Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που έχω το WoW αλλά δεν έχω όλα τα expansions (έχω μόνο τo burning crusade και το litch King) έβαλα τον κωδικό και μου έδωσε αυτά που δεν είχα!

μου έκανε βέβαια ένα δευτερο λογαριασμό μέσα στο ίδιο μου το battlenet account (WoW1) και τον μήνα δώρο τον έδωσε στο νέο λογαριασμό (δεν μπορώ να παίξω με τους παλιούς χαρακτήρες) 

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω που έχω το WoW αλλά δεν έχω όλα τα expansions (έχω μόνο τo burning crusade και το litch King) έβαλα τον κωδικό και μου έδωσε αυτά που δεν είχα!

μου έκανε βέβαια ένα δευτερο λογαριασμό μέσα στο ίδιο μου το battlenet account (WoW1) και τον μήνα δώρο τον έδωσε στο νέο λογαριασμό (δεν μπορώ να παίξω με τους παλιούς χαρακτήρες) 

Δεν σου εδωσε τα παλια expansion το email μονο το δευτερο account σου εφτιαξε. Τα αλλα expansion προστεθηκαν με τον καιρο στον λογαριασμο σου που επειδη ησουν ανενεργος τοσα χρονια δεν το ειχες δει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Μετά από πολλά χρόνια (αρχές Cataclysm) που είχα παρατήσει και πουλήσει το acc μου ξαναγυρίζω πίσω στα λυμέρια καθώς το hype από την ταινία ήταν αρκετό για να με ταρακουνήσει (+ το γεγονός ότι ψάχνω πολύ καιρό για καλό ΜΜΟ αλλά τίποτα.) Σε ποιον server παίζεται να ξεκινήσουμε παρεούλα πάλι από την αρχή??? Eυχαριστώ.

Δημοσ.

Αξιζει να ξαναρχισεις η εχει πεθανει το game?

Ανάλογα πόσο καιρό έχεις να παίξεις. Συνήθως κολλά για κανά 3μηνάκι εάν έχει καιρό να το λιώσεις, αλλά ώς εκεί.

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι νουμερο ενα μετα απο τοσα χρονια και ακομα και αν εχουν πεσει οι συνδρομητες.Ειναι απολυτως αναμενομενα πραγματα.

Εδω τα περισσοτερα mmo πανω δωρεαν μεσα σε πολυ λιγο διαστημα....

Ειδικα λογω και της ταινιας και των δωρεαν παιχνιδιων που εδωσαν/δινουν σιγουρα το παιχνιδι εχει κοσμο και σιγουρα θα εχει και οταν βγει το Legion για τουλαχιστον 1-2μηνες. Απλα επειδη εχουν αλλαξει απο παλια οι εποχες οι περισσοτεροι βαζουν καρτες(αν δεν μπορουν να φαρμαρουν τα gold για συνδρομη)στις αρχες καθε expansion και μετα για κανενα μηνα οταν βγαινει ενα νεο raid ή προς το τελος. Αλλωστε με την συνδρομη του Wow αν δεν εισαι σε raiding guild να κυνηγας το progress ή δεν θες να ασχοληθεις σοβαρα με το Pvp δεν υπαρχει και λογος να παιζεις το παιχνιδι και κυριως να πληρωνεις συνδρομες και να μην αγοραζεις με τα ιδια χρηματα ποσα παιχνιδια απο Steam Sales.

pve και pvp δεν εχει πια οπως παλια δηλαδη?

Στο Warlords of Draenor εχει 3 raid ολα και ολα αν θυμαμαι καλα και σε pvp κανονικα παιζεις BG και αρενες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...