Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράψτε λάθος παιδιά. Είδα που ήταν κλειστή η πόρτα του σημερινού ΑΗ και δεν κοίταξα παραπέρα (το 2007 που έπαιξα για πρώτη φορά δεν θυμάμαι που ακριβώς βρισκόταν το AH στο SW). Μπερδεύτηκα επειδή ρώτησα στο chat* και μου έλεγαν κάτι *** για Exodar οπότε δεν το έψαξα παραπάνω, αλλά είχα ξεχάσει ότι το τελευταίο μπήκε με το TBC και δεν ήταν προσβάσιμο στο vanilla.

Με λίγα λόγια: τρικυμία εν κρανίω.

* το οποίο chat είναι μια τραγωδία, μιας και δουλεύει όποτε θέλει (το workaround με το /leave και /join δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ, ούτε καν το relogin)

ps; πολύ περπάτημα ρε παιδιά... να πεθαίνεις και το κοντινότερο νεκροταφείο να είναι 5 λεπτά ποδαράτο.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα και 3 μερες ξεκινησα παλι να παιζω μετα απο 4 χρονια αποχης. Ravencrest ειναι ο σερβερ για οποιον ενδιαφερεται. 

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο-σχετικό, πήρα το βιβλίο World of Warcraft Chronicle Volume 1.

Πολύ καλό βιβλίο, εξηγεί όλη την ιστορία του Warcraft απο την δημιουργία του κόσμου. Για παράδειγμα, κάτι που δεν ήξερα, οτι το Azeroth είναι ένας κοιμισμένος Titan και η Well of Eternity πληγή απο τον ξεριζωμό του Y'Shaarj απο την επιφάνεια του Azeroth.

Δημοσ.

Έπαιξα και εγω λίγο στον Nostalrius αλλά σταμάτησα για ένα βασικό λόγο:

Ω ρε φίλε... τι κάψιμο είχαμε φάει τότε! 2 ώρες για να βρεις group, να πάνε 3 να κάνουν summon, να κάνει quit κάποιος, άντε βρες αντικαταστάτη, να πάνε όλοι έξω να κάνουν summon ή να γυρίσουν πίσω και να καθαρίσουν πάλι τα mobs.... ΑΑΑΑΑΑααααα.... ΟΧΙ ΟΧΙ, δεν μπορώ να γυρίσω πίσω σε αυτα, I am too old now for this shit!  :-D  :-D  :-D  :-D

Για ποιο normal φάση, προτίνω το dalaran-wow   

Wotlk φάση, με πολύ καλά scripts, ελάχιστα και ανευ σημασίας bugs, και ανθρώπινο gameplay  :-)

Δημοσ.

Έπαιξα και εγω λίγο στον Nostalrius αλλά σταμάτησα για ένα βασικό λόγο:

να πάνε 3 να κάνουν summon

summon?? τι summon? :P

Δημοσ.

Τσσ ,τιποτα δεν εχετε διαβασει οι νεοπες  :P Για να μαζεψεις τα party members σου που μπορει να βοσκουνε all over Azeroth

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω γι' αυτά τα summon σε εκείνες τις κωλοπέτρες πόσες εργατοώρες είχαμε κάψει. Να τρέχουμε 3 άτομα επί μισή ώρα να πάμε στην άλλη άκρη της γης για να καλέσουμε τους 2 μλακες που βαριόντουσαν να πάρουν τα πόδια τους... Και να μην μπορείς να τους πεις και όχι γιατί άντε μετά να έβρισκες άλλους για το μπουντρούμι.

• Like 1
Δημοσ.

sorry αλλα στον nostalrius δεν παιζει summon. Οταν ειχα ρωτησει μου ειπαν ότι στο vanilla δεν υπηρχει summoning, μπηκε στο tbc. Δεν εχω ιδεα βέβαια.

Δημοσ.

Για να το λες έτσι θα είναι. Ακόμα χειρότερα δηλαδή... Είχα ξεκινήσει από το TBC οπότε θεωρούσα ότι το summon ήταν δεδομένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...