Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν του περισευει κανενος κανενα Legion key ! :D

???λιγο χλωμο καποιος να εχει δωσει 40+ευρω για δευτερο κλειδι για το legion για να καθεται δεν το νομιζεις?:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω ότι τα επιτυχημένα expansions είναι αυτά που στον απολογισμό θεωρούνται επιτυχημένα κι όχι προϋπολογιστικά. Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή το πιο επιτυχημένο και καλύτερο expansion ever για το WoW είναι το WotLK, τόσο σαν content όσο και σαν κόλλημα. 

Θα συμφωνήσω ότι τόσο το Garrison όσο και το LFR ουσιαστικά διέλυσαν την ραχοκοκκαλιά του παιχνιδιού που ήταν τα social guilds και δεν έχει καμία σημασία να λιώνεις σε heroic dungeons ή Mythic όταν από το LFR μπορείς να φτιαχθείς με ένα σχετικά καλό ilvl και με το LFG να κάνεις ακόμη και μόνος σου ότι raid θέλεις.

Άλλο το να βάλεις τους social να βλέπουν end continent μέσω ενός LFR που θα δίνει χειρότερα items από τα Heroic Dungeons και δεν θα παίρνει μέρος για το legendary κι άλλο μέσω αυτού να ντύνεσαι, να κάνεις τα legendary κοκ.

Τες πα, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν συμφωνεί, όμως δεν είμαι υπερ της κατάργησης του LFR, αλλά του nerf των items που πέφτουν από εκεί ώστε να είναι απλά ένα σκαλί για την όποια εξέλιξη (δηλαδή ένα σκαλί πιο πάνω από τα Normal κι ένα χειρότερο από τα Heroic Dungeons). 

Όσο για το Garrison, ίσως θα ήταν πολύ καλύτερο να γινόταν Guild Garrison όπου θα είναι όλοι οι guild mates, να έχει guild dailies για τα professions κοκ ώστε να δώσουν ένα boost στις Guilds. Ειδάλλως απλά θα έχουμε expansion των 2 μηνών και μετά νέκρα...

μην βλέπεις τα itm lvl από mythic dungeons η pvp gear..

χωρίς tier sets heroic mode (μην πω και νορμαλ) δεν τελειώνεις 

θεωρώ μια χαρά είναι ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού και τα normal-heroic transmogs καμιά σχέση με το lfr...

δλδ έχεις κίνητρο να ασχοληθείς 

Έκανα συνδρομή για 1 μήνα, μετά από 8 μήνες αποχής...πραγματικά δεν είχα τι να κάνω. Γύρναγα από εδώ και από εκεί με το flying mount, άνευ σκοπού σαν την άδικη κατάρα.

Το μόνο είδα που θα μπορούσα να κάνω είναι να μαζεύω valors για να κάνω item upgrades.

Έχει μπει τίποτα άλλο αξιόλογο που να σου κρατάει το ενδιαφέρον; 

Έκανα συνδρομή για 1 μήνα, μετά από 8 μήνες αποχής...πραγματικά δεν είχα τι να κάνω. Γύρναγα από εδώ και από εκεί με το flying mount, άνευ σκοπού σαν την άδικη κατάρα.

Το μόνο είδα που θα μπορούσα να κάνω είναι να μαζεύω valors για να κάνω item upgrades.

Αν εχεις κανει ηδη ολα τα raids και το quest για το finger δεν εχει τιποτα το ενδιαφερον εκτως απο οτι quest βαλανε στο jungle(αν και αυτα τα εχεις κανει τιποτα). Ειναι αλλωστε και ο λογος που ειμαι διστακτικος και για το legion και αυτη τη φορα θα περιμενω αρκετα για αγορα για price drop.

PvP?? Δεν εχω κανει ποτε μου κατι αλλο οσο παιζω.. Μια φορα στο wrath δοκιμασα hardcore raiding και δεν με κρατησε για πανω απο 2 μηνες. Απο τοτε δεν εχω μπει καν στον κοπο να δω τα raids.

Αν εχεις κανει ηδη ολα τα raids και το quest για το finger δεν εχει τιποτα το ενδιαφερον εκτως απο οτι quest βαλανε στο jungle(αν και αυτα τα εχεις κανει τιποτα). Ειναι αλλωστε και ο λογος που ειμαι διστακτικος και για το legion και αυτη τη φορα θα περιμενω αρκετα για αγορα για price drop.

Ναι τα έχω όλα. Μάλλον γιαυτό δεν βρήκα κάτι. Και τα quest στο jungle τα έχω τελειώσει όλα. Οπότε μάλλον τσάμπα το 13άρι το κόβω.

PvP?? Δεν εχω κανει ποτε μου κατι αλλο οσο παιζω.. Μια φορα στο wrath δοκιμασα hardcore raiding και δεν με κρατησε για πανω απο 2 μηνες. Απο τοτε δεν εχω μπει καν στον κοπο να δω τα raids.

Μπα ποτέ δεν με ενδιέφερε το PvP. Μάλλον θα περιμένω το Legion μπας και μου ξανατραβήξει το ενδιαφέρον. 

Γεράσαμε κιόλας πια. 25 χρονών ξεκίνησα, 36 πήγα :P

• Like 1

από σήμερα μέχρι 1 Αυγούστου οποίος κάνει login (στον πρώτο χαρακτήρα-έναν για κάθε faction ) παίρνει τα transmo items της ταινίας .

από σήμερα μέχρι 1 Αυγούστου οποίος κάνει login (στον πρώτο χαρακτήρα-έναν για κάθε faction ) παίρνει τα transmo items της ταινίας .

το transmog δεν είναι account wide?

Το ειδα και στο PTR για Transmog και θεωρειται μαλιστα και Feat of strength.Μισο να μπω να τσεκαρω αν ειναι account bound.

Ναι ειναι account bound και εδω αναλυτικα απο το Wowhead http://www.wowhead.com/news=253186/warcraft-movie-in-game-transmogs-now-live-world-premiere-reactions-and-new-york-

άλλο είναι το θέμα. Να μπω με έναν lvl 1 char χωρίς να βάλω μήνα ή πρέπει να μπω με τον "main" για να το πάρει το account

Πολλα μου ζητας τετοια ωρα αλλα τελος παντων :P

Λοιπον μπηκα τωρα με ενα lvl 20 χαρακτηρα και το achievement το πηρε κανονικα. 

Τα κακα νεα ειναι οτι δεν εχω προσβαση στο mail και αρα δεν γνωριζω αν μετα απο ενα διαστημα(αν δεν βαλω καρτα για 3μηνες πχ)αν θα σβηστει το inbox mail ή οχι αρα να χαθουν και τα items.

Γεράσαμε κιόλας πια. 25 χρονών ξεκίνησα, 36 πήγα :P

Ίδια ηλικία το ξεκινήσαμε, ίδια ηλικία έχουμε, την ίδια βαρεμάρα μοιραζόμαστε πλέον για το παιχνίδι....  :-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...