Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

που μπορώ να βρω καμια κάρτα να παιξω; επι αγωρά απο ιντερνετ; συμφερει πουθενά αλλου; θέλω να παιξω κανά μηνα και εχω το mist of panderia;

η να το παρω με τη μια απο battlenet 

αλλά εδώ που το ξαναβλέπω γράφει starter edition.

δηλαδή και subscription να πάρω παλι σαν starter edition θα ειναι;

Ένα κωδικό για free trial έχεις λογικά. Ούτως ή άλλως δωρεάν είναι το trial, απλά βάζουν και κωδικούς στα retail έτσι για να σε ψήσουν.

Το παιχνίδι μέχρι τo Mists of Pandaria, δηλαδή μέχρι τα 90 level + ο 1ος μήνας συνδρομής έχουν 15 ευρώ σύνολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

που μπορώ να βρω καμια κάρτα να παιξω; επι αγωρά απο ιντερνετ; συμφερει πουθενά αλλου; θέλω να παιξω κανά μηνα και εχω το mist of panderia;

η να το παρω με τη μια απο battlenet 

αλλά εδώ που το ξαναβλέπω γράφει starter edition.

δηλαδή και subscription να πάρω παλι σαν starter edition θα ειναι;

https://www.skroutz.gr/s/4439285/Blizzard-World-Of-Warcraft-60-Day-Prepaid-Card-PC.html?from=most-popular&keyphrase=wow+game+card

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-gamecard-world-of-warcraft-60-days-prepaid-time-card-europe/

http://www.instant-gaming.com/en/82-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-60-days-card/

Απο εδω παντως οπως πει και πιο παλια ειχα αγορασει κανονικα το Mad Max μεσω χρεωστικης(η κλασσικη καρτα αναληψεων δηλαδη) master card της Εθνικης

Αληθεια εχει μεινει κανενα ελληνικο guild σε pve η rp Server για casual παιχτη, με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα μερικα αλλα από την κατασταση των σελιδων τους υποθετω οτι ειτε εχουν διαλυθει η είναι προς διαλυση, δεν με ενδιαφερει αν ειναι horde η alliance .

Παιζω στον Silvermoon οπου νομιζω πως ειναι ο μεγαλυτερος Alliance Realm και βλεπω αρκετα ελληνικα guild να ψαχνουν ατομα συνηθως με progress σε HC/Normal.

εγώ από δω ανανέωσα https://www.gamekeys4all.com/48-blizzard-game-keys

με μια pre paid eurobank

για paysafe δεν έχω βρει κάτι 

πάντως ίσως χρειαστεί να αγοράσεις και το "νέο" expansion 

Παιζω στον Silvermoon οπου νομιζω πως ειναι ο μεγαλυτερος Alliance Realm και βλεπω αρκετα ελληνικα guild να ψαχνουν ατομα συνηθως με progress σε HC/Normal.

και εγώ εκεί είμαι αλλά δεν ψάχνομαι για guild προς το παρών

θα ανεβάσω πρώτα 3-4 100ριδες και μετά βλέπουμε 

καλησπερα, ψηνομαι μετα απο πολυυυυ καιρο να ξαναδωσω μια ευκαιρια στο wow μιας και δεν εχω κ τιποτα καλυτερο αυτο τον καιρο, και εχω μερικες αποριες. Στο account μου ειδα οτι εχει γινει Upgrade στο Mist of pandaria, χωρις να το εχω αγορασει ποτε, εγινε καποιο δωρο σε παλια accounts?? Δηλαδη τωρα παιρνω απλα το wod και παιζω? Επισης διαβασα για καποια token που τα παιρνεις με ingame gold κ ανανεωνεις το χρονο σου. αυτα ποσο κοστιζουν σε gold? ειναι ευκολο να φαρμαρεις το απαραιτητο gold για να γλιτωσεις το μηνιατικο??τελος το wod σου δινει καποιο δωρεαν χρονο οταν το αγοραζεις, η θελει αμεσα καρτα?? ευχαριστω πολυ!

Καλησπέρα, για το upgrade δεν είμαι σίγουρη, γιατί δεν το δοκιμάζεις (ένα κλικ είναι); Για τα game tokens ισχύει, και, ναι, είναι εύκολο να φαρμάρεις gold, τα tokens τα αγοράζεις στο AH, η τιμή τους αυτό τον καιρό είναι στα 60-64κ, αλλά εάν έχεις αρκετούς χαρακτήρες 100 ή και 90 lvl θα σου είναι εύκολο να τα αγοράζεις. Παλιά δεν έδινε κάποιο δωρεάν χρόνο, αμφιβάλλω και για τώρα

ευχαριστω, μολις ειδα οτι εχει 10 μερες δοκιμη για το wod κ το εβαλα να κατεβει, οταν λες πολλους 100αριδες γιατι?? με 1 δεν γινεται δουλεια?? δεν μου αρεσαν ποτε τα alts ιδιετερα  :-D

πιο pandaria.... απο wotlk εχω να παιξω χαχαχαχαχαχα...μαλιστα οποτε βαζω το wod κ ενα μηνα συνδρομη και βλεποντας και κανοντας! ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Οοοο ο Lich King! ήταν η εποχή που ξεκίνησα εγώ )) Παρακαλώ, να πω μόνο να μην απογοητευτείς στο pandaria με τα αρκουδάκια... το επόμενο (draenor) είναι κατά πολύ καλύτερο

Οοοο ο Lich King! ήταν η εποχή που ξεκίνησα εγώ )) Παρακαλώ, να πω μόνο να μην απογοητευτείς στο pandaria με τα αρκουδάκια... το επόμενο (draenor) είναι κατά πολύ καλύτερο

Εφαγες το Cataclysm :P

• Like 1

παιδια ας βοηθησει καποιος που ξερει, θελω να μεταφερω ενα παιχτη μου ( horde side) σε (allay side) , η blizzard αν δεν κανω λαθος δεν δεχεται prepaid, διοτι ειχα προσπαθησει να ανανεωσω τον χρονο μου μεσω της prepaid Που εχω (eurobank) αλλα τζιφος.Μπορει να γινει με καποιον τροπο?

Να μετατρέψεις horde χαρακτήρα σε alliance από οσο ξερω δεν γινεται, τωρα βεβαια υπαρχει και η επιλογή να αγορασεις boost για να μην κανεις leveling καινουργιο χαρακτήρα.

Να μετατρέψεις horde χαρακτήρα σε alliance από οσο ξερω δεν γινεται, τωρα βεβαια υπαρχει και η επιλογή να αγορασεις boost για να μην κανεις leveling καινουργιο χαρακτήρα.

Υπάρχει η επιλογή για Faction Change (επί πληρωμής, φυσικά).

Μια χαρα γινεται να κανεις χαρακτηρα απο Horde σε Alliance. Το ειχα κανει εγω προσωπικα επι εποχες Cataclysm οταν αλλαξα server κιολας απο Draenor στον Twisting Nether(ημουν Alliance στον Draenor και ο Twisting Nether ηταν 95-97% Horde).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...