nzeppos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 "Όπως παλιά" σίγουρα δεν είναι για πολλούς και διάφορους λόγους (ένας από αυτούς είναι ότι κι εμείς οι ίδιοι έχουμε αλλάξει). Να πει πάλι κάποιος ότι έχει "χειροτερέψει", δεν είναι απολύτως ακριβές. Εγώ θα έλεγα ότι το WoW μάλλον έχει εξελιχθεί και σε αρκετό κόσμο δεν αρέσει ιδιαίτερα ο δρόμος που έχει πάρει η Blizzard (βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Αλλά στην τελική δεν υποχρεώνεται κάποιος να παίξει, το κόστος για την απόκτηση όλων των expansions είναι πλέον αρκετά μικρό, ενώ δίνεται η δυνατότητα για αυτόματη δημιουργία χαρακτήρα μεγάλου level. Πάει να πει με μια σύντομη συνδρομή 1-2 μηνών, θα φανεί αν το παιχνίδι αρέσει (ακόμα) σε όποιον το δοκιμάσει.
Gilmaru Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Άσχετο έχει κανένας κάποιον από αυτού τους κωδικούς για το παιχνίδι που δίνανε μαζί με τo εισιτήριο για την ταινία; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από Gilmaru
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 point is, το wow mmo ειναι. Και σε πολλές περιπτώσεις το 90% των φίλων που παίζαμε μαζί έχουν μεγαλώσει κλπ και το έχουν παρατήσει. Οπότε, τοπαίζεις σαν single game φάση.
aliakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 σωστός και μετά από ένα μήνα το παρατάς κλασικά η παρέα είναι αυτή που σε κρατάει σε ένα mmo αν δεν έχεις απλά μετά από λίγο καιρό σκυλοβαριέσαι
gianourios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eχει κανεις κωδικο απο την ταινια που να μην τον χρειαζεται?
Gilmaru Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 To Battle Chest + 30 μέρες νομίζω. Btw ψήνεται κανείς να κάνεις πολλούς alt με RaF?
giorgoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω 25€ στο my paysafecard και προσπαθώ να αγοράσω μια καρτούλα και δεν την δέχεται πουθενά, προφανώς δεν μπορεί να χρησημοποιηθεί στο εξωτερικό αν κατάλαβα καλά. Ξέρει κανείς κάποια εναλλακτική μη πάνε χαμένα τα λεφτά;
Gilmaru Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Man εδώ και ένα χρόνο οι paysafe λειτουργούν μόνο σε επιλεγμένα ελληνικά site. Αν πας στο site της paysafe στο κάτω μέρος της σελίδας αναφέρει ποια ακριβώς.
giorgoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Man εδώ και ένα χρόνο οι paysafe λειτουργούν μόνο σε επιλεγμένα ελληνικά site. Αν πας στο site της paysafe στο κάτω μέρος της σελίδας αναφέρει ποια ακριβώς. Το είδα αλλά είναι λίγο αργά τώρα.
virginkiller Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 μην σε παίρνει απο κάτω στείλε τους email να σου κάνουν κατάθεση τα λεφτά της paysafe ( θα κρατήσουν μερικά αλλά όχι πολλά) στο faq τους έχει οδηγίες
giorgoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 μην σε παίρνει απο κάτω στείλε τους email να σου κάνουν κατάθεση τα λεφτά της paysafe ( θα κρατήσουν μερικά αλλά όχι πολλά) στο faq τους έχει οδηγίες Τους έστειλα μόλις, το χειρότερο δεν είναι τα 7,50€ που νομίζω κρατάνε όσο το ότι δε θα μπορώ να παίξω μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, και έπεσα και σε Σαββατοκύριακο. (Είμαι σχετικά νέος παίκτης για αυτό και η ανυπομονησία )
giorgoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ερμ όχι, αλλά μόλις μου επιστρέψουν το ποσό θα αγοράσω καρτούλα κανονικά από μαγαζί. Δε με θέλει το online καθόλου. Ο μόνος λόγος που μπήκα και ρώτησα ήταν μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος να τζάσω τα λεφτά από την Paysafe σε κάποιο site που να δεχόταν κάποιο κλειδάδικο (πχ Skrill) αλλά από ότι κατάλαβα πλέον η Paysafe είναι χρήσιμη μόνο για να παίζεις πασιέντζες στο dod, στο zoo και σε διάφορα betting sites. Edit: Βέβαια αν με αυτό το Revolut μπορώ να πάρω το παιχνίδι μέσα στο ΣΚ δε θα πω όχι 1
babis76 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλημέρα ξέρει κανείς κανένα site να αγοράσω game time χώρις να χρειάζεται paypal ? Έχω paypal και μπορώ να φορτώσω χρήματα στο balance του αλλά θα πάρει κανα 2 μέρες θα ήθελα κάτι ποιο άμεσο. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις