Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δεν γνωρίζω περί των άλλων classes καλά, αλλά ο hunter έχει το ζώο του για support, παγίδες, ένα ranged fear skill (scatter shot?) που δεν θυμάμαι το όνομα του κλπ. "profanos den exeis dei pote ta warrior boards kai ton tseric e?" Αμάν αυτή η μανία με τις smart-ass/ειρωνικές ερωτήσεις, σαν να μιλάω με αμερικανάκια είναι... Προφανώς εσύ δεν τα έχεις δει...τα βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και δες πόσος κόσμος γκρινιάζει σε αρκετά posts, ψάξε να δεις εκεί πέρα ειδικά για nerfs και φωνές για τους warriors και τα abilities τους. Όσο για τον Tseric, http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=823509&p=1&tmp=1#post823509 Κοινώς :"Περιμένετε καημένοι warriors..."
Toufas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 o warrior ipotithete pos den einai hybrid, einai mono gia na kanei dmg... o pala einai hybrid pou oute na healarei mporei, oute na varesei... o druid einai hybrid pou doulevei mia xara o shaman einai hybrid pou doulevei kalitera apo ta kala. akoma kai gia to post tou tseric, toulaxiston EXETE KAPION. oi palas DEN exoune cm kai oute eixane pote.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 O Warrior δεν κάνει damage. Ο Warrior μόνο τον ρόλο του tank σε raids κάνει. Ειδικά μετά το enrage που από 40% παραπάνω ζημιά, έγινε 20%, πατάτα dmg κάνουμε. Το ότι απάντησε ο Tsaric για κάτι δεν μου λέει τίποτα, έχω δει σε πολλά fora από games που βγαίνουν community managers και τέτοια και λένε "οι devs τα κοιτάνε" και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα. Τα λόγια τους δεν με ενδιαφέρουν αν δεν έχω χειροπιαστή απόδειξη.
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 kai kati allo. gia to holy nova pou lene polloi oti einai axristo , opoios paei bwl kai poio sigkekrimena vaelstraz tote na deite poso xrisimo tha fanei...
Toufas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 o warrior se pvp den kanei damage diladi?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 "o warrior se pvp den kanei damage diladi?" Αν έχει priest για healing, ναι. Συγκριτικά με άλλα classes όμως, δεν μπορεί να κάνει τις ζημιές τους, εκτός αν κάνει μόνο crits και το overpower τραβάει crits κι αυτό. Αλλιώς είναι πολύ εύκολο να χάσει από warlock, mage, shaman ειδικά. Επίσης ο warrior είναι πολύ εξαρτημένος από το gear του και δεν έχουν όλοι full epics. Αλλά full BWL warrior εναντίον πχ. full BWL mage = mage wins. edit: Επίσης το μεγάλο πρόβλημα του warrior είναι το range, αν σε προλάβει και σε χτυπήσει κάποιος ενώ πας για charge, σε βάζει in combat οπότε το χάνεις κι έχεις μόνο το Intercept, το οποίο αργεί για να ξαναγεμίσει. Είναι πολύ εύκολο για πολλά classes να κάνουν kite τον Warrior κι εκείνος δεν μπορεί να κάνει κάτι.
chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Ας μην γελιόμαστε παιδιά, οι αλλαγές καλές είναι μεν αλλά τα 5 πρώτα talents στο disc είναι άχρηστα για έναν pve παπά. Aς άφηναν το wand talent εκεί που ήταν και τα πρώτα ταλέντα ως είχαν. Πρέπει να επενδύσω 5tp για το 15% resist σε stun fear και μετά άλλους 5 για το λιγότερο threat. 5 πόντοι χαμένοι ήδη. Το disc δεν θα το πολυτιμήσω, καθώς το holy έχει γίνει αρκετά ενδιαφέρον και μάλλον θα πάω για τους 31 πόντους τουλάχιστον εκεί αφού όπως διαβάζω το τελευταίο talent έχει φανεί υπερχρήσιμο στους δημιουργούς. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να χαρώ για το ταλέντο με τα 10secs που κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα και μπορώ να castάρω heal. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο και παγίδα το συγκεκριμένο talent. Για bg κάτι θα λέει αφού θα έχω 10 δεύτερα να πάρω κανα hk μιας και τώρα ως healer που παίζω δεν καταφέρνω και πολλά - 1ος ή 2ος στην καταταξη ως shadow στο ab και τώρα 1oς ή 2ος αλλά από το τέλος - . Δεν ξέρω κατά πόσο είναι άχρηστοι οι warriors στο pvp.....στον thammer αν δεν κάνω λάθος rank 14 έχουν φτάσει περισσότερο από κάθε άλλο class οι warriors. Πάντως για 2 που γνωρίζω καλά από εκεί (Ainy και Walach) και οι δυο έφτασαν το συγκεκριμένο rank με ένα healing bot να τους ακολουθεί παντού. Κατανοώ πάντως πως οι protection warrior είναι κάπως πίκρα κάτι σαν τους τωρινούς holy παπάδες. Οι priest γενικά είναι ένα class που δεν έχει ζήτηση. Λίγοι priest σε κάθε realm απέναντι σε ορδές warrior. Συνεπώς κάτι έπρεπε να κάνουν γι'αυτό. Btw έρχονται και καιρικά φαινόμενα απότι είδα, να δω πότε ο downloader της blizz θα μου επιτρέψει να δω και τα videακια να πάρω μια πρώτη γεύση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Πάντα έχουν ζήτηση (στο Hellscream τουλάχιστον), προτιμώ 1000 φορές να έχω παπά στο group για healing όταν πάμε σε raid. Και στο WSG οι παπάδες της Horde σώζουν πάντα το τομάρι του αντίπαλου FC, κρίμα που οι allies δεν βάζουν μυαλό στο να σκοτώνουν τους παπάδες ή να παίρνουν παπάδες για να μπορούμε να κάνουμε τα ίδια.
thefirestarta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Επίσης ο warrior είναι πολύ εξαρτημένος από το gear του και δεν έχουν όλοι full epics. Δίκιο.Εγώ σε Bg χάνω μόνο από warrior που έχουν Untamed & Sulfuras ή προσωπικό παπά...Εκεί ναι, πονάει πολύ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Τι class έχεις εσύ είπαμε? :-P
djensar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 pedia molis simera pira to pexnidi WOW apo doro me ti forthnet k ekana account.............exo diafores erotisis......otan liksi to account mu iparxi private server free???genika simvulepste 3 pramata ta pio vasika gia ena arxario..........akoma de to exo peksi kan......katevazi update sigekrimena........pados gia to server ....pite mu pu akrivos pu tha pao, se pion ....k ti prepi na kano gia na to energopiiso..................tora exo akoma ston ofiicial server ena mina.alla skeftome to meta ego.......... perimeno voithies..... thanx Nikos
Isle Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Βλαμμενο παιχνιδι, μου κολλαει συνεχεια, νομιζω θα το βγαλω και θα το ξαναεγκαταστησω.Καθε τοσο crashαρει και πρεπει να κανω επανεκκινηση, δηλαδη ασπουμε πεντε φορες την ημερα, ξερω γω. Ασε που δε συνδεεται το μαμημενο, τωρα μου λεει server is down. Και μετα σου λενε παιξε παιχνιδια να περασεις ωραια την ωρα σου.
Toufas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 isle , malon exeis kanei kati lathos, i pezeis se private servers djsensas oxi den iparxoune free servers pou na aksizoune to 1/100
sarisn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Εδώ και κάνα 2ωρο πρέπει να είναι όλοι οι servers down (εμένα μένει στο Connected), ο λόγος άγνωστος προς το παρόν...
andrip Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 δεν ξέρω για ποιο πράμα μιλάτε αλλα στο stormscale που είναι ο πιο τίγκα σερβερ μια χαρα δουλεύαν όλα. ΥΓ: Ποιό talent είναι αυτό που για 10 δευτ δε θα σε ακουμπάνε;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις