Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, το φαινόμενο που περιέγραψε παραπάνω ο DrXavier και που όλοι έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στο WoW, δεν είναι προνόμιο του WoW. 

Οι καινούργιοι παίχτες στα σύγχρονα MMO δεν γουστάρουν tactics, δεν ασχολούνται με tacts. Απλά θέλουν να χώνονται σε ένα dungeon/raid και να κατεβάζουν με DPS ότι βρουν.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι στο mission Falcon Lost στο Division που τα tacts είναι αστεία (πρέπει δύο παίχτες να κλείσουν δύο turrets και ο τρίτος να βάλει μία βόμβα σε ένα τανκ) πολλοί παίχτες δεν το ξέρουν και μπαίνουν, περιμένοντας από κάποιον άλλο να τους τρέξει. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα loots. Τα loots έχουν γμησει κάθε χαρά αυτών των παιχνιδιών, από την άλλη βέβαια δεν γίνεται και αλλιώς.

Ένα βίντεο δεν βλέπουν, ένα γμημένο guide δεν αξιώνονται να διαβάσουν. Δυστυχώς έχει χαθεί εντελώς η μαγεία της δυσκολίας που βλέπαμε σε παλιότερα games και xpacs, όπου διάβαζες όλο το απόγευμα και έβλεπες βίντεο τα tacts για να κατεβάσεις ένα boss...

Ακριβώς αυτό. Η νέα γενιά των παικτών απλά θέλει ένα παιχνίδι όπου του δίνει ασύστολα loot και το μόνο που έχει να κάνει είναι να βαράει ότι βρει μπροστά του. Και δεν μιλάω για tacts σε mythic bosses όπου έχω κάτσει να δω guides για το boss αλλά να ψάξω και συγκεκριμένα για τα talents του δικού μου χαρακτήρα όπου ταιριάζουν στο fight. Μιλάω για απλά tacts ! Ο άλλος σε ένα boss από κάτω του είχε μισό χωράφι φωτιά , όλο το group είχε φύγει και αυτός καθόταν εκεί και βαρούσε με εμένα από πίσω να είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τον χιλαρω γιατί αν δεν το έκανα θα μου την έλεγε κιόλας.

Όσο για τα gold έβγαλα πολύ πουλώντας HC Runs μεσα στο HFC , και μιλαμέ για πολλά gold..

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Η νέα γενιά των παικτών απλά θέλει ένα παιχνίδι όπου του δίνει ασύστολα loot και το μόνο που έχει να κάνει είναι να βαράει ότι βρει μπροστά του. Και δεν μιλάω για tacts σε mythic bosses όπου έχω κάτσει να δω guides για το boss αλλά να ψάξω και συγκεκριμένα για τα talents του δικού μου χαρακτήρα όπου ταιριάζουν στο fight. Μιλάω για απλά tacts ! Ο άλλος σε ένα boss από κάτω του είχε μισό χωράφι φωτιά , όλο το group είχε φύγει και αυτός καθόταν εκεί και βαρούσε με εμένα από πίσω να είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τον χιλαρω γιατί αν δεν το έκανα θα μου την έλεγε κιόλας.

Όσο για τα gold έβγαλα πολύ πουλώντας HC Runs μεσα στο HFC , και μιλαμέ για πολλά gold..

Θα επαιζε σε ολα low και δεν θα εβλεπε την φωτια απο κατω :D

Δημοσ.

Τη φωτια δεν τη βλεπεις, το οτι τρως ταματζ δεν το βλεπεις; Το οτι ολοι φευγουν απο γυρω σου δεν το βλεπεις; Αλλα τι ρωταω...

Δημοσ.

Παίδες, το φαινόμενο που περιέγραψε παραπάνω ο DrXavier και που όλοι έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στο WoW, δεν είναι προνόμιο του WoW. 

Οι καινούργιοι παίχτες στα σύγχρονα MMO δεν γουστάρουν tactics, δεν ασχολούνται με tacts. Απλά θέλουν να χώνονται σε ένα dungeon/raid και να κατεβάζουν με DPS ότι βρουν.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι στο mission Falcon Lost στο Division που τα tacts είναι αστεία (πρέπει δύο παίχτες να κλείσουν δύο turrets και ο τρίτος να βάλει μία βόμβα σε ένα τανκ) πολλοί παίχτες δεν το ξέρουν και μπαίνουν, περιμένοντας από κάποιον άλλο να τους τρέξει. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα loots. Τα loots έχουν γμησει κάθε χαρά αυτών των παιχνιδιών, από την άλλη βέβαια δεν γίνεται και αλλιώς.

Ένα βίντεο δεν βλέπουν, ένα γμημένο guide δεν αξιώνονται να διαβάσουν. Δυστυχώς έχει χαθεί εντελώς η μαγεία της δυσκολίας που βλέπαμε σε παλιότερα games και xpacs, όπου διάβαζες όλο το απόγευμα και έβλεπες βίντεο τα tacts για να κατεβάσεις ένα boss...

Πολυ σωστος, ειδικα για το boss στο falcon. Ομως ξερεις ποιο ειναι το τραγικο;;; Οτι αρκει να παει ο παικτης που εχει τα εκρηκτικα να απενεργοποιησει ενα turret , και να τα τοποθετησει στο τανκ και μετα ας ψοφησει..γιατι; επειδη μετα γινεται respawn!!

Αυτο εκανα ενω οι 3 αλλοι αραζαν μεσα στο pit :D (ηταν η τακτικη οχι πως δε ηξεραν)

Δημοσ.

Πάντως τα Cataclysm Timewalk μου θύμισε τα παλιά σωστά dungeon, που έπεφτε και το ξύλο της αρκούδας. Είδα πολλούς να πέφτουν γιατί είτε είχαν άγνοια των μηχανισμών είτε γιατί βαριόντουσαν, είτε γιατί ορμούσαν.

Κατά πολύ δυσκολότερα από τα Mythic Dungeons, όλα τα Timewalking πιστεύω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθε email για δωρεάν Warlord+παίκτη στα 90+7 μέρες. Ήμουν καθαρός από τον Μάρτιο του 2013 και επειδή ήθελα να δω το τελευταίο expansion έκανα το log in της προσφοράς που λήγει 16 Μαίου. Έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ αν και είχα ακούσει διάφορα. Βέβαια σκοπεύω να το πιάσω λίγο πιο σοβαρά το καλοκαίρι μιας και η guild μου έχει μετακομίσει σε άλλο server. Βέβαια για pvp με κόβω με κανα δυο φιλαράκια που το έχουμε συζητήσει αν και πολλές φορές έτσι λέγαμε και καταλήγαμε να κάνουμε raiding με τις ώρες και να είμαστε από τα top guilds στον server. Υπήρχε όμως ένας πυρήνας 10 ατόμων που ήμαστε φίλοι και έτσι το raiding ήταν εύκολο και συνεννοήσιμο, κάτι που δεν υπάρχει τώρα. (και ζήλεψα τα loots στα mythic)

Πάντως με τα καλά του και τα στραβά του δεν υπήρξε άλλο mmo σαν το wow. Τα τελευταία χρόνια αγαπάμε να το μισούμε αλλά η αλήθεια να λέγεται. 

ΥΓ. Η τύχη του να έχεις άτομα φίλους από πριν στην real life σε guild δεν περιγράφεται. Πάντα διαβασμένοι και με ωραίο κλίμα. 

Δημοσ.

Δικαιως εχει φαει το κραξιμο που εχει φαει το Wow.Δεν γινεται να μου βγαζεις ολοκληρο expansion,να μου το χρεωνεις 40ευρω και να του βγαζεις συνολικα 3raids ολα και ολα.Δεν θα κατσω να πιασω class nerfs/buffs,pve και pvp που ειναι ενα χαος.

Μονο το questing φτιαξανε πραγματικα,και το μονο θετικο οτι πλεον εχουμε μεσα περασμενα καποια βασικα add ons. 

Και εγω δυστηχως θα ηθελα να ξανακατσω να κανω progress οπως παλια,με guild/loot drama κλπ αλλα πλεον δεν εχω ορεξη να πληρωνω συνδρομες δυστηχως,ουτε εχω ορεξη να καθομαι να φαρμαρω gold μπας και βγει ο μηνας.

• Like 1
Δημοσ.

Δικαιως εχει φαει το κραξιμο που εχει φαει το Wow.Δεν γινεται να μου βγαζεις ολοκληρο expansion,να μου το χρεωνεις 40ευρω και να του βγαζεις συνολικα 3raids ολα και ολα.Δεν θα κατσω να πιασω class nerfs/buffs,pve και pvp που ειναι ενα χαος.

Μονο το questing φτιαξανε πραγματικα,και το μονο θετικο οτι πλεον εχουμε μεσα περασμενα καποια βασικα add ons. 

Και εγω δυστηχως θα ηθελα να ξανακατσω να κανω progress οπως παλια,με guild/loot drama κλπ αλλα πλεον δεν εχω ορεξη να πληρωνω συνδρομες δυστηχως,ουτε εχω ορεξη να καθομαι να φαρμαρω gold μπας και βγει ο μηνας.

Σαφώς δίκαια έχει φάει κράξιμο, δεν το συζητώ αυτό. Κι εμένα μου έχει λείψει το progress αλλά πλέον βαριέμαι να ασχοληθώ με guild και άτομα που δεν τα ξέρω. Θα πάω τον main και κάποιους alts στα 100 και θα διαλέξω για pvp. :P

Προς το παρόν παίζω Divinity.

Δημοσ.

• The current plan is to take the alpha down over the next day, wipe all of the existing characters, send out a large beta invite wave, and then on Thursday at 2 PM PST / 5 PM EST start beta!

Update (12:15 AM EST): Some beta invites are going out. Check your launcher. 

Κάντε ενα έλεγχο στον Launcher Σας ......... !

Δημοσ.

Πρώτη φορά μπήκα σε beta της Blizzard!

Πως καταλαβαίνεις οτι μπήκες στην beta, έρχεται κάποιο email? Μπήκα στον launcher αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό πέρα απο το να κάνω install to WOD, βγάζει κάποια έξτρα επιλογή αν μπείς στην beta?

Δημοσ.

Να σου πω εγώ ιστορίες με Γερμανούς σε Ice Citadel που ξύναν τα @@ τους και εγώ τότε έσκαγα 18-22κ (2010). Τι βρίσιμο έριχνα στο Chat να τους όλοι. 

Δημοσ.

Πως καταλαβαίνεις οτι μπήκες στην beta, έρχεται κάποιο email? Μπήκα στον launcher αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό πέρα απο το να κάνω install to WOD, βγάζει κάποια έξτρα επιλογή αν μπείς στην beta?

Στο launcher θα έχεις και το Beta: Legion αλλά θα σου έρθει και email.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...