Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχετε να προτεινεται κανεναν prv server για τα παλια . Ετσι για να θυμηθουμε .

Δεν εχω παιξει ποτε σε private και δεν γνωριζω

excalibur για lvl 70 ειναι καλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Pandawow .ru αν μιλας λιγο και Ashran ηταν απο τους πρωτους με το WoD. Ειναι μαζι με Firestorm νομιζω τωρα . Ολοι αυτοι ειναι βεβαια για να δεις το game και λιγο pvp , τα μισα quests δεν δουλευουν , raids δεν ειναι καν scripted κτλ .

Αυτο θα σε βοηθησει http://wow-servers.com/wod/

Ψήθηκα να τσεκάρω Nostalrius, έβαλα να κατεβάσω τον client.

Πολυ καλος και εχει ανεβει ακομα περισσοτερο απο οτι ακουω. Οταν επαιζα πριν κανα 5-6 μηνες ειχε 4κ ονλινε περιπου ολες τις ωρες και τωρα εχει 8κ+. Ειχα εναν undead rogue 4/8 t2 8/8 t1 απο τον πρωτο μηνα του bwl. Εφαγα ban και δεν εχω κουραγιο να ξαναμπω αν και δεν ειχα βαρεθει..

Επειδη εχω ψηθει να ξαναμπω στον nostalrius αλλα δεν εχω το κουραγιο solo, θα μετρουσε να μαζευτουμε μερικα ατομα να βγαζουμε τα δικα μας groupakια. Αν ενδιαφερεται κανεις το βλεπουμε ;)

Σχετικά με το Nostalrius, φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον installer αφού τα links της επίσημης σελίδας δεν λειτουργούν και κάποια καλόπαιδα γέμισαν τον τόπο με trojan links. Για όποιον ενδιαφέρεται, valid link υπάρχει μόνο εδώ.

• Like 1

Τωρα γιατι  θελετε να ξαναπατε στο 2004 και στα νουμπα νουμπα noob χρονια .....Experience the glory days of vanilla   :-D  στο Temple of Ahn'Qiraj  .Το μονο που θυμαμαι ειναι *** και ατελειωτα wipes  :P

• Like 1

Πολυ καλος και εχει ανεβει ακομα περισσοτερο απο οτι ακουω. Οταν επαιζα πριν κανα 5-6 μηνες ειχε 4κ ονλινε περιπου ολες τις ωρες και τωρα εχει 8κ+. Ειχα εναν undead rogue 4/8 t2 8/8 t1 απο τον πρωτο μηνα του bwl. Εφαγα ban και δεν εχω κουραγιο να ξαναμπω αν και δεν ειχα βαρεθει..

Όντως φαίνεται να έχει αρκετό κόσμο. Έφτασα μέχρι λέβελ 5 και σε Northshire/Goldshire/Stormwind γινόταν χαμός, ακόμα και το κανονικό αμφιβάλλω αν έχει τόσο λαό τέτοια ώρα (ειδικά στο Northshire, που πρέπει να ήμασταν πάνω από 20-30 άτομα).

Σύμφωνα με το επίσημο Nostalrius twitter:

+49K players in the #PVP server ranking, #nocrash on PVP server for 1 week & more than 12K players online everyday !

Εννοείται έκανα roll Paladin στον PvE να θυμηθώ τα νιάτα μου... Τα πιο πρόσφατα στατιστικά δίνουν για τον PvE 2 βδομάδες χωρίς crash και 3700 παίκτες online στις ώρες αιχμής.

o nostalrius ειναι μακελειό! Λες και είσαι στο launch του παιχνιδιού. Εκανα εναν orc hunter και πάλευα να κανω τα quest μεχρι το 20ο λεβελ. Μετά απο τα 25 δεν αντεξα αλλο, το παράτησα. Ε, επαιζα και σολο κυρίως.

Ειναι πολλες οι ευκολιες των μετεπειτα expansions.Οπως προειπαμε και σε αλλα θεματα,καλη η ρετρο hardcor ιλα αλλα ορισμενα πραγματα πλεον ειναι απαραιτητα οπως dungeon finder(οχι raid finder αυτο κακως μπηκε αλλα τεσπα),ενσωματομενα πλεον βασικα add ons(και οχι σε καθε μεγαλο patch-expansion να εχεις θεμα με συμβατοτητες,out of date,crash και πολλα αλλα.

Και εγω στον excalibur που ειχα παιξει πριν καποιους μηνες δεν λεω,ωραια η ολη νοσταλγια αλλα εφυγα πολυ γρηγοροτερα απο οσο περιμενα. 

Προσωπικα ειχα γραψει πιο πισω οτι θα το αγοραζα day one το expansion οπως και σχεδον ολα τα προηγουμενα,αλλα τελικα θα το αναβαλω μεχρι να πεσει η τιμη του σε επιπεδα οπως τωρα του warlords και να δω τελικα αν αξιζει ή οχι το expansion σε βαθος χρονου ή θα το παρατησουν παλι.

• Like 1

Κι εγώ δεν περιμένω να κάτσω πολύ, ίσα ίσα να ξαναθυμηθώ τα παλιά και μόλις αρχίσουν να ζορίζουν τα πράγματα (ή βγει τίποτα της προκοπής), λογικά θα λακίσω. Δεν είναι πια εποχές να λιώνουμε μέχρι το level 40 για ένα άλογο, όσο ωραία κι αν ήταν προ δεκαετίας.

Ένα ωραίο με τον Nostalrius είναι που στο who σου δείχνει ανά πάσα πόσοι είναι online (3209 αυτή τη στιγμή και αυξάνονται συνέχεια).

ps: δεν ήξερα ότι στη Vanilla δεν είχε AH στο Stormwind, brutal!

• Like 1

πως δεν εχει ρε; εισαι σίγουρος οτι δεν έχει στο trade district? 

post-202120-0-59449700-1459026245_thumb.jpg

ναι ναι, ο χαρτης ειναι post cata αλλα εγω θυμαμαι οτι το ah εκει ηταν

και σιγα μην εχεις λεφτα για mount στα 40 :P

Φυσικα και ειχε AH (ακριβως εκει που σου δειχνει στο χαρτη. Ρωτα και κανα φρουρο θα σε καθοδηγησει ;)

Το καθε faction φυσικα το δικο του. Στο bb και tanaris ηταν κοινο.

Ειχα κανει και εγω μια βολτα απο Nostalrius, τανκαρα και deadmines (ετσι για τις παλιες καλες εποχες :P ) αλλα μετα το παρατησα.

Στα 20 lvl που πηρα ο server ητανε παντα online και γεματος με κοσμο. Υπαρχουν και guilds που το λυωνουν και αν δεν κανω λαθος μου λεγανε οτι κανουν και MC 2-3 φορες την εβδομαδα... Για χαβαλε μια χαρα ειναι ;)

!#$!@#$ ζεππο κατεβασα το κλαιεντ μονο κ μονο για να δω αν θυμομουν καλα. Μια χαρα θυμομανε. ουρτ!

post-202120-0-74508400-1459031456_thumb.jpg

post-202120-0-52083100-1459031465_thumb.jpg

εσκασε φλασιά που ο γιος της τζάκσον της πήγαινε και καφε :P

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...