Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα, δεν γίνεται τίποτα, δεν μπορώ να ανανεώσω με υπηρεσίες εξωτερικού. Πουλάει κανείς gametime codes εντός Ελλάδης για να αγοράσω ιντερνετικά και άμμεσα ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί δεν πας σε ένα Πλαίσιο/Public; Σίγουρα έχουν εκεί, και αν όχι τότε παραγγέλνεις και σου φέρνουν μέσα στην βδομάδα. Κάπου είχα δει και ένα τρικ με paypal. Νομίζω ήταν σε αυτό το thread, ψάξε λίγο παραπίσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν καποιος ενδιαφερεται για οτιδηποτε απο το store της blizzard (legion preorder / overwatch preorder / hearthstone packs - adventures  / wow συνδρομη ή οτιδηποτε service / diablo game-expansion ας μου στειλει ενα μηνυμα. Εχω μερικες gift card και λιγο balance διαθεσιμο.

να κανω μια ερωτηση αν εγω που εχω να μπω σχεδον 1 χρονο απο το πρωτο patch του wod υπαρχει περιπτωση να μου διαγραψει η blizz το account για inactivity? 

Προφανως και οχι????

να κανω μια ερωτηση αν εγω που εχω να μπω σχεδον 1 χρονο απο το πρωτο patch του wod υπαρχει περιπτωση να μου διαγραψει η blizz το account για inactivity? 

Και από τον πρώτο μήνα του vanilla να είσαι inactive, το account σου υπάρχει και δεν το πειράζει κανείς. Το μόνο που μπορεί να κάνει η blizzard είναι να σου 'πάρει' τα ονόματα των χαρακτήρων σου, αν τα ζητήσει κάποιος.

οκ αυτο με τα ονοματα το ηξερα αλλα με βαλανε κατι πριζες κατι φιλοι και μπηκα στον κοπο να ρωτησω οχι οτι το πολυπιστευα.ευχαριστω παντως. γενικα απο brf εχω να μπω κανανε τπτ σαυτα τα 2 patch?

οκ αυτο με τα ονοματα το ηξερα αλλα με βαλανε κατι πριζες κατι φιλοι και μπηκα στον κοπο να ρωτησω οχι οτι το πολυπιστευα.ευχαριστω παντως. γενικα απο brf εχω να μπω κανανε τπτ σαυτα τα 2 patch?

Έβαλαν ένα καινούριο raid και περιοχή με dailies, και διάφορα mounts/pets/toys. Δεν χάνεις τίποτα πίστεψέ με.

Έβαλαν ένα καινούριο raid και περιοχή με dailies, και διάφορα mounts/pets/toys. Δεν χάνεις τίποτα πίστεψέ με.

''Δεν χάνεις τίποτα πίστεψέ με.''

Ελπιζω μονο να το ειπες ειρωνικα.

Και ομως δεν χανει τιποτα. Σορυ για τη γλωσσα αλλα μ@λ@κιες ειναι αυτες... 

Παρα πολυ grinding για να ανεβασεις τα items σου, απειρες ωρες gaming ιδιου περιεχομενου δηλαδη.

Καθόλου ειρωνικά δεν το είπα. Το μόνο που θα χάσει είναι το lego ring με τον τίτλο και το achiev που θα πάρει στο legion και το moose mount. Εγώ ο μόνος λόγος που παίζω είναι επειδή είμαι σε guild.

για να ξαναξεκιναω με κοβω αν δεηθω να ξαναφτιαξω το pc η να αγορασω καινουργιο.παντως τα achiev με ενδιαφερουν και το χα αφησει σε σχετικα καλο επιπεδο

για να ξαναξεκιναω με κοβω αν δεηθω να ξαναφτιαξω το pc η να αγορασω καινουργιο.παντως τα achiev με ενδιαφερουν και το χα αφησει σε σχετικα καλο επιπεδο

Και εμενα με ενδιεφερεαν αλλα αν φτασεις σε σημειο να το παρατας οπως ειπες για τοσο καιρο,τι να το κανεις οταν ξενερωνεις με ολο το παιχνιδι :P

οχι αδερφουλη δεν ξενερωσα με το παιχνιδι ισα ισα που το wod το βρισκω εξαιρετικο expansion απλα ειχα την ατυχια με το Pc καηκε η οθονη τα φτυσε το τροφοδοτικο και τα ξεμονταρα εδω και καιρο.δουλειες μετα ολο το καλοκαιρι ξανα μεροκαματο αυτουσ τους μηνες και τωρα που εχω χρονο λεω να γινει κατι.αν εισαι achiev hunter και επειδη βοηθαει και το x-realm στειλε σε μηνυμα bnet και μια τον χαρακτηρα σου να τσεκαρω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
καλησπέρα παιδιά 

μπαίνω στο ψητό 

δεν το γνωρίζω το παιχνίδι η μονη σχέση που έχω είναι που έβλεπα το ξαδελφάκι μου να παίζει

και αυτό που ψάχνω στο google αλλα δεν μπορώ να βρω είναι

και εδώ θέλω την βοήθεια σας

όταν πέθαινε από κάποιο battle στον χάρτη γινόταν κάτι άσπρο όπως είναι το ATOM πυρήνας και πήγαινε να βρει το σώμα του και τέλος..

πως λέγεται αυτό ώστε να το βρω στο googli με εικόνες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...