Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 report για το ονομα του λυκου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 αφου τον έψαχνα συνέχεια... πως να τον πω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μπορώ να στείλω με κάποιον τρόπο τα heirloom που έχω στο κανονικό account σε ενα νέο χαρακτήρα που έφτιαξα τώρα? Δεν έχω βάλει κάρτα απλά με free to play θέλω να πάω 20lvl τον χαρακτήρα για το hs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 τα μαθαινεις σαν συνταγη και τα χεις σε ενα tab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 τα μαθαινεις σαν συνταγη και τα χεις σε ενα tab Απάντηση σε αυτό που ρώτησα είναι? Γιατί αν ναι δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Θυμάμαι είχα αγοράσει παλιότερα heirloom για ένα νέο χαρακτήρα αλλά τώρα δεν θυμάμαι που βρίσκονται και δεν έχω κάρτα για να loggarw να τα στείλω. Γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Απάντηση σε αυτό που ρώτησα είναι? Γιατί αν ναι δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Θυμάμαι είχα αγοράσει παλιότερα heirloom για ένα νέο χαρακτήρα αλλά τώρα δεν θυμάμαι που βρίσκονται και δεν έχω κάρτα για να loggarw να τα στείλω. Γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο? Οχι. Αν δεν ειχες προλαβει να μπεις εστω με τις 7 μερες που δινανε δωρεαν,τοτε δεν μπορεις να τα στειλεις. Οπως και ολα τα pets/mounts κλπ εχουν οντως προστεθει σε αντιστοιχη καρτελα οσα heirloom εχεις απλα δεν εχουν περαστει απο παλια account μεσα. Το λεω γιατι το ειδα και εγω χτες που στην ουσια αυτη η καρτελα μου ειχε τα heirlooms μονο του χαρακτηρα που φορουσα. Παρολα αυτα παιδια και χωρις heirloom ενταξυ μεχρι το 20lvl ειναι.Δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Απάντηση σε αυτό που ρώτησα είναι? Γιατί αν ναι δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Θυμάμαι είχα αγοράσει παλιότερα heirloom για ένα νέο χαρακτήρα αλλά τώρα δεν θυμάμαι που βρίσκονται και δεν έχω κάρτα για να loggarw να τα στείλω. Γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο? Αν δεν με απατά η μνήμη μου μιας και το έχω σταματήσει καιρό...ψάξε μέσα στο Ironforge για Heilroom Vendor. Νομίζω όταν τον βρεις θα σου λυθούν οι απορίες που έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Οχι. Αν δεν ειχες προλαβει να μπεις εστω με τις 7 μερες που δινανε δωρεαν,τοτε δεν μπορεις να τα στειλεις. Οπως και ολα τα pets/mounts κλπ εχουν οντως προστεθει σε αντιστοιχη καρτελα οσα heirloom εχεις απλα δεν εχουν περαστει απο παλια account μεσα. Το λεω γιατι το ειδα και εγω χτες που στην ουσια αυτη η καρτελα μου ειχε τα heirlooms μονο του χαρακτηρα που φορουσα. Παρολα αυτα παιδια και χωρις heirloom ενταξυ μεχρι το 20lvl ειναι.Δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Καλά ναι το ξέρω ότι δεν είναι τραγικό απλά είπα μιας και τα ειχα αγοράσει αν τα ειχα να τα χρησιμοποιήσω δεν θα ταν άσχημα. Όχι έχω να μπώ πριν από το exp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Nαι το Token ειναι Region wide. Δεν εννοουσα οτι το Token κοστιζει ακριβα συγκεκριμενα στον Twilights Hammer, αλλα θεωρω οτι κοστιζει τοσο (πλεον σχεδον 80κ) εξ αιτιας του low population και της αδιαφοριας του κοσμου, τουλαχιστον τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Δεν ειναι θεμα αδιαφοριας, βγαζεις παρα πολυ ευκολα gold, βγαζω 200k + τον μηνα ανετα χωρις να κανω τιποτα, μονο με τα garrisons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι θεμα αδιαφοριας, βγαζεις παρα πολυ ευκολα gold, βγαζω 200k + τον μηνα ανετα χωρις να κανω τιποτα, μονο με τα garrisons. Με πόσους chars; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Σκασανε μυτη οι πρωτες φημες για κυκλοφορια του Legion στις 30 Ιουνιου. Ιδωμεν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Σκασανε μυτη οι πρωτες φημες για κυκλοφορια του Legion στις 30 Ιουνιου. Ιδωμεν... Σε λιγο ετσι οπως εχουν ανεβει οι τιμες του token,ουτε αυτοι δεν θα παιζουν. Επισης γελαει ο κοσμος που δεν εχουμε ακομα ημερομηνια για το expansion,κατι που πιθανως οφειλεται στην κυκλοφορια του νεου τους Ip του Overwatch το οποιο ανακοινωθηκε αυτο το μηνα για κυκλοφορια μετα απο 2 μηνες τον Μαιο. Βαζουμε μεσα σε ολα αυτα και την ταινια,στην οποια λιγοτερο απο 3 μηνες απο την κυκλοφορια και ουτε την διαρκεια δεν γνωριζουμε,και καταλαβαινουμε οτι επικρατει ενα μικρο μπαχαλο. Ειδωμεν και απο μενα αν και κλασσικα για παραπανω απο 1 μηνα δεν βλεπω να παιζω,χωρις να ειμαι σιγουρος αν θα το παρατησουν και το επομενο expansion σαν το τελευταιο. κατι σαν να παιζεις ενα καινουργιο παιχνιδι ενα πραγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι, οτι να ναι πραγματικα. Εχω 5 μερες ακομα συνδρομη αλλα δεν βαζω Token ξανα και λογο τιμης (80κ+) αλλα και λογο τρελης βαρεμαρας. Ουτε patch ουτε τιποτα. Λες και παιζεις κανενα free browser game εχει καταντησει. Οσο για το expansion ελπιζω να ειναι καλυτερο και να το υποστηριξουν καλυτερα με συχνοτερο content, αλλα δεν το βλεπω διοτι αυτο ακριβως ελεγαν και για το Draenor. Οπως επισης ειχαν πει οτι δεν θα αφησουν ξανα να μενει το παιχνιδι ενα χρονο χωρις content update πριν απο νεο expansion. Eν παση περιπτωση οπως παντα σαν καλα παιδια της Blizzard εδω και 12 χρονια- για το WoW 12, διοτι γενικα Blizzard games παιζουμε 20 χρονια τωρα- θα το αγορασουμε θα παιξουμε κανα μηνα και μετα θα αρχισουμε τη γκρινια λες και δεν ξεραμε. Ας ελπισουμε να ειναι τα πραγματα καλυτερα αυτη τη φορα. Ιδωμεν v2.0 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2016 από Mamatereza 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το Token βρίσκεται σε τρελή , ανεξέλεγκτη , άνοδο. Είχε ξεκινήσει στα 35k και έχει φτάσει 80 ! Μακάρι το Legion να βγει τον Ιούνιο σε κάτι σαν mass blizzard event μαζί με την ταινία. Από τα βίντεο που έχουν βγει από την alpha βλέπω πράγματα σε questing , dungeons και raids που μου αρέσουν πάρα πολύ , ΑΛΛΑ αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ο νέος Holy Paladin. Ως HPal τόσα χρόνια δεν είχαμε δει κάποια μεγάλη αλλαγή , τώρα όμως ο Holy έχει τρελό βάθος στα talents και όμορφο ρόλο μέσα στο raid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μακαρι αλλα απ οτι βλεπω τελικα μαλλον 30 Ιουνιου θα ξεκινησουν τα pre event με πιθανοτερη ημ/νια κυκλοφοριας τις 20 Σεπτεμβρη... Γενικα παντως ειναι αληθεια οτι φαινεται καλο το expansion, αν και προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα με καποιο συγκεκριμενο αφου λιγο ή πολυ μου αρεσαν ολα. Προβλημα ειχα και εχω με την αργη προσθηκη νεου content ή οποια εχει πλεον καταντησει τραγικη. Οποτε συνοψιζοντας θα ελεγα πως δεν με νοιαζει τοσο το πως θα ειναι το νεο expansion, αλλα το να μπαινει νεο content & features πολυ συχνοτερα απ οτι στα προηγουμενα, αλλιως θα χουμε παλι το γνωστο 2μηνο και μετα θα ψαχνουμε για αλλα mmo's... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις