Gilmaru Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Λέγεται wisp. Τα night elves γίνονται wisps όταν πεθαίνουν, είναι σαν φαντασματάκι της ψυχής τους. Τα φαντάσματα των υπόλοιπων φυλών στο παιχνίδι έχουν κανονική μορφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ειναι up για preorder η collector's σε public για όποιον ενδιαφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/8205126/World-of-Warcraft-Legion-Collector-s-Edition-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 με το preorder σου δινουν κωδικο για αμεσο 100character boost? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα κι απο μενα! Παιζω wow εδω και 2,5 χρονια και ασχολουμαι αποκλειστικα πλεον με pvp. Εχω κανει pre order το legion με το level 100 boost το οποιο και χρησιμοποιησα. Γνωριζει κανεις μηπως αν ξαναπροπαραγγειλω το legion το boost θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω; Γιατι υπαρχει τρομερη διαφορα τιμης! Θα μου βγει 35 ευρω περιπου το boost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα κι απο μενα! Παιζω wow εδω και 2,5 χρονια και ασχολουμαι αποκλειστικα πλεον με pvp. Εχω κανει pre order το legion με το level 100 boost το οποιο και χρησιμοποιησα. Γνωριζει κανεις μηπως αν ξαναπροπαραγγειλω το legion το boost θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω; Γιατι υπαρχει τρομερη διαφορα τιμης! Θα μου βγει 35 ευρω περιπου το boost Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 με το preorder σου δινουν κωδικο για αμεσο 100character boost? υπάρχει για το απλο preorder pack που σου δίνουνε, έπρεπε να υπάρχει και στην ελλάδα αυτό και για την collector's αλλά δεν υπάρχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παντως ρε γμτ αυτη η collectors edition χαθηκε να βαζανε μεσα και τπτ αλλο πχ φιγουρα και ας την χρεωνανε κανενα 15ευρω παραπανω(στα 90περιπου ευρω δηλαδη)??Τι μου βαζουν συνεχεια μεσα μονο το mousepad?? Οσο για τον κωδικο ναι προφανως αναφερεται στο https://www.skroutz.gr/s/7947212/World-of-Warcraft-Legion-Pre-Order-Box-PC.htmlαλλα προσωπικα και εγω(και πολλοι αλλοι)αναμενουμε το κανονικο παιχνιδι μονο και μονο για συλλογη απο κουτια της εν λογω εταιριας Πραγματικα θελω να αγορασω την collectors edition(και ισως παρω την συγκεκριμενη για τα δωρα)αλλα γιατι δεν βαζουν τπτ περισσοτερο μεσα ρε γμτ απο το ρημαδο mousepad?? Ας βαζανε εστω δωρο μια Steelbook case επιπλεον ξερω γω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Όχι.Δλδ θα πρεπει να αγορασω αλλο boost στα 60 ευρω ε; Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος για boost με λιγοτερα χρηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δλδ θα πρεπει να αγορασω αλλο boost στα 60 ευρω ε; Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος για boost με λιγοτερα χρηματα; Κατσε ρε ποσα boost θες ακομα? Δινουν 1 μεχρι τα 90 με το Warlords,1 με το Legion ε στην τελικη αγορασε ολα τα heirlooms και ανεβαινεις με το καλημερα δεν ειναι δα τοσο τραγικα τα πραγματα. Εκτως αν θες πολλους χαρακτηρες σε max lvl για να πουλησεις account ξερω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι οτι το leveling έχει καταντήσει βαρεμάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε ρε ποσα boost θες ακομα? Δινουν 1 μεχρι τα 90 με το Warlords,1 με το Legion ε στην τελικη αγορασε ολα τα heirlooms και ανεβαινεις με το καλημερα δεν ειναι δα τοσο τραγικα τα πραγματα. Εκτως αν θες πολλους χαρακτηρες σε max lvl για να πουλησεις account ξερω γω...Ο main χαρακτηρας μου ειναι hunter και τον εχω 738 ilv pvp. Μετα με το boost του wod εκανα εναν holy pala και τον εχω στα 95 (δε μου αρεσε και τοσο) και με το legion εκανα εναν feral druid ilvl 736 pvp. Τωρα επιασα εναν rogue (λεω για assassin) τον οποιο εχω level 15 και τον ανεβαζω με heirlooms αλλα ψηλοβαριεμαι τη διαδικασια του leveling! Γιαυτο και ρωτησα αν υπαρχει τροπος να γλιτωσουμε τα 60ρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να βρείς κάποιον που έχει όρεξη και να του πάρεις το battlechest και να κάνετε level up μαζί με recruit a friend στο τσακ μπαμ. Μπορείτε να κάνετε και level up πολλούς χαρακτήρες αν έχετε όρεξη. Απλά το θέμα είναι να τον ψιλο εμπιστεύεσαι. Αν δεν τον εμπιστεύεσαι μπορείς να του πεις να πάρει αυτός το Battlechest και να του πάρεις το WoD όταν τελειώσετε. Παίζει κι εγώ να ψηνόμουν, μιας που μ' αρέσει να ανεβάζω alts κι ας ήταν σε άλλο acount, αλλά που χρόνος για τέτοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 http://www.cowboytv.gr/esports/hearthstone-heroes-of-the-storm-overwatch/blizzard-capital-control-elladas/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 είχα σταματήσει το παιχνίδι στο cataclysm, θα ήθελα να το ξεκινήσω εκ νέου, εκτός από το WOD και μια prepaid πρέπει να αγοράσω και το προηγούμενο mists of pandaria? στην περίπτωση που δεν υπάρχει το pandaria σε ελληνικό κατάστημα, θα πρέπει να το αγοράσω μόνο online? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις