Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αμα θε ξεκινησει κανεις σε αλλον private server ... να στειλει Inbox  να δοκιμασουμε μαζι για χαβαλε ... εχω υποψιν μου feenix 

Δημοσ.

διάβασα το κείμενο του petition και, χωρις να έχω παίξει σε private server... υπόγραψα (60.5 Κ signs atm)

Μου άρεσε η εικόνα σφαγής που ειδα εδω

μου θύμισε ανύπαντρα χρόνια με ξυλίκια στο tarren mill. μου άρεσε το γεγονός οτι το petition στηρίζεται στο συναίσθημα και οχι προφανώς σε νομοτεχνικά πατήματα. Δεν ξέρω όμως αν το συναίσθημα έχει θέση στις business.

α επίσης πληρωσα ενα τριμηνο και ανεβηκα απο το 80 (!!) που το είχα αφησει στο πρωτο expansion σε ιlvl711. Εκανα βολτα οοολα τα expansion και μου άρεσε πολύ. Τωρα μπαίνω χαλαρα για να παρω το δαχτυλιδάκι και αντε κανα normal heroic archimonde. achenar@neptulon.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά και από αυτή την εμπειρία μου , μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να γράψω τα παρακάτω για το παιχνίδι. Εδώ και πάρα πολύ καιρό κάθε φορά συμμετέχω στα Timewalk Events του παιχνιδιού ( μπας και πάρω το ρημάδι το mount ) και πραγματικά είδα όλο αυτό τον καιρό με τα μάτια μου τα αίτια κατάρρευσης του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει πια κόσμος που ενδιαφέρεται για την πραγματική ουσία του παιχνιδιού. Υπάρχει απλά ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ κομμάτι παικτών που το μόνο που θέλει είναι να μπαίνει και απλά να βαράει ότι βρει μπροστά του. Χωρίς καμία τακτική , τίποτα απολύτως. Είμαι με γκρουπ που δεν έχουν ιδέα τι κάνουν , τους εξηγώ τι να κάνουν και απλά δεν βλέπουν τίποτα. Με το κορυφαίο παράδειγμα , είμαστε στα 2 adds πριν το τελευταίο boss στο grim batol. Ήμασταν 10 λεπτά εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 10 λεπτά και τα βαρούσανε χωρίς κανένας να κάνει ΕΝΑ interrupt. Εγώ ούρλιαζα στο chat και δεν πήρανε χαμπάρι μέχρι που μετά τα 10 λεπτά έφυγα. Τα adds απλά δε έπεσαν ποτέ. Το γράφω αυτό για να απαντήσω σε όλους αυτούς που λένε ότι το παιχνίδι έχει γίνει πολύ εύκολο και τα λοιπά. Όντως  το παιχνίδι έχει γίνει εξαιρετικά εύκολο λόγου του κόσμου που υπάρχει τώρα στο παιχνίδι όπου δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι κάνει εκεί μέσα. Δεν προσπαθώ να παίξω τον έξυπνο εδώ. Παίζω χρόνια το παιχνίδι , είχα από πάντα μόνο ένα χαρακτήρα ( Holy Paladin ) και αυτό γιατί ήθελα να τον ξέρω τέλεια. Έχω εδώ και κάποιους μήνες που τελείωσα το HFC – 13/13Mythic και ασχολούμαι με ‘’χαζομάρες’’ μέσα στο παιχνίδι και πραγματικά κατάλαβα πως αυτό που άλλαξε πραγματικά στο παιχνίδι είναι το επίπεδο των παικτών , η Blizzard απλά προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.   

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Ο κοσμος χειροτερεψε δυστηχως.Κοινως αν η εταιρια στο εκανε το παιχνιδι και παλι δυσκολο,να θες να φτυσεις αιμα ακομα και για hcs,θα πεταγοταν κοσμος και θα λεγανε ''μα δεν εχω χρονο,μα εχω οικογενεια και 10παιδια να προσεξω,μα δουλευω 20ωρες την ημερα'' και παει λεγοντας.

Αλλωστε και στο Cataclysm με το περιβοητο LFR ο κοσμος το υπερασπιστηκε γιατι οπως ειπαν χρειαζοντας να βρουν καλη guild για να δουν τα raids(μιλαμε για τα απλα fights,οχι heroic)και δεν μπορουσαν να βρουν χρονο,και ειχαν υποχρεωσεις και αλλα ωραια.

Αλλοι γραφανε για τα dungeon πριν μπει το dungeon finder,οτι χαθηκε λενε το explore απο τις εποχες tbc. Βεβαια ηθελα να τους ελεγα τους μλκες,οτι να το βρασω το explore οταν χρειαζομαι μονο για να παω,αλλα και για να βγαλω ακομα το deadmines σαν horde,πανω απο 2ωρες ε τοτε να το βρασω και το explore και τα dungeon αν ειναι τοσο χρονοβορα καλυτερα quest.

Αλλο κλαμα επεφτε και με τα interrupts που αναφερθηκαν πιο πισω.Αλλες class/trees ειχαν αλλα δεν ειχαν.Τι κανει η εταιρια λοιπον μιας και ακουει τα παραπονα???Δινει σε ολους interrupt.

Στο μεν pvp πεφτει κλαμα γιατι ολοι εχουν Interrupt,στο δε pve βαριουνται να κανουν interrupt γιατι σου λενε''ελα μωρε δεν γμιεσαι,εχουμε τουμπανο group ή θα κανει ο αλλος''.

και αυτο το θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν εκανα το dungeon hour of twilight(αν το λεω σωστα)που με paladin tank τελειωσα με 45interrupt στο recount(το ειχα απο περιεργεια να δω αν θα τους περναγα με το tank)και ο δευτερος ηταν νομιζω ενας mage με μολις 2.

Βεβαια οπως το εχουμε ξαναπει ολοι,η περιπτωση γενικα του Wow ειναι μοναδικη στα χρονικα του gaming.Κανεις δεν περιμενε οχι μονο οτι το παιχνιδι αυτο θα ειναι σταθμος στην ιστορια των mmo rpg,αλλα σε αντιθετη περιπτωση με αλλα παιχνιδια αλλων κατηγοριων,να εξακολουθει κοντα 12χρονια με οτι κακες αλλαγες εχουν γινει,να παραμενει το πιο ολοκληρωμενο mmo της αγορας.

• Like 2
Δημοσ.

Αααχ, που να 'σουνα tbc heroic Sethekk Halls η κανα Arcatraz... (Vanilla δεμπρολαβα παιδια, ημουνα μικρος xD )

Χωρις dps με crowd control δεν εβγαιναν χρυσες εποχές για τον warlock που επαιζα τοτε

Δημοσ.

Χωρις dps με crowd control δεν εβγαιναν χρυσες εποχές για τον warlock που επαιζα τοτε

Αυτη ειναι βεβαια και η ειρωνια του τοτε.Δεν μπορουσες δυστηχως να παιξεις αυτο που γουσταρεις ακριβως για αυτο το λογο.Ναι μεν ειχε το καλο οτι ο καθενας που λεμε ηταν χρησιμος για κατι,αλλα δυστηχως για dungeons(ειδικα pugs)και raids,παλι κυριως warlocks και mage θα ζηταγανε περισσοτερο λογω cc και dmg. Moonkin,ele shaman και Shadow priest δευτερευοντες ρολοι στα raids(1-2με το ζορι,κυριως Sp και Ele shaman),και αρα πολλες φορες μπορει να μην εβρισκες και ευκολα guild αν δεν υπηρχε ζητηση για την class που ηθελες να παιξεις. Σε dungeon δε ακομα πιο τραγικα τα πραγματα αφου ο mage ηταν ανεκαθεν η class που ειχε την μεγαλυτερη ζητηση για τους γνωστους λογους.

Αυτο για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι,οτι ουτε τοτε τα πραγματα ηταν αντικειμενικα τοσο καλα οσο γραφουν ορισμενοι.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα όλα αυτά μου λένε σε γενικές γραμμές ότι:

α) η προηγούμενη γενικά gamers πλέον δεν προλαβαίνει αφού έχει μεγαλώσει, έχει υποχρεώσεις, παιδιά κλπ.

β) και η νέα γενιά που θεωρητικά θα έπρεπε να πάρει την σκυτάλη, είναι επιπέδου angry και flappy birds, πως διάολο τα λένε αυτά τα καραγκιοζάκια

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν περίμενα να έχω απόλυτη απάθεια για (ενα εξπάνσιον εστω) από ένα παιχνίδι που αγάπησα τόσο... 

Thats, sad dude :/

Δημοσ.

Παίδες, το φαινόμενο που περιέγραψε παραπάνω ο DrXavier και που όλοι έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στο WoW, δεν είναι προνόμιο του WoW. 

Οι καινούργιοι παίχτες στα σύγχρονα MMO δεν γουστάρουν tactics, δεν ασχολούνται με tacts. Απλά θέλουν να χώνονται σε ένα dungeon/raid και να κατεβάζουν με DPS ότι βρουν.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι στο mission Falcon Lost στο Division που τα tacts είναι αστεία (πρέπει δύο παίχτες να κλείσουν δύο turrets και ο τρίτος να βάλει μία βόμβα σε ένα τανκ) πολλοί παίχτες δεν το ξέρουν και μπαίνουν, περιμένοντας από κάποιον άλλο να τους τρέξει. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα loots. Τα loots έχουν γμησει κάθε χαρά αυτών των παιχνιδιών, από την άλλη βέβαια δεν γίνεται και αλλιώς.

Ένα βίντεο δεν βλέπουν, ένα γμημένο guide δεν αξιώνονται να διαβάσουν. Δυστυχώς έχει χαθεί εντελώς η μαγεία της δυσκολίας που βλέπαμε σε παλιότερα games και xpacs, όπου διάβαζες όλο το απόγευμα και έβλεπες βίντεο τα tacts για να κατεβάσεις ένα boss...

• Like 2
Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται άνετα βγάζεις λεφτά μέσω garrison αρκεί να κάνεις login 1-2 φορές τη μέρα για 5-10 λεπτά.

'Εχω 5 100, κάνω τα garrison missions κάθε μέρα αλλά όχι πάντα 2 φορές, JC hut σε 4 για το daily quest και salvage yard σε όλους για transmogs. Έβγαλα 127k gold σε 27 μέρες (δεν είναι πολλά αλλά αρκετά για token). Δεν έχω πολλά έξοδα καθώς ότι χρειάζομαι μπορώ να το φτιάξω, μόνο epic flying skill αγόρασα σε ένα 70άρη.

post-45866-0-88719100-1461014010_thumb.jpg

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται άνετα βγάζεις λεφτά μέσω garrison αρκεί να κάνεις login 1-2 φορές τη μέρα για 5-10 λεπτά.

'Εχω 5 100, κάνω τα garrison missions κάθε μέρα αλλά όχι πάντα 2 φορές, JC hut σε 4 για το daily quest και salvage yard σε όλους για transmogs. Έβγαλα 127k gold σε 27 μέρες (δεν είναι πολλά αλλά αρκετά για token). Δεν έχω πολλά έξοδα καθώς ότι χρειάζομαι μπορώ να το φτιάξω, μόνο epic flying skill αγόρασα σε ένα 70άρη.

Τα χουμε ξαναπει οτι το(πραγματικο) προβλημα δεν ειναι η συνδρομη ή η τιμη του token,αλλα το γεγονος οτι σαν περιεχομενο το Warlords εχει το μικροτερο στην ιστορια του παιχνιδιου.Και να σου πω την αληθεια προτιμαω τα χρηματα του expansion να τα δωσω στο overwatch παρα να αγορασω το expansion και σε λιγοτερο απο μηνα να βαραω παλι μυγες.

Να μπαινω 1φορα την ημερα για μιση ωρα πχ να κανω τα daily οταν υπαρχει καποιος σκοπος/κινητρο οπως παλια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...