Moderators Malthador Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το τελευταίο expansion που έχω είναι το Cataclysm. Αν πάρω μόνο το Warlords of Draenor, μέσα συμπεριλαμβάνει και το Mists of Pandaria; Ή πρέπει να αγοράσω και το Mists; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Κατι μου λεει πως θα βγει πριν το καλοκαιρι. Μπορει να κανουν καμια κινηση να το βγαλουν μαζι με την ταινια και να κανουν ακομα μεγαλυτερο χαμο. Μεχρι και η alpha μου δινει την ιδια ακριβως εντυπωση , οτι θα βγει νωρις , διοτι ειναι σε πολυ καλο επιπεδο αυτη τη στιγμη και με μικρα " σχετικα " για alpha κενα. Το τελευταίο expansion που έχω είναι το Cataclysm. Αν πάρω μόνο το Warlords of Draenor, μέσα συμπεριλαμβάνει και το Mists of Pandaria; Ή πρέπει να αγοράσω και το Mists; Το μονο που πρεπει να αγορασεις τωρα ειναι το Warlords of Draenor , τα αλλα τα εχει το account σου. Υ.Γ : Σε συμφερει πολυ να το κανεις αυτες τις μερες που στα μαγαζια το Warlords of Draenor εχει 15 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Κατι μου λεει πως θα βγει πριν το καλοκαιρι. Μπορει να κανουν καμια κινηση να το βγαλουν μαζι με την ταινια και να κανουν ακομα μεγαλυτερο χαμο. Μεχρι και η alpha μου δινει την ιδια ακριβως εντυπωση , οτι θα βγει νωρις , διοτι ειναι σε πολυ καλο επιπεδο αυτη τη στιγμη και με μικρα " σχετικα " για alpha κενα. Το μονο που πρεπει να αγορασεις τωρα ειναι το Warlords of Draenor , τα αλλα τα εχει το account σου. Υ.Γ : Σε συμφερει πολυ να το κανεις αυτες τις μερες που στα μαγαζια το Warlords of Draenor εχει 15 ευρω. Μονιμη τιμη ειναι.Δεν γινεται το προηγουμενο expansion να κοστιζει οσο και το επομενο αφου βγηκαν και τα pre order για το legion αρα ψιλο μονιμη τιμη πρεπει να θεωρηθει πλεον αυτη,ισως να το δουμε και στο 10ρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πιστεύω πως θα βγει λίγο πριν την ταινία, για να μην πέσουν οι καινούριοι παίκτες πάνω σε bugs ή στις περιβόητες expansion release weeks όπου γίνεται χαμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες χρόνια πολλά, έφαγα άκυρο από battlenet για την αγορά συνδρομής με VISA εθνικής, έχετε να προτείνεται unofficial site για ψηφιακή αγορά κάρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες χρόνια πολλά, έφαγα άκυρο από battlenet για την αγορά συνδρομής με VISA εθνικής, έχετε να προτείνεται unofficial site για ψηφιακή αγορά κάρτας; Για τσέκαρε το G2A.com Εγώ από εκεί είχα πάρει όταν πρωτοάρχισαν τα capital controls με 17 ευρώ 2 μήνες. Δεν ξέρω πως είναι τώρα. Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να μπω από εδώ να κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εκεί παίζει περίπουο αλλά τρώω πάλι άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εκεί παίζει περίπουο αλλά τρώω πάλι άκυρο. Προσωπικα ως τωρα εχω αγορασει(οχι συνδρομη ακομα)αλλα με χρεωστικη εθνικης απο instant gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Έχω αγοράσει παιχνίδια μέσω G2A με VISA eurobank και πέρασε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τίποτα σε free gametime (7ήμερο ή κάτι) παίζει αυτή την περίοδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις account, είσαι active και καλός 'πελάτης', άνοιξε ένα ticket ή μέσω livechat ζήτα μερικές μέρες game time για να μαζέψεις gold και να αγοράσεις ένα wow token. Το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν 2-3+ μέρες free, επειδή και αυτοί κερδίζουν και ξέρουν την κατάσταση με τα capital controls. Αλλά μην περιμένεις να το ξανακάνουν σύντομα και μην το δημοσιεύσεις από εδώ κι από κει σε 35 διαφορετικά forums ( ) γιατί θα το σταματήσουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τίποτα σε free gametime (7ήμερο ή κάτι) παίζει αυτή την περίοδο; Λογικα θα παιξει 7ημερο λιγο πριν βγει το Legion για να ψησουν κοσμο να αγορασει το expansion,οπως αλλωστε εχει γινει και μεχρι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Και σε 3 μέρες θα μαζέψει 50.000gold? Πείτε και μένα πως να ψιλοπαίζω τσάμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σε 3 μερες 60κ gold δεν βγαζεις ! Ο μονος τροπος ειναι να πουλας Boost's πραγμα που αν μπαινεις τωρα στο παιχνιδι δεν μπορεις να κανεις , οσο γι αυτο που σου ειπαν πιο πανω για να στειλεις στην Blizzard mail και να τους ζητας να σου δωσουν 2 - 3 μερες δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι. Λεφτα μπορεις να βγαλεις και μεσα σε πολυ λιγο χρονο πια στο παιχνιδι , αλλα οχι αν μπαινεις τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Τις 3 μέρες τις δίνουν. Προφανώς δεν βγάζεις 60k gold σε 3 μέρες αν ξεκινάς τώρα. Αλλά αν έχεις 30-50k ήδη, τα υπόλοιπα μαζεύονται πανεύκολα μέσω garrison και με farm Medallion of the Legion. Όσο για το AH, εγώ δεν 'παίζω'. Πουλάω μόνο medallions, και ότι έρχεται από rare missions στα garrisons (δηλαδή arms of frozen hero, κανένα coalfist gronnling και champion's honor). Επίσης μπορείς να αγοράσεις seasonal mounts και minipets (πχ Grumpus, Rotten Little Helper) από το AH τώρα και να τα πουλήσεις σε 2-3 μήνες στην τριπλάσια τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις