Soultaker1979 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τώρα το πας πολύ μακριά. Αλλά για να βάλω κι εγώ την πινελιά μου, εάν η κυβέρνηση που έχω είναι αυτή που εξέλεξα τότε να λουστώ αυτά που ψήφισα. Κι ο νοών νοείτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν είναι το ίδιο ρε συ η βενζίνη ή κάποιο βασικό αγαθό χωρίς το οποίο δε μπορείς να επιβιώσεις με το WoW ή το Master of Puppets... δεν το καταλαβαίνεις αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ, εσυ, η ανθρωπότητα θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς WoW". ειμαι μπροστα ρε ο φουστης. (καταραμενη λογοκρισια...) η γοητεία του παρελθόντος, είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει. ΔΕΝ θα είσαι σε θέση να λιωσεις 20-30ωρα με τον τασο και τον τόλη(και τους φινλανδους/ολλανδους/την αγγλιδα )γιατι η ζωή προχωράει και "πρέπει" να αφήσεις πίσω σου πράγματα. Ένα από αυτά ειναι και το WoW. Μπορει να συνεχιζουμε να ειμαστε gamers αλλα ολα κανουν τον κυκλο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τώρα το πας πολύ μακριά. Αλλά για να βάλω κι εγώ την πινελιά μου, εάν η κυβέρνηση που έχω είναι αυτή που εξέλεξα τότε να λουστώ αυτά που ψήφισα. Κι ο νοών νοείτω. Ναι, το έφερα ως ακραίο παράδειγμα που φυσικά έχει απείρως μεγαλύτερη σημασία και επιπτώσεις από τα 15 ευρώ/μήνα της συνδρομής ενός mmorpg. Φαντάσου όμως να μην τους έχει εκλέξει καν εσύ. Αλλά μια μειοψηφία ψηφοφόρων που λόγω διαφόρων τεχνασμάτων (αμφιλεγόμενου εκλογικού νόμου κλπ.) τους δόθηκε η πλειοψηφία στη Βουλή και κάνουν κουμάντο στις πλάτες όλων. Τότε μάλλον θα είναι δυσκολότερο να αποδεχθείς το "δεν παύει να είναι νόμος" έστω κι αν τελικά αναγκαστείς να τον τηρήσεις για ηθικούς ή άλλους λόγους. Δεν είναι το ίδιο ρε συ η βενζίνη ή κάποιο βασικό αγαθό χωρίς το οποίο δε μπορείς να επιβιώσεις με το WoW ή το Master of Puppets... δεν το καταλαβαίνεις αυτό? Όπως είπα και παραπάνω, είναι προφανές ότι το χρησιμοποίησα ως ακραίο παράδειγμα. Επειδή κάτι είναι νόμος δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα συμφωνήσει κάποιος μαζί του. Και πολύς κόσμος (φυσικά όχι εγώ), δεν θα ενδιαφερθεί καν να τον τηρήσει. Θα ψάξει για λαθρέμπορους βενζίνης, θα αποκρύψει εισοδήματα ή (στην περίπτωσή μας) θα κατεβάσει, θα αντιγράψει, θα μπει σε private server. Νομίζω ότι πιάνεστε από τα semantics και αγνοείτε την ουσία της (αρκετά κυνικής) κριτικής μου: καλά κάνει η Blizzard, καλά κάνουν και όσοι παίζουν σε private servers. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το αν αυτή η κίνηση της εταιρείας θα κάνει καλό ή κακό στο image της, θα είναι κάτι που θα δούμε σε βάθος χρόνου. ps: η πλάκα είναι που καθόμαστε και κάνουμε εμπεριστατωμένη και πολυεπίπεδη ανάλυση όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ σε private server και η χάρη μου που πρέπει να έγραψε όλες κι όλες γύρω στις 4-5 ώρες στον Nostalrius (μάλλον πολλές λέω), το μοναδικό πριβέ server που δοκίμασε ποτέ. pps: ΟΚ, είχα παίξει κι άλλη μια φορά στον Titan του Lineage2 πριν 10+ χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλά κουβέντα να γίνεται Και εγώ δεν έχω παίξει ποτέ σε private server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 noobwars l2 με τον ξάδελφο 2004 ξερω γω, αρχη των elf να εχει ο ξα fighter, εγω mage(mystic?) και να βαράμε και οι 2 τα λύκια με τα σκεπάρνια χωρίς ss κλπ. Τι ωραιες εποχες (1-2 lan party το αντεξαμε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 καλά έκανε η blizzard και τους κυνήγησε , αυτοί οι server δείχνουν λάθος εικόνα για το παιχνίδι της , είναι γεμάτοι bugs ,unscripted.Οι private server είναι άθλιοι ,αν και δεν έχω εμπειρία με τον συγκεκριμένο , οι private servers αποσκοπούν στο κέρδος με αλλουνού την περιουσία , overpower donate items κτλπ. Καμιά σχέση οι private servers με τα προηγούμενα expansion όσο αφορά την εμπειρία του παιχνιδιού , όσο για αν η blizzard πρέπει να βγάλει servers με τα προηγούμενα expansion είναι δικό τους θέμα, προσωπικά δεν θα έπαιζα πολύ σε τέτοιους server , και οι λεγόμενοι νοσταλγοί θα βαριουνταν μετά από μια βδομάδα... Το να έβαζε συνδρομή για τέτοιους servers είναι αστείο ,δεν υπάρχει περίπτωση να έπιαναν playerbase με συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Είχα παίξει σε vanilla private (molten νομίζω) και ήθελα να τηγανίσω τα νεφρά μου μέσα στις πρώτες ώρες. Είχε κάθε δικαίωμα η blizz να το κάνει, δε μπορούμε να κράξουμε. Κρίμα βέβαια, σπάει τα παπ@ρια πολύ κόσμου (εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό πιστεύω θα πλήρωνε για official vanilla), αλλά δε γίνεται κι αλλιώς, εταιρία είναι. Επίσης, τόσα χρόνια, διάφοροι και καλοί (σχεδόν σαν live) private συνεχίζουν ανενόχλητοι, να το δώσουμε αυτό στη blizz. Δεν είναι θέμα να πάρει πίσω αυτά τα ελάχιστα subs, όπως είπε ο σολτεικερ είναι κίνηση πολιτικής περισσότερο. Ευχαρίστως θα πλήρωνα για tbc/wotlk official server πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 kalodrei επαιξα στον nostalrius για 1-2 βδομαδες. Δεν ειχε op items, δεν ηταν pay to win κλπ. Το community απιστευτο, ηταν λες και ησουν στο 1st day. Γεμάτα όλα τα μέρη από 1 μέχρι 26 που κατάφερα και έφτασα Ε, εκανε ντόρο, επρεπε να τον συνθλίψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αυτό ήθελα να του πω κι εγώ, κάποιοι private δεν είναι είναι όπως τους ξέραμε παλιά. ingame services όπως στο live, GM support on the fly, bot banning καθημερινό. σοβαρές δουλειές, επιχειρηματίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 σου φαίνεται απίστευτο πως κάποιοι θα το έκαναν απλά για την γκάβλα τους και όχι για το χρήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ναι Οι servers και ολα εχουν ενα κοστος λειτουργιας .Ο συγκεκριμενος server πηγαινε πολυ καλα , μπηκε στο ματι της blizz και επρεπε να κλεισει . Τοσο απλα .Υπαρχουν εκατονταδες private που γινεται της μ@ρης π@τανας χρονια τωρα με paytowin-donations, ρωσικοι κτλ που δεν τους την πεφτει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ πάλι πιστεύω πως κάποιοι εδώ μέσα θα έκαναν λαμπρή καριέρα στα νομικά τμήματα της Blizzard και των συναφών εταιριών, όπως επίσης και στην ΑΕΠΙ. Άντε, με το καλό. Εγω μεχρι και σημερα παντως εξακολουθω να αναρωτιεμαι πως στο διαολο ο υπευθυνος για τα dungeon και bosses ηταν δικηγορος προηγουμενος http://wow.gamepedia.com/Ion_Hazzikostas Α και για την ιστορια πλεον μαλλον πρεπει να ξεκιναμε να την λεμε Activision-Blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenson Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 κλσπερα ψαχνω ατομο για Recruit a Friend για hardcore lvl up σε servers Ravencrest / Darksorrow Alliance thnx skype: dzs.steve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Before joining Blizzard Ion was an associate in the Litigation Department at Wilmer Cutler Pickering Hale and Dorr LLP, a Washington, DC based law firm.[6] His areas of expertise included white-collar criminal defense and large-scale internal investigations. As of 2013, his license to practice law is still active.[7] Πρέπει να το είχε χόμπι από πριν ο κερατάς, δεν εξηγείται αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις