Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα ξέρει κανείς κανένα site να αγοράσω game time χώρις να χρειάζεται paypal ? Έχω paypal και μπορώ να φορτώσω χρήματα στο balance του αλλά θα πάρει κανα 2 μέρες θα ήθελα κάτι ποιο άμεσο.

Ευχαριστώ

Αν εχεις seven στην πριοχη σου εχει gamecards λιγο τσιμπημένες βεβαια στα 29.90 αν θυμαμαι καλα αλλιως μπορεις να παρεις από g2a.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αρχιζω και ψάχνομαι σιγα σιγα, λόγω expansion. Θα με ενδιέφερε ένα ελληνικό  'ώριμο' casual guild που κάνει σταθερό progress, χωρίς retarded wipes :)

Παιζω μονο PVE  στον Silvermoon. Με το Guild μου ημασταν το 10ο guild στο realm που εκανε Archimonde Mythic. Αν ερθεις προς τα εκει πες μου αν μπορω να σε βοηθησω καπου. Απλα με μπερδεψες λιγο γιατι πιο πανω μιλας για PvP και μετα λες για Progress.. Τι απο ολα ;

• Like 2

Εγω επαιζα αρχικα Draenor Alliance μεχρι LK(fail αναλογια server τεσπα)και μετα το γυρισα σε Horde σε twisting nether οπου και ειμαι τωρα αν και αυτες τις μερες παιζω Silvermoon με τον δωρεαν μηνα απο την ταινια σε αλλο account μιας και οσο να ναι δεν μπορω να παιζω συνεχεια το ενα faction το βαριεμαι(και το expansion αν παρω στο κανονικο account παιζει πχ το lvl 100 boost να το χρησιμοποιησω σε καποιο alliance server για το γαμωτο :P).

Σκεφτομαι να παρω εισητηριο για την ταινια απο τα Village και να το αρχισω... επαιξα σε private servers μονο solo, για δοκιμη.

Αλλα δεν ξερω αν εχει ακομα καλη ελληνικη community. 

Σιγουρα παντως θα παιζω Horde. Τωρα θα δουμε τι class, ή Troll, ή Undead ή Orc.

Σκεφτομαι να παρω εισητηριο για την ταινια απο τα Village και να το αρχισω... επαιξα σε private servers μονο solo, για δοκιμη.

Αλλα δεν ξερω αν εχει ακομα καλη ελληνικη community. 

Σιγουρα παντως θα παιζω Horde. Τωρα θα δουμε τι class, ή Troll, ή Undead ή Orc.

Γιατι τοση μανια με τα community??Ισα ισα που αυτα καθησε και ακουσε και η εταιρια και το εκανε ευκολοτερο(γενικα μιλώντας),τα community που ελεγαν οτι δεν μπορουν να ''λιωνουν'' για το παιχνιδι,δεν προλαβαινουν και παει λεγοντας.

Ουτως ή αλλως απο οτι ειδα επεσε και η τιμη του Battle chest 

https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battlechest-PC.html

Tα community στα  forum της Blizzard ηταν απο οσο θυμαμαι τοσο kissass funboys που σου γυρνουσαν τα αντερα αναποδα και εφευγες

Οι πωλησεις ειναι σε ελευθερη πτωση γιαυτο και τα promos. Οσο για την ταινια την ειδα , funboys tribute ειναι .

Διορθωση αλλα ειναι fanboys :)

Επισης τι εννοεις με το παραπανω για τα forum?Να στο πω αλλιως?Ποιος αλλος καθεται και ασχολειται γενικα με τετοιες βλακειες οπως στα forum?Εγω γιατι πχ παλια οταν τουλαχιστον προσπαθουσα να κανω progress μεχρι τα μεσα Cataclysm δεν ειχα μπει ποτε στα forum να καθομαι και να διαβαζω το μακρυ και το κοντο του καθενος?

Οσο για τις πωλησεις ειναι δικαιολογημενα σε πτωση αφου με 3raid δεν πας πουθενα. Και την ιδια την εταιρια να ρωταγες θα σου ελεγε οτι το περιμενε. ισα ισα που αν το Wow ειχε στην παρουσα φαση πολλες πωλησεις θα εκανε πραγματικα εντυπωση.

Οσο για την ταινια ηταν και ειναι οπως πρεπει να ειναι καθε ταινια που ειναι βασισμενη σε παιχνιδι,και επιτελους ειδαμε και μια σωστη μεταφορα badass μαγου(οπως πρεπει να ειναι σε τετοια πραγματα)στην μεγαλη οθονη. Αλλα δεν επιμενω σε αυτο καθως υπαρχει ειδικο κομματι για την ταινια.

Παιζω μονο PVE  στον Silvermoon. Με το Guild μου ημασταν το 10ο guild στο realm που εκανε Archimonde Mythic. Αν ερθεις προς τα εκει πες μου αν μπορω να σε βοηθησω καπου. Απλα με μπερδεψες λιγο γιατι πιο πανω μιλας για PvP και μετα λες για Progress.. Τι απο ολα ;

Δυστηχως για τον συγκεκριμενο server εχω κακες αναμνησεις καθως οταν ειχα κανει τοτε apply(νομιζω στους genesis δεν ειμαι σιγουρος 100%)παλια τελη WOTLK ενω στην αρχη με ειχαν δεκτει,τελικα εφαγα ακυρο καθως οπως μου ειπαν ηταν full στην class που επαιξα τοτε(SP).Και λεω κακη αναμνηση καθως τοτε ηταν και οι εποχες που ειχα και περισσοτερο ορεξη για καψιμο στο παιχνιδι και φυσικα και ελευθερο χρονο λογω σχολης :(

FANboys χωρις φαν :) Τελικα εχεις επιστρεψει και κανεις lvling στο Silvermoon ; Καλα και εγω εχω κακες εντυπωσεις απο elitist jerks guilds εκει , πχ οι βορινοι και μονο που ακουνε greek στη λενε . Και  παλια σε βριζανε αλλα απο πισω :P μπροστα ηταν typical

• Like 1

FANboys χωρις φαν :) Τελικα εχεις επιστρεψει και κανεις lvling στο Silvermoon ;

Πηγα με ενα παιδι και ειδαμε την ταινια(αυτος δεν εχει ξαναπαιξει ποτε το παιχνιδι)και ειπε ευκαιρια ειναι να δει και το game.

Καλα δεν εχουν και αδικο η αληθεια ειναι. Θυμαμαι πιο παλια στον Draenor που ημουν για τους Ελληνες(εκτως αν επεσα σε εποχη τι να πω)ειχε βγει κακη φημη λογω internet cafe(κοινως οτι να ναι συνδεση και βαβουρα)και επειδη κλασσικα επεφτε πολυ ''πιστολι'' στα raids

Guys hate to break it to you, αλλά η Blizzard ξέρει καλύτερα πως να βγάζει χρήματα από σας. Επενδύει στο WoW μόνο όσο κρίνει ότι αξίζει επενδυτικά. Είναι business people, όσο και να μην θέλουμε να το καταλάβουμε.

Ο κόσμος δεν θέλει πλέον τα ίδια πράγματα που ήθελε 10 χρόνια πριν. Αν νομίζετε ότι ένα wow όπως ήταν πριν 10 χρόνια θα τα πήγαινε καλά γελιέστε. O μόνος λόγος που το wow έχει κρατήσει έστω τους μισούς subscribers από ότι είχε παλιά είναι ακριβώς επειδή έχει αλλάξει. Κατά τα άλλα, η Blizz θα βγάζει ένα content μαζί με expansion για να τα αρπάζει και θα επιστρέφει στα ίδια με λίγα twicks από δω κι από κει να κρατά κάποιο κοινό.

To subscription μοντέλο πεθαίνει και το competitive pvp (battlegrounds, arenas στην προκειμένη) content στα MMORPG δεν τραβά πλέον τον ίδιο κόσμο που τραβούσε παλιά. Το πλούσιο pve content από την άλλη κοστίζει σε χρόνο και χρήμα. Η Blizzard βλέπει περισσότερο ψωμί σε παιχνίδια του στυλ Hearthstone/Overwatch που είναι και πιο εύκολα στο development.

Αυτά. Δυστυχώς..

• Like 1

Guys hate to break it to you, αλλά η Blizzard ξέρει καλύτερα πως να βγάζει χρήματα από σας. Επενδύει στο WoW μόνο όσο κρίνει ότι αξίζει επενδυτικά. Είναι business people, όσο και να μην θέλουμε να το καταλάβουμε.

Ο κόσμος δεν θέλει πλέον τα ίδια πράγματα που ήθελε 10 χρόνια πριν. Αν νομίζετε ότι ένα wow όπως ήταν πριν 10 χρόνια θα τα πήγαινε καλά γελιέστε. O μόνος λόγος που το wow έχει κρατήσει έστω τους μισούς subscribers από ότι είχε παλιά είναι ακριβώς επειδή έχει αλλάξει. Κατά τα άλλα, η Blizz θα βγάζει ένα content μαζί με expansion για να τα αρπάζει και θα επιστρέφει στα ίδια με λίγα twicks από δω κι από κει να κρατά κάποιο κοινό.

To subscription μοντέλο πεθαίνει και το competitive pvp (battlegrounds, arenas στην προκειμένη) content στα MMORPG δεν τραβά πλέον τον ίδιο κόσμο που τραβούσε παλιά. Το πλούσιο pve content από την άλλη κοστίζει σε χρόνο και χρήμα. Η Blizzard βλέπει περισσότερο ψωμί σε παιχνίδια του στυλ Hearthstone/Overwatch που είναι και πιο εύκολα στο development.

Αυτά. Δυστυχώς..

Δεν συμφωνω με αυτο που γραφεις γιατι πολυ απλα εμεις ειμαστε που καθοριζουμε τι ειναι πιο κερδοφορο και τι οχι.

Για το Wow οταν μου εχουν στο Pandaria το Siege of Ogrimmar τοσο καιρο για να μου βγαλουν μετα το Warlords of Draenor με μολις 3 raids ε συγνωμη αλλα λογικο ειναι ο κοσμος να κοιταει αλλου.

Και η μεγαλη διαφορα με τα Hearthstone και Overwatch(καμια σχεση με το Wow αλλα τεσπα)ειναι στον τροπο πληρωμης/δεσμευση που σου εχει το Wow.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...