συλλογη
dimyok Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μαλιστα , δηλαδη δεν εχω χασει και πολλα ακομα τα 3 τους βαρανε Εχει ανοιξει Legion PTR ;
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μαλιστα , δηλαδη δεν εχω χασει και πολλα ακομα τα 3 τους βαρανε Εχει ανοιξει Legion PTR ; Εδω και καιρο αλλα δεν ειναι για ολους μιας και απο Ptr πχ εγω μονο Warlords μπορω να παιξω.
Penemue Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γιατι τοση μανια με τα community??Ισα ισα που αυτα καθησε και ακουσε και η εταιρια και το εκανε ευκολοτερο(γενικα μιλώντας),τα community που ελεγαν οτι δεν μπορουν να ''λιωνουν'' για το παιχνιδι,δεν προλαβαινουν και παει λεγοντας. Ουτως ή αλλως απο οτι ειδα επεσε και η τιμη του Battle chest https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battlechest-PC.html Ε ειναι προσωπικη προτιμηση, δηλαδη αν ηθελα ενα απλο fantasy open world παιχνιδι θα εμενα στα Skyrim κτλ, αλλα με ενα τεραστιο mmprg θελω να παιξω με αλλους και αν ειναι τυχερο να πιασω φιλιες. Ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι ειναι γεματο με fanboys και οχι τοσο πολλες αλλες κοπελες που τολμανε να το πουνε, οπωτε και η ερωτηση μου για το community τωρα...
Vortexxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα το store της blizzard δέχεται τις πιστωτικές σας κάρτες?
Vortexxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 όχι. κάνε με revolut ή paypal balance Το Paypal δεν μου δουλεύει εδώ και κάτι μήνες δεν δέχονται την διεύθυνση μου το άλλο τι είναι?
virginkiller Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 ξέρεις πως να βάλεις λεφτά paypal με capital controls? υπάρχουν 2 τρόποι. ο ένας είναι να κάνεις request money σε ένα άλλο σου email και να πληρώσεις με καρτα. και ο άλλος αν έχεις συνδέσει την τράπεζα σου με το paypal στέλνεις έμβασμα. το revolut είναι μια ψηφιακή ( μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν και πλαστική αλλά δεν έχει νόημα για online αγορές) καρτα που την φορτίζεις με έμβασμα απο την τράπεζα. χρειάζεσαι smartphone για να την χειριστείς αναλιτικότερα εδώ :
Xorxhs! Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παιζω μονο PVE στον Silvermoon. Με το Guild μου ημασταν το 10ο guild στο realm που εκανε Archimonde Mythic. Αν ερθεις προς τα εκει πες μου αν μπορω να σε βοηθησω καπου. Απλα με μπερδεψες λιγο γιατι πιο πανω μιλας για PvP και μετα λες για Progress.. Τι απο ολα ; Προφανώς με ενδιαφέρουν τα raids, αλλά μου λείπει ο PVP server, που μπορούσες να killareis ελεύθερα
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλημέρα παιδιά για να ξεκινήσει κάποιος το WOW από την αρχή τώρα τι χρειάζεται να αγοράσει; 1
vangelisb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλημέρα παιδιά για να ξεκινήσει κάποιος το WOW από την αρχή τώρα τι χρειάζεται να αγοράσει; Επειδή είναι παλιό game το βασικό με τα expansions μέχρι και πριν το legion μπορείς να τα βρεις οικονομικά έως και δωρεάν (ψάχε απο την προσφορά με τα village, έχει κ 1 μήνα συνδρομή. πουλάνε κάποιοι στις αγγελίες αλλά κάποιος φιλότιμος μπορεί να στο χαρίσει κίολας) . Μετά θα χρειαστείς μια συνδρομή για την οποία θα πρέπει να χεις κάτι για να ξεπεράσεις τον σκόπελο των cc. PP, Revolut, Blizzard balance etc
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battlechest-PC.html https://www.skroutz.gr/s/8205074/World-of-Warcraft-Legion-PC.html Αν πχ πάρω αυτά δεν είμαι οκ;
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν παρεις αυτα εισαι οκ για 1μηνα απο πλευρας χρονου αλλα απο πλευρας παιχνιδιων εισαι μια χαρα. Υποψην αλλα το παραπανω Battle chest τπ δινουν δωρεαν με την ταινια του Warcraft αν πας και δεις την ταινια στα Village. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις