Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 είχα σταματήσει το παιχνίδι στο cataclysm, θα ήθελα να το ξεκινήσω εκ νέου, εκτός από το WOD και μια prepaid πρέπει να αγοράσω και το προηγούμενο mists of pandaria? στην περίπτωση που δεν υπάρχει το pandaria σε ελληνικό κατάστημα, θα πρέπει να το αγοράσω μόνο online? ευχαριστώ Μονο το WOD και χρονο για να παιξεις χρειαζεται.Το mists ειναι περασμενο στο λογαριασμο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilisios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδιά, αξίζει να το ξεκινήσω τώρα; Έχει καθόλου Έλληνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν είναι αργά και ναι, δυστυχώς έχει ακόμα Έλληνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδιά, αξίζει να το ξεκινήσω τώρα; Έχει καθόλου Έλληνες; Προφανως και αξιζει να το ξεκινησεις οποτε θες.Απο τα ελαχιστα mmo που οτι και να γινει κοσμο θα εχει παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου επειδη εχει καταντησει ΠΟΛΥ grinding. ΠΟΛΥ ομως. Πρεπει να κανεις καθε μερα τα ιδια και τα ιδια πραματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου επειδη εχει καταντησει ΠΟΛΥ grinding. ΠΟΛΥ ομως. Πρεπει να κανεις καθε μερα τα ιδια και τα ιδια πραματα.. Pve mmo(κυριως)ειναι γιατι σου κανει αυτο εντυπωση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μια αληθεια ειναι πως σχετικα με αλλα mmo's το WoW θα εχει παντα κοσμο. Παντως το population εχει βαρεσει ιστορικο χαμηλο, ενω στον Twilights Hammer που ειμαι ειναι νεκρος server κι ας ειναι connected. Το AH ειναι πραγματικο νεκρο. Αυτο φαινεται επιπλεον κι απ την τιμη του Token που εχει φτασει σχεδον τα 75κ. To χειροτερο παντως δεν ειναι αυτο. Το χειροτερο ειναι πως για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πριν απο ενα expansion εχουν αφησει το παιχνιδι χωρις content patch εδω και αιωνες. Κατανταει πραγματικα τραγικο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Βασικα καλο ειναι γιατι γλυτωνουμε χρηματα απο τις συνδρομες. Επισης γιαυτο το λογο και το παρατησα κιολας και το εκραζα πιο παλια σε φιλους. Expansion με μολις 3 raids.Wtf δηλαδη. Αλλωστε και εγω ετσι θα το παω αγορα Expansion μαζι με συνδρομη(1-2 μηνες θα δειξει)και μετα τελος. Σαν να αγοραζα ενα παιχνιδια για Playstation ξερω γω. Παντως το token γιαυτο το λογο και ανεβηκε γιατι προφανως και οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι)λογικο ειναι να θελουν να μην πληρωνουν συνδρομη με τετοιο content(γιαυτο πιστευω οτι βγηκε και το token την χρονικη στιγμη που βγηκε). Εχω περιεργεια να δω στο expansion τι τιμες θα γραψει το token που θα γυρισουν πολλα ατομα. Παντως και συ βρε Mamatereza στον σαπιο server βρηκες να παιξεις??? Τουλαχιστον εγω πηγα στον Genjuros(γνωστο και ως Greekjuros)λογω γνωστων αλλα γρηγορα τις εκανα για ενα πιο σοβαρο server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Silvermoon δηλαδη Ηοrde 10 ατομα με το ζορι , Alliance 10.000.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Silvermoon δηλαδη Ηοrde 10 ατομα με το ζορι , Alliance 10.000.000 Ναι αν εισαι Horde ειναι χαλια αλλα σαν alliance αξιζει(τουλαχιστον πιο παλια που κοιταζα για hardcore raiding)γιατι και πολυ κοσμο ειχε για one sided server και αρα πολλες καλες και αξιολογες guild.Κοινως πολλες εναλλακτικες. Παλια ειχαν στον server και μια απο τις top τοτε guild τους Inner Sanctum αν θυμαμαι καλα αρα λογικο να μαζευαν και τοσο κοσμο. Βεβαια με τα χρονια οι καλες αυτες guild την ειδαν αλλιως και εψαχναν σχεδον αδειους servers για να μην εχουν θεματα με servers και κοσμο(ή queue)αλλα και ανταγωνισμο σε progress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Γενικα δεν νομιζω να εχουν μεινει ουτε το 1\3. Τελευταια καρτα 2 μηνων πηρα το περασμενο καλοκαιρι και δεν θελω να μπω πουθενα απο τοτε .Παιζει να ληγει κιολας στο χρονο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω βάλει 1 μήνα και ζήτημα να έχω μπει 5-6 φορές. Αύριο τελειώνει ο χρόνος και θα το αφήσω λίγο, άλλωστε έχω και άλλα παιχνίδια να παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω βάλει 1 μήνα και ζήτημα να έχω μπει 5-6 φορές. Αύριο τελειώνει ο χρόνος και θα το αφήσω λίγο, άλλωστε έχω και άλλα παιχνίδια να παίξω. Εδω ακριβως οφειλεται και η πτωση του Wow.Οταν πρωτοκυκλοφορησε τελη του 2014 μεχρι και το Wrath Of The Lich King,δεν υπηρχε τεραστια ποικιλια λογω κυκλοφοριας των προηγουμενων κονσολων.Και μεχρι να αρχισουν να βγαζουν αξιολογα παιχνιδια απο το 2009-2010 και μετα δεν υπηρχαν και πολλα να παιξεις οπως πχ εχουμε τωρα. Βαλτε μεσα και τα moba,βαλτε και το Hearthstone,βαλτε μεσα και ποσα mmo εχουν βγει απο τοτε και ποσα εχουν παει στο Free to play μοντελο κλπ Καλο ειναι το Wow μια στο τοσο(1-2χρονια)ειτε μεσω των δωρεαν ημερων ειτε αν βαλεις πχ ενα μηνα(ενταξυ 10-11ευρω ειναι )μονο και μονο για νοσταλγια κλπ.Ναι για παραπανω αν δεν εχεις παρεα ή σοβαρη guild κλπ δεν ειναι το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ έμπαινα με έναν φίλο και παίζαμε. Τώρα θα σταματήσει λίγο καιρό γιατί είναι εκτός Αθήνας. Είμαι βέβαια και σε καλό ελληνικό guild 13/13 hfc mythic αλλά τώρα σταμάτησαν να κάνουν heroic guild runs και δεν μπορώ να κάθομαι 10 ώρες με pugs για να βγάζω 1-2 boss την φορά. Έπαιζα και pvp πάλι με τον φίλο μου με έναν paladin που έχω αλλά τώρα που τον έκανα full conquest δεν έχει νόημα να συνεχίσω να παίζω arena. Μην πώ για Ashran που 9,9/10 φορές είναι μπάχαλο group και τρώμε ξύλο. Τουλάχιστον να βγάζαν όπως στο lich king ένα raid μετά το ICC να ασχολούταν λίγο ο κόσμος. Μας έχουν πρήξει στα timewalking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Στον Twilights Hammer παιζω εδω και μια δεκαετια, οποτε δεν ηταν τωρινη επιλογη .Υπηρξαν παντως πολυ καλες εποχες για οσους θυμουνται, που στον σερβερ βρισκονταν εκ των κορυφαιων guild οπως οι High Council, Loot FTW, Path of Wreckage, Fleetwood κλπ και απο Ελληνες οι Order of Gul Dan στα καλα τους. Kαλες εποχες... Οσο για τον Genjuros δεν ξερω πως ειναι τωρα, παντως στο μυαλο μου θα ειναι για παντα ο πλεον απαραδεκτος σερβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις