Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι και ανεβαινει . Εμενα ο κυριος αποτρεπτικος λογος ειναι το ποσο σκατα ειχε γινει το community σε βαθμο που τοχα μονο για single player questing .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μενα στην ουσια το Garrison κατεστρεψε το παιχνιδι γιατι πολυ απλα κατεστρεψε τα professions που ειχαμε φαει τοσο χρημα και χρονο για να ανεβασουμε σε main και alts. To Garrison επισης μετετρεψε το παιχνιδι σε farmville ή αλλα παρομοια μικρο παιχνιδια του facebook και εν μερη ουτε dailies αξιζει να κανεις πια οπως παλια ή βασικα end game δεν ξερω τι αξιζει να κανεις πια οταν δεν κανεις raids......

Για νεους παικτες ειμαι σιγουρος οτι θα τα βλεπουν ολα αυτα που λεω σαν θετικα.Αλλα για τους λιγο πιο παλιους που εχουν ασχοληθει με το παιχνιδι και εχουν αφησει πανω σε αυτο απειρο χρονο και πραγματικο χρημα ειναι τραγικα τα πραγματα. Γιαυτο το λογο και πλεον προσωπικα εχω φτασει στο σημειο εγω(που ανεκαθεν ημουν pve>pvp για τον εαυτο μου σε σημειο 90-10 αναλογια ή και παραπανω)να βαριεμαι να κανω quest ετσι οπως κανανε το παιχνιδι.

Δεν ξερω τι ακριβως θα κανουν με το Legion και τι υποστηριξη θα εχει.

Σιγουρα το γεγονος οτι δινουν δωρεαν το παιχνιδι με την προβολη της ταινιας ειναι δειγμα που ποσο απελπισμενοι για κοσμο ειναι οι κυριοι της blizzard.

Ουτε μπουριτο η μακμενου δεν δινουν ; :D  Το digital vanilla wow ειναι αχρηστο για δωρο στη γκομενα που θα συρεις μαζι να δει την ταινια με την αναλογη γκρινα μετα.

Σιγα μη δινουν . Το πακετο δεν νομιζω να ειναι το Burning Crusade Battlechest αλλα ενα χαρτακι με το digital code .Α free digital copy of World of Warcraft, which includes 30 days of game time που παει με το νεο account μη σας μπαινουν ιδεες :P

Ειπαμε blizzard ειναι δεν χαριζει

http://us.battle.net/wow/en/blog/20120033/the-warcraft-movie-arrives-in-theaters-soon-5-17-2016

http://www.warcraftmovie.com/ πεφτει γελιο απο τωρα με τον ΤΡΑΒΙΣ ΦΙΜΕΛ να κουτουπωνει την ορκινα :D

Θα δινουν πριν Warlords που ειναι τωρα λογικα.Αλλα και μεχρι Mists of pandaria να δινουν δεν ξερω αν θα δινουν μαζι και χρονο .

κωδικό μέχρι WOD + 30 μέρες δίνουν. Την βασική εκδοσή δηλαδή ,το battlechest (χωρίς το κουτί , ένα απλό κουπόνι με τον κωδικό)

ΟΛΑ τα account ειναι WOD,δεν υπαρχει account κατω απο WOD.

κωδικό μέχρι WOD + 30 μέρες δίνουν. Την βασική εκδοσή δηλαδή ,το battlechest (χωρίς το κουτί , ένα απλό κουπόνι με τον κωδικό)

ΟΛΑ τα account ειναι WOD,δεν υπαρχει account κατω απο WOD.

Καλά λες, μπήκα σε ένα παλιό λογαριασμό που δεν χρησιμοποιώ και μου το αναβάθμησαν στο WoD. Επίσης, μέχρι 16 Μαΐου μου έδιναν 7 μέρες + lvl 90 boost αλλά δεν έμπαινα στο email και δεν το είδα. :mad:

Αχα. Οποτε ολο το marketing ειναι για να ξαναμαζεψουν τις χαμενες συνδρομες , εκει ειναι τα χοντρα λεφτα .

Γιαυτο στα κλειδαδικα το WoD πεφτει κατω απο 5$ ....

το WOD πλέον είναι άχρηστο , όλα τα account είναι WOD πλέον δωρεάν. Το legion το βρίσκεις στα 30 από κλειδαδικα και το gametime είναι άπλα free μεσώ tokens :-D , το WOD ήταν μια χαρά expansion, το legion δείχνει να είναι καλύτερο ίσως το καλύτερο expansion που έχει βγάλει η blizzard.

Νομίζω ότι τα επιτυχημένα expansions είναι αυτά που στον απολογισμό θεωρούνται επιτυχημένα κι όχι προϋπολογιστικά. Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή το πιο επιτυχημένο και καλύτερο expansion ever για το WoW είναι το WotLK, τόσο σαν content όσο και σαν κόλλημα. 

Θα συμφωνήσω ότι τόσο το Garrison όσο και το LFR ουσιαστικά διέλυσαν την ραχοκοκκαλιά του παιχνιδιού που ήταν τα social guilds και δεν έχει καμία σημασία να λιώνεις σε heroic dungeons ή Mythic όταν από το LFR μπορείς να φτιαχθείς με ένα σχετικά καλό ilvl και με το LFG να κάνεις ακόμη και μόνος σου ότι raid θέλεις.

Άλλο το να βάλεις τους social να βλέπουν end continent μέσω ενός LFR που θα δίνει χειρότερα items από τα Heroic Dungeons και δεν θα παίρνει μέρος για το legendary κι άλλο μέσω αυτού να ντύνεσαι, να κάνεις τα legendary κοκ.

Τες πα, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν συμφωνεί, όμως δεν είμαι υπερ της κατάργησης του LFR, αλλά του nerf των items που πέφτουν από εκεί ώστε να είναι απλά ένα σκαλί για την όποια εξέλιξη (δηλαδή ένα σκαλί πιο πάνω από τα Normal κι ένα χειρότερο από τα Heroic Dungeons). 

Όσο για το Garrison, ίσως θα ήταν πολύ καλύτερο να γινόταν Guild Garrison όπου θα είναι όλοι οι guild mates, να έχει guild dailies για τα professions κοκ ώστε να δώσουν ένα boost στις Guilds. Ειδάλλως απλά θα έχουμε expansion των 2 μηνών και μετά νέκρα...

το δωρεάν digital copy είναι το battlechest(κωδικός μόνο) και περιεχέι έναν μηνά ,προφανώς άφορα το καινούργιο account που θα κάνεις(με το κωδικό που σου δίνουν ) όχι κάποια που ήδη έχεις. ΜΟΝΟ τα village το δινουν Ελλαδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...