guido Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν σου φαινεται, ειναι αδυνατο. Κυριως διοτι εμεις εχουμε αλλαξει ολα αυτα τα χρονια κι οχι λογο του ιδιου του παιχνιδιου. Ποιος θ αντεχε στ αληθεια ολα αυτα ξανα? Ποιος θα σπαμαρε και θα εκανε whisper 3 ωρες για ενα τανκ? Ποιος θα αντεχε χωρις LFG και ατελειωτο chatting για ενα απλο group? Ποιος θα φαρμαρε 54864541584 ωρες για καθε crafted item και μαλιστα εχοντας τη βοηθεια φιλων και συγγενων? Ποιος θα την παλευε σ ενα AV που θα κρατουσε 2 μερες? Ποιος θα παρακαλουσε ξανα raid leader για item μετα απο 9999 φορες που δοθηκε σε αλλον? Ποιος θα εψαχνε ξανα για tank ή healer στη μεση του raid επειδη εφαγαν dc ή την εκαναν? Ποιος θα φαρμαρε και θα κανε quests σαν tank ή healer και θα εκλιπαρουσε το guild να τον βοηθησει, εξ αιτιας του single spec? Ποιος θα εχανε ξανα ολοκληρη εβδομαδα raid επειδη εγινε locked σ ενα group το οποιο διαλυθηκε μετα το πρωτο boss? Ποιος θα επαιζε ξανα εστω και μια στιγμη αν γινονταν ξανα τα παντα οπως mounts, pets κλπ on character αντι on account? Μπορω να λεω μεχρι αυριο πραγματα τα οποια με μια πρωτη ματια φαινονται ομορφα και τα αναπολουμε, αλλα επι της ουσιας κανεις δεν θ αντεχε ξανα να τα κανει ουτε για μια στιγμη. Ημουν νεος ελευθερος οταν ξεκινησα το WoW κι ακομα μικροτερος οταν επαιξα πρωτη φορα mmo και ειμαι παντρεμενος με 2 παιδια, με το μεγαλο να ναι 10 ετων πλεον. Μιλοντας λοιπον εκ μερους πολλων παλαιων εδω μεσα τοσο ηλικιακα οσο και στα mmo's, θεωρω οτι δεν θα αντεχαμε ξανα τιποτα απ αυτα. Τα 5ωρα AV (επί TBC αν δεν κάνω λάθος) ήταν από τις αγαπημένες μου στιγμές που μπορώ να θυμηθώ στο game αν με ρωτούσες τώρα χρόνια μετά. Το ότι μετά άλλαξε και μπορούσες να πάρεις εύκολα τα marks πως σκατά τα λέγανε μέσα σε 15 λεπτά τι νόημα είχε; Ναι οκ έμπαινε ο άλλος afk, έπαιρνε τα marks, έπαιρνε πιο γρήγορα pvp gear, για να το κάνει τί; Να μπει μετά ντυμένος σε ένα BG που θα είναι οι υπόλοιποι πλέον AFK ή θα φωνάζουν να τελειώσει για να πάρουν εκείνοι πιο γρήγορα τα marks και πάει λέγοντας; Ναι άλλες αλλαγές ήταν προς το καλύτερο. Απλά το να κάνεις τα πάντα πιο εύκολα, δεν σημαίνει ότι σε κάνει να χαίρεσαι και πάντα το game καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση όπως λες και αρχικά καθώς και στο τέλος, έχουμε αλλάξει εμείς. Σταμάτησα λόγω κορεσμού, έλλειψης χρόνου κτλ, όχι γιατί το έκαναν πιο εύκολο ή δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Απο οτι καταλαβα εχεις φτιαξει λογικα Draenei για να λες exodar.Αφου μπορεις να πας Darnassus πηγαινε DarkShore μεχρι τα 20lvl.http://www.wowhead.com/guide=66/leveling-from-1-60-questing-and-dungeons#kalimdor-alliance-night-elves-draenei-worgen ευχαριστώ βοήθησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 sorry guys αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ ΤΩΡΑ το vanilla δεν το αντέχω. Θα το αποκαλούσα καρκίνο Αναρωτιέμαι, αν ΣΗΜΕΡΑ το wow εκανε launch σαν vanilla ποσο θα πετύχαινε; Η δευτερη αληθεια επισης αυτη ειναι.Επαιξα πριν κατι μηνες σε ενα γνωστο private server μεχρι lvl 70 και οντως μερικες ευκολιες απο τα 80 δεν μπορω να πω οτι δεν μου λειψανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν ευτύχησα να παίξω εποχές Vanilla, αλλά στα late TBC. Μπορώ εύκολα να σου πω όμως, ότι τα συναισθήματα είναι ακριβώς τα ίδια. Τα ίδια κι εδώ. Τα καραγκιοζιλίκια περί Deeprun Tram που περιέγραψα τα έκανα το καλοκαίρι του 2007, όταν και η Blizzard έδωσε επιτέλους trial 2 εβδομάδων και μπήκα να δω τι στο καλό είναι πια αυτό το παιχνίδι. Καταλαβαίνετε Ιούλιο μήνα τι λιώσιμο έπεσε, WoW από τη στιγμή που γύριζα από τη δουλειά μέχρι να ξαναπάω. Για μένα το παιχνίδι άλλαξε ριζικά μετά την 2.3 (νομίζω ήταν τέλος του 2007), όταν και έγινε τρελό νερφάρισμα και εξαφανίστηκαν οι elite από τις εκτός dungeon περιοχές. Δεν έφταιγε το συγκεκριμένο patch, πάντως ο μήνας του... μέλιτος τελείωσε κάπου εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πότε βγήκαν στη σύνταξη οι world bosses δράκοι; Δεν θυμαμαι. Εγώ επισης το ξεκίνησα αρχες του 07, κανα μηνα πριν το tbc. Ωραίες εποχές. Στην αρχη female ud lock με gear με οτι πρασινο επεφτε (agi ξερω γω), μετα ally lock με mining κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Και εγώ ξεκίνησα λίγο πριν βγεί το tbc. Θυμάμαι είχα ανταλάξει ένα αντικείμενο σε ένα άλλο παιχνίδι για ένα λογαριασμό WoW με undead rogue, τελικά δεν μου πολυάρεσε και πήγα shadow priest στο tbc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Στο tbc επαιζα warrior παρεα με εναν αγγλο που επαιζε paladin , noobαδες και οι 2 ειμαστε αλλα ειχε ενδιαφερον και τα κουτσοκαταφερναμε και σε heroics και σε arena .Μαλιστα ο τυπος εμοιαζε με τον Mac στο worthabuy και ηταν συνεχεια ντιρλα σε σημειο να του φωναζω ξυπνα και κανε κανα heal Στο Lich King ηταν η golden age αλλα επρεπε να εισαι σε raiding guild και μετα αρχισε ο κατηφορος με το cataclysm και το mists που εφτασα στο σημειο να αηδιασω και να το παρατησω. Οχι μονο απο κορεσμο μετα απο 8 χρονια αλλα και απο την ελεεινη συμπεριφορα ακομα και μεσα σε μεγαλα guilds. To παιχνιδι μια χαρα κυλαει και solo πλεον τα εχεις ολα χωρις να χρειαστει να βγαινεις απο το garrison σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Συγκινηση ειναι και ολο το thread εδω παιδια που εχει ξεκινησει απο το 2005 , αρκει να διαβασουμε τις πρωτες του σελιδες οταν ξεκινησε .....Εγω σαν σχετικα νεος (απο 2009 που το ξεκινησα) μελαγχολω ...Αλλα να πω την αληθεια μπαινω κανα διμηνο (και στα expansions) . Παντως η δικη μου γνωμη ειναι οτι , οτι εχει βγει μεχρι τωρα , (και εχω παιξει πολλα, dnd , gw2, sb, sw, eso, la2, και αλλα που μου διαφευγουν τωρα) ΣΑΝ τα raid toy WOW kanena . !!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Κάθομαι και διαβάζω τα πρώτα post που λέει ο npil και με πιάνει κι εμένα μια νοσταλγία (αν και έπαιξα 2 χρόνια αργότερα). Δεν ξαναβγαίνει τέτοιο πράγμα. Αλλά και να βγει δεν θα είμαστε εμείς σε θέση να το παίξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Συγκινηση ειναι και ολο το thread εδω παιδια που εχει ξεκινησει απο το 2005 , αρκει να διαβασουμε τις πρωτες του σελιδες οταν ξεκινησε .....Εγω σαν σχετικα νεος (απο 2009 που το ξεκινησα) μελαγχολω ...Αλλα να πω την αληθεια μπαινω κανα διμηνο (και στα expansions) . Παντως η δικη μου γνωμη ειναι οτι , οτι εχει βγει μεχρι τωρα , (και εχω παιξει πολλα, dnd , gw2, sb, sw, eso, la2, και αλλα που μου διαφευγουν τωρα) ΣΑΝ τα raid toy WOW kanena . !!!!!!!!! Γιαυτο και πατωσαν ολα τα παραπανω mmo.Γιατι ωραιο και το pvp που ειχαν ολα τα παραπανω ή αλλα πραγματακια.Αλλα χωρις lore,δεν πας πουθενα. Οχι οτι παιχνιδια οπως Elder Scrolls,Final fantasy,Star wars ή Lord of the rings δεν εχουν πλουσιοτατο Lore,αλλα στην εκτελεση ειναι που το χαλασανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πάντως γνώμη μου είναι, με όλες τις μπούρδες που έχουν βγει κατά καιρούς για MMO, τώρα να έβγαινε το wow από την αρχή, πάλι τον ίδιο πάταγο θα έκανε. Οκ δεν θα είμαστε εμείς, όπως ήταν η δική μας η γενιά τότε, που θα καιγόμασταν μπροστά στο pc, αλλά οι νέες γενιές θα καιγόντουσαν τρελά και σε 10 χρόνια θα έλεγαν αυτά που λέμε εμείς τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Final fantasy και Guild Wars θα μπορουσαν να εχουν πολυ μεγαλυτερο κομματι αν δεν υπηρχε το wow να τα ρουφαει ολα . Elder Scrolls, Star wars , Star Trek κτλ τα σκατωσανε μονοι τους απο την αρπαχτη και την φτωχη υλοποιηση με πολυ pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Final fantasy και Guild Wars θα μπορουσαν να εχουν πολυ μεγαλυτερο κομματι αν δεν υπηρχε το wow να τα ρουφαει ολα . Elder Scrolls, Star wars , Star Trek κτλ τα σκατωσανε μονοι τους απο την αρπαχτη και την φτωχη υλοποιηση με πολυ pay. Για το πρωτο οχι γιατι μην ξεχναμε πως ηταν το αρχικο Final Fantasy 14 που δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που βγηκε τωρα(και επειδη οι απαιτησεις ηταν και ψηλες λογω των αλλων mmo,εφαγε το κραξιμο που εφαγε). Για το Guild wars 2 παλι ουτε και αυτο εκτως αν αναφερεσαι κυριως στο pvp κομματι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 εχετε να προτεινεται κανεναν prv server για τα παλια . Ετσι για να θυμηθουμε . Δεν εχω παιξει ποτε σε private και δεν γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 εχετε να προτεινεται κανεναν prv server για τα παλια . Ετσι για να θυμηθουμε . Δεν εχω παιξει ποτε σε private και δεν γνωριζω Nostalrius αν ενδιαφερεσαι για vanilla 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις