tehAllantin Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 οποιος δεν το έπιασε 11 χρόνια τώρα ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 3
kalodrei Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ωραια στα village δινουν το δωρακι , οποτε village , ακομα στο site τους παντως δεν το διαφημιζουν οτι θα τo φερουν το warcraft...
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Θα παιχτεί Ελλάδα κανονικά στην προβλεπόμενη ημερομηνία ή θα το πάνε τα ζα από Σεπτέμβρη;
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Θα παιχτεί Ελλάδα κανονικά στην προβλεπόμενη ημερομηνία ή θα το πάνε τα ζα από Σεπτέμβρη; Ποιο Σεπτεμβριο ρε συ αφου η προσφορα λεει οτι ισχυει μεχρι 22 Ιουνιου του παραπανω promo..
LinaT Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πρεμιέρα στις 9/6 στην Ελλάδα. Νομίζω πως η προπώληση εισητηρίων ξεκινάει στις 25/5.. 1
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ποιο Σεπτεμβριο ρε συ αφου η προσφορα λεει οτι ισχυει μεχρι 22 Ιουνιου του παραπανω promo.. Στην Ελλάδα είμαστε, πόσες ταινίες δεν έχουν πάει φθινόπωρο για να μπορέσουν τα ανήλικα μαλακιστήρια να την δουν;
Palp Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Στην Ελλάδα είμαστε, πόσες ταινίες δεν έχουν πάει φθινόπωρο για να μπορέσουν τα ανήλικα μαλακιστήρια να την δουν; Δεν θυμάμαι καμία ταινία να έχει πάει πίσω 3 μήνες, εσύ πόσες ξέρεις;
dimyok Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αφηστε την ταινια για τα funboys - το παιχνιδι ποτε θα τα φτιαξουν με content της προκοπης ;
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι καμία ταινία να έχει πάει πίσω 3 μήνες, εσύ πόσες ξέρεις; Σε καλοκαιρινά blockbuster συμβαίνει!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 εγώ έβαλα καρτα με gold μονο και μονο για να τελοωσω το legend q... έχω 23/33 tome .μια απο τα ίδια...μόλις το κάνω ραντεβού στις 30/08
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγω κατεβασα τον Ptr για το Warlords(που ουτε καν ηξερα οτι το ειχα αφου εχω να μπω ptr απο εποχες Wrath και συγκεκριμενα πριν βγει το Ulduar ) για να παιξω το παιχνιδι αφου χρονο δεν ειχα,και στα πρωτα 5 quest απλα βαρεθηκα την ζωη μου και το εκλεισα Για Legion οταν με το καλο πεσει η τιμη του σε επιπεδα Warlords https://www.skroutz.gr/s/5023874/World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-PC.html?from=most-popular&keyphrase=warlords να δω και ολα τα raid που εχουν βγει γιατι μετα το Warlords κραταω τις αμφιβολιες μου για να πεταξω 60+ευρω στο Wow για ενα 2μηνο+expansion. 1
kalodrei Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το WOD πλέον είναι άχρηστο , όλα τα account είναι WOD πλέον δωρεάν. Το legion το βρίσκεις στα 30 από κλειδαδικα και το gametime είναι άπλα free μεσώ tokens , το WOD ήταν μια χαρά expansion, το legion δείχνει να είναι καλύτερο ίσως το καλύτερο expansion που έχει βγάλει η blizzard.
Mamatereza Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το WOD πλέον είναι άχρηστο , όλα τα account είναι WOD πλέον δωρεάν. Το legion το βρίσκεις στα 30 από κλειδαδικα και το gametime είναι άπλα free μεσώ tokens , το WOD ήταν μια χαρά expansion, το legion δείχνει να είναι καλύτερο ίσως το καλύτερο expansion που έχει βγάλει η blizzard. Παιζω και γω WoW και μαλιστα απ το release, ενω εχω κανει ηδη pre order το Legion, ομως μην με παρεξηγησεις αν σου πω οτι αυτο το ακουμε (πολλες φορες το λεμε και οι ιδιοι) σε καθε νεο expansion. Δεν αμφιβαλλω οτι οντως μπορει να ειναι το καλυτερο, αλλα εχει ειπωθει τοσες φορες που πλεον εχει χασει την αξια του πλεον. Οποτε αυτη τη φορα απλα ας περιμενουμε χωρις πολλες φανφαρες * Το pre order βασικα μου ηρθε προχθες, αλλα το κουτι ηταν χωρις την ομορφη χαρτινη εξωτερικη συσκευασια και δεν το παρελαβα. θα παρω το κανονικο οταν βγει, διοτι εχω κολλημα με τα κουτια του WoW και του D3. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ε οχι και μια χαρα expansion το WOD μην τρελαθουμε κιολας.Ηταν και ειναι βεβαια το τελευταιο expansion που παιρνω day one οπως και το τελευταιο expansion που το παιρνω τοσο ακριβα. Δεν εχει υπαρξει στην ιστορια της εταιριας και του παιχνιδιου χειροτερο expansion με μολις 3 raids ολα κιολα. Αν ειχε προοπτικες το expansion αυτο???Προφανως. Αλλα βλεπεις η εταιρια επειδη εχει μεσα ατομα τσακαλια προφανως και πλεον θα στηριζετε περισσοτερο στο release των expansion που αυτο σημαινει πετσοκομμα και μικροτερη υποστηριξη σε καθε expansion απο παλια. Κρατατε μικρο καλαθι για το Legion ''μην πεφτετε απο τα συννεφα παλι μετα''.Οσο για τον δωρεαν χρονο απο token εδω γελαμε. Εχει φτασει η τιμη του token των 100.000???Τελευταια φορα που ειχα κοιταξει ειχε παει 89.000 λες και ειναι μετοχες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις