Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Οσο για τον Genjuros δεν ξερω πως ειναι τωρα, παντως στο μυαλο μου θα ειναι για παντα ο πλεον απαραδεκτος σερβερ Ο genjuros είναι ένας νεκρός server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ενώ παλια ήταν στα ντουζένια του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ο genjuros είναι ένας νεκρός server. Nα σου πω την αληθεια, το οτι δεν μ αρεσε ο Genjuros δεν ειχε να κανει ποτε με την ποσοτητα του κοσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Στον Twilights Hammer παιζω εδω και μια δεκαετια, οποτε δεν ηταν τωρινη επιλογη .Υπηρξαν παντως πολυ καλες εποχες για οσους θυμουνται, που στον σερβερ βρισκονταν εκ των κορυφαιων guild οπως οι High Council, Loot FTW, Path of Wreckage, Fleetwood κλπ και απο Ελληνες οι Order of Gul Dan στα καλα τους. Kαλες εποχες... Οσο για τον Genjuros δεν ξερω πως ειναι τωρα, παντως στο μυαλο μου θα ειναι για παντα ο πλεον απαραδεκτος σερβερ Unleash.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μια αληθεια ειναι πως σχετικα με αλλα mmo's το WoW θα εχει παντα κοσμο. Παντως το population εχει βαρεσει ιστορικο χαμηλο, ενω στον Twilights Hammer που ειμαι ειναι νεκρος server κι ας ειναι connected. Το AH ειναι πραγματικο νεκρο. Αυτο φαινεται επιπλεον κι απ την τιμη του Token που εχει φτασει σχεδον τα 75κ. To χειροτερο παντως δεν ειναι αυτο. Το χειροτερο ειναι πως για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πριν απο ενα expansion εχουν αφησει το παιχνιδι χωρις content patch εδω και αιωνες. Κατανταει πραγματικα τραγικο... Και στον Silvermoon που ειμαι και ειναι απο τα μεγαλυτερα realm το token εχει 77k , δεν εχει να κανει με τον κοσμο αλλα περισσοτερο με τ φαση που ειναι τωρα το expansion. Και εγω με την σειρα μου απο την μερα που εκανα το 13/13 Mythic εχω σταματησει να μπαινω και το πιο πιθανο οτι θα ξανα μπω στο Pre - Launch Event του Legion. Δεν εχω πληρωσει για game time εδω και πολυ καιρο μπαινοντας αποκλειστικα με token. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το token νομίζω έχει ίδια τιμή παντού δεν πάει ανάλογα με το server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το token νομίζω έχει ίδια τιμή παντού δεν πάει ανάλογα με το server. ^ το token έχει διαφορετική τιμή ανάλογα με το region (πχ όλη η ευρώπη και ρωσία αγοράζουν το token στην ίδια τιμή) και όχι με το server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Nαι το Token ειναι Region wide. Δεν εννοουσα οτι το Token κοστιζει ακριβα συγκεκριμενα στον Twilights Hammer, αλλα θεωρω οτι κοστιζει τοσο (πλεον σχεδον 80κ) εξ αιτιας του low population και της αδιαφοριας του κοσμου, τουλαχιστον τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 τρεμω για την στιγμη που θα σκασει το expansion Που θα εκτοξευτει το τοκεν....... Καποτε το αγοραζα 30Κ τωρα ειναι στα 80....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 τρεμω για την στιγμη που θα σκασει το expansion Που θα εκτοξευτει το τοκεν....... Καποτε το αγοραζα 30Κ τωρα ειναι στα 80....... θα πεσει πολυ η τιμη οταν βγει το expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntTriantafillos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Έστω ότι θέλω να ξεκινήσω να παίζω wow, ποιο expansion πρέπει να αγοράσω? Βλέπω πάρα πολλά και δεν έχω ιδέα τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Έστω ότι θέλω να ξεκινήσω να παίζω wow, ποιο expansion πρέπει να αγοράσω? Βλέπω πάρα πολλά και δεν έχω ιδέα τι παίζει. https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battlechest-PC.html Αυτο εχει ολα τα expansion μεσα .Το τελευταιο ειναι το https://www.skroutz.gr/s/5023874/World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-PC.html?from=most-popular&keyphrase=warlords+of+draenor Στο πρωτο battle chest δινει και 1 μηνα δωρο συνδρομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παιζει να με βοηθησει καποιος μεχρι το 20 lvl..!!?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παιζει να με βοηθησει καποιος μεχρι το 20 lvl..!!?? Απλα ελεος.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 καλά ήταν μετά από καιρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις