Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παλι να σου πω την αληθεια ισως να ειναι το πρωτο expansion που δεν θα αγορασω day one τωρα που το ξανασκεφτομαι.

1000φορες να πληρωσω τα χρηματα για το overwatch που ξερω οτι θα παιζω,παρα να χρυσοπληρωσω day one(με τα κλασσικα προβληματα συνδεσης)το Legion χωρις να ειμαι σιγουρος αν θα βγαλει content ή οχι οσο καλο και να ναι. Γιατι και στο warlords το πηρα day one και στην ουσια μονο το πρωτο raid προλαβα να κανω. Τουλαχιστον για το legion θα περιμενω να δω αυτη τη φορα και τα αλλα raids.

Δεν ειναι θεμα αδιαφοριας, βγαζεις παρα πολυ ευκολα gold, βγαζω 200k + τον μηνα ανετα χωρις να κανω τιποτα, μονο με τα garrisons.

Εγω και αυτο εδω αδυνατω να το πιστεψω κυριως λογω των χαρακτηρισμων.

Ναι, οτι να ναι πραγματικα.

Εχω 5 μερες ακομα συνδρομη αλλα δεν βαζω Token ξανα και λογο τιμη (80κ+) αλλα και λογο τρελης βαρεμαρας. Ουτε patch ουτε τιποτα. Λες και παιζεις κανενα free browser game εχει καταντησει. Οσο για το expansion ελπιζω να ειναι καλυτερο και να το υποστηριξουν καλυτερα με συχνοτερο content, αλλα δεν το βλεπω διοτι αυτο ακριβως ελεγαν και για το Draenor. Οπως επισης ειχαν πει οτι δεν θα αφησουν ξανα να μενει το παιχνιδι ενα χρονο χωρις content update πριν απο νεο expansion.

Eν παση περιπτωση οπως παντα σαν καλα παιδια της Blizzard εδω και 12 χρονια- για το WoW 12, διοτι γενικα Blizzard games παιζουμε 20 χρονια τωρα- θα το αγορασουμε θα παιξουμε κανα μηνα και μετα θα αρχισουμε τη γκρινια λες και δεν ξεραμε. Ας ελπισουμε να ειναι τα πραγματα καλυτερα αυτη τη φορα.

Ιδωμεν v2.0 :)

:-)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@Fulgore αυτο που λες για το gold στο WoW καποιος που ξερει πραγματικα το παιχνιδι μπορει να καταλαβει οτι φρασεις του τυπου '' Εγω βγαζω 2000000 gold χωρις να κανω τιποτα'' ειναι παπατζες ! Και εγω εχω βγαλει παρα πολλα χρηματα αλλα κυριως πουλωντας αντικειμενα η runs !

Με garrisons βγάζουν αρκετό gold και bot farmers αλλά δεν έχω ψάξει ποσά ακόμα..

τα garrisons βγαζουν τρελο gold, και πριν nerfaroun το skill με το gold bonus των follower βγαζαν ακομα περισοτερο, τα garrison δινουν items που πωλουνται 17κ + (αυτο με το honor/conquest ), το salvage yard δινει μπολικο gold ακομα, αν εχεις πολλους χαρακτηρες οπως εχω (6) βγαζεις gold με το να κανεις log in για 10-20 λεπτα στο game για να βαλεις τα mission... 

ερχετε nerf στα garrison με το legion pre-patch , γιατι εχουν ξεφυγει τα πραγματα ,και εαν το αφησουν και για το legion θα βλεπετε τιμες 500κ για ενα raid item...

φυσικα εαν δεν βαριεσαι μπορεις να βγαλεις πολυ περισοτερο gold πουλωντας gold mode boost. 

ακομα υπαρχει το trading post που βγαζει gold με το τσουβαλι.... πουλωντας τα item που πεφτουν (αν και δεν ξερω τις τιμες που παιζουν τωρα,εχω καιρο να βαλω) , η αγοραζοντας fish με resources και κανωντας το food για να βαλεις στο ΑΗ.

το οτι υπαρχει πολυ gold στο game το καταλαβαινεις απο τις τιμες που παιζουν στο AH...

Εχει δικιο ο Kalodrei για τα garrisons και τα gold που βγαζεις απ αυτα. Εγω π.χ. που εχω μονο σε 2 χαρακτηρες garrison, βγαζω αναλογος την ημερα 2-4κ συνολο. Σημερα π.χ. μου εδωσε για πρωτη φορα το quest που παιρνεις 4κ gold.

Το θεμα δεν ειναι ομως αυτο. Το θεμα ειναι πως αν δεν εχεις κατι να κανεις στο παιχνιδι κι ασχολεισαι μονο με garrisons κλπ τοτε κατα την προσωπικη μου αποψη εισαι bot. Δεν παιζεις για να ευχαριστιεσαι το παιχνιδι, αλλα μπαινεις σ ενα ατελειωτο κυκλο farming χωρις ουσιαστικο λογο. Απο κει και περα βεβαια ειναι κ θεμα τι ακριβως ψαχνει ο καθενας.

Εγω π.χ. και τους 2 χαρακτηρες που loggarw για να κανουν missions και να μαζεψουν οτι πρεπει απ το garrison, μου φαινεται πλεον τρελο grind και γι αυτο δεν θα βαλω αλλο Token. Aν υπηρχε νεο content ωστε το garrison να γινοταν μονο οταν ειχα free time απ το ΚΑΝΟΝΙΚΟ παιχνιδι τοτε οκ. Οταν ομως το garrison αντικαθιστα το κανονικο gameplay τοτε απεχω. Ειπαμε, γουστα ειναι αυτα.

Δεν πειραζει. Χθες πηρα το expansion του GW2 και σε συνδοιασμο με το νεο DLC του ESO, θα περασω μια χαρα μεχρι να βγει το Legion. Υπαρχουν παντα και τα D3, FM2016 που περιμενουν υπομενετικα να ξαναρθει η σειρα τους, αλλα και τα CoD MW2, CoD BO 2 & PES2016 που παιζω με τους πιτσιρικαδες και χαβαλεδιαζουμε τρελα (σε λιγες μερες ευελπιστω να μπει στην λιστα και το ΝΒΑ 2Κ16 αν το βρω σε καλη τιμη).

Οποτε γιατι να αναλωνομαι σε παιχνιδια που πιο πολυ με κανουν να γκρινιαζω, να βαριεμαι, να grindαρω κλπ οταν υπαρχουν πλεον τοσες πολλες επιλογες? Αλλά ειπαμε, γουστα :)

Και κατι τελευταιο https://www.youtube.com/watch?v=pvlGM6ikW0U

• Like 4

Και εγω καπως ετσι νιωθω παρολο που με ολα αυτα τα σαβουρο mmo και οχι μονο που κυκλοφορουν μου λειπει το καψιμο για hc(mythic πλεον)raids.Βεβαια να καθομαι να πληρωνω συνδρομες,γιατι πολυ απλα δεν προκειται να κατσω να ασχοληθω με garrison γιατι δεν μου αρεσε,και να καθομαι οπως μερικοι που φαρμαρουν τα raids για τα Mounts σαν ψευτοδικαιολογια για να παιζω το παιχνιδι με ολα και ολα 3 raids ουτε για πλακα.

πήγα μέχρι τώρα 13 lvl

αλλά με έβγαλε σε κάτι μέρη στα οποία μου λέει 0 quests 

ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Να μυρισουμε τα νυχια μας ποια ειναι αυτα τα μερη που λες.....

• Like 2

ωραία αυτά τα μέρη λέγονται the exodar, darnassus,dolannar,azure watch Και moonglade

και τωρα μου λέει ένα quest redridge mountains αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτό το σημείο

ωραία αυτά τα μέρη λέγονται the exodar, darnassus,dolannar,azure watch Και moonglade

και τωρα μου λέει ένα quest redridge mountains αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτό το σημείο

Απο οτι καταλαβα εχεις φτιαξει λογικα Draenei για να λες exodar.Αφου μπορεις να πας Darnassus πηγαινε DarkShore μεχρι τα 20lvl.http://www.wowhead.com/guide=66/leveling-from-1-60-questing-and-dungeons#kalimdor-alliance-night-elves-draenei-worgen

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό μου θυμίζει τα έρμα τα νιάτα μου, solo level 5-6, εντελώς νουμπ στο παιχνίδι, καμία επαφή με το WoW. Να θέλω να πάω στο Ironforge, την ξακουστή πόλη των νάνων, σε ένα μέρος που που το έλεγαν Dun Morogh. Το βρίσκω στο χάρτη, φαινόταν κάπως μακρυά αλλά δεν πτοούμαι, πλήρης άγνοια κινδύνου. Ξεκινάω πορεία από Stormwind City, πρώτα το ένα πόδι, μετά το άλλο και επαναλαμβάνω. Πιάνω Elwynn Forest, βγαίνω Redridge Mountains,περνάω το γιοφύρι της πόλης και συνεχίζω βόρεια.

Λίγο πιο πάνω στους λόφους με σφάζουν μία, με σφάζουν δύο, με σφάζουν δέκα, λέω δεν μπορεί, κάτι περίεργο γίνεται εδώ. Πως θα γίνει να πάω Ironforge να πάρω το flight path; Τα παρατάω, πάω Westfall. Μετά πάω Duskwood, μόνο από τον κεντρικό το δρόμο, μην τυχόν και ξεμυτίσω μέσα στο ζοφερό και θεοσκότεινο δάσος και με βρυκολακιάσουν.

Δυο βδομάδες αργότερα μαθαίνω ότι υπάρχει tram...

Δεν ξανάρχονται αυτές οι εποχές!

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 12

Εγω παλι ειχα θεμα με την undercity γιατι επαιζα horde, εψαχνα κανα μισαωρο την εισοδο , τελικα εκανα whisper σε ένα παλικαρι που ηξερε και μου εδειξε τα elevators .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...