Silverage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το καθε spec θα εχει το δικο του Legendary. Μονο ο Retri θα εχει το Ashbringer λοιπον. Και οπως ολα τα αλλα Legendary δεν εχει ουτε transmog ουτε τιποτα. Ναι, λέω οτι αν αλλάξεις spec παρείς να πάρεις το artifact του άλλου spec, δεν περιορίζεσαι μόνο σε ένα απο τα τρία. Btw, θα μπορείς να κάνεις transmog στα artifacts. Παρολο που το Ashbringer ειναι πιο δημοφιλες λογω και του lore/Tirion κλπ μπορω να πω οτι απο τα παραπανω γουσταρω τρελα του τανκιου που ειναι και ασπιδα και σπαθι και θυμιζει αρκετα titans απο Ulduar φαση Εμένα πάλι το artifact του tank paladin μου φαίνεται μάπα. Δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαίτερο. Η ασπίδα κάτι λέει αλλά το σπαθί δεν φαίνεται να αλλάζει εμφάνιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτο λογικα θα το αλλαξουν μετα. Απο τις παραπανω ασπιδες προφανως και η προ τελευταια που θυμιζει λιγο Crusader απο Diablo 3 εγινε απο τωρα η αγαπημενη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και μιας που το εφερε και η κουβεντα ο Paladin εξ αρχης φαινεται να εχει τεραστιες αλλαγες στο Legion ! Ειναι παρα πολυ νωρις για να πω αν ειναι καλες η οχι αλλα σιγουρα αλλαζει κατα πολυ το playstyle. Major Change's : 1 ) Η δυναμη των Heling Spells θα εξαρταται απο την αποσταση του χαρακτηρα που προσπαθει να Healαρει. 2 ) Αφαιρειται η extra healing source του Paladin δηλαδη η Holy Power και θα ειναι και αυτος απο εδω και περα οπως και οι αλλοι Healer δηλαδη μονο με mana. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από DrXavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 α ωραία ποτέ δεν με βόλεψε το playstyle της holy power δεν ξέρω αλλά κάτι δεν είχαν κάνει σωστά και όποτε έπαιζα holy pala από μόνος του με έσπρωχνε προς τον shamano μου πάντως εδώ και 5 μέρες που ανανέωσα συνδρομή και ανεβάζω pala (tank-healer) έχει γεμίσει ο τόπος warriors και palas τη παίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 α ωραία ποτέ δεν με βόλεψε το playstyle της holy power δεν ξέρω αλλά κάτι δεν είχαν κάνει σωστά και όποτε έπαιζα holy pala από μόνος του με έσπρωχνε προς τον shamano μου πάντως εδώ και 5 μέρες που ανανέωσα συνδρομή και ανεβάζω pala (tank-healer) έχει γεμίσει ο τόπος warriors και palas τη παίζει ? Ο Paladin αυτη την στιγμη ειναι ο πιο αξιπιστος Single Target Healer και βγαζει τρελα νουμερα. + Shileds και Absorbs + 2 Beacons πανω στους Tanks να τους δινει ολη την ωρα heals ! Ε δεν ειναι και λιγα για μια σοβαρη raid team. Για τους warriors δεν ξερω αλλα γενικα θα σου πω πως ( σχεδον ) ολα τα fight απο το MoP μεχρι και τωρα σε οτι difficulty θελεις ( Normal , Heroic , Mythic και το λεω εχοντας περασει και απο τα 3 ) εχουν πολλα προβληματα οταν μεσα στην ομαδα υπαρχουν πολλοι melee's. Οποτε και ο κοσμος δυσκολα παει προς τα εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 δεν ξέρω απλά λέω ότι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 παιδια επειδη θελω να ξαναπαιξω wow μετα απο καιρο, μπορειτε να μου πειτε καναν server με αρκετους ελληνες για alliance ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ο Paladin αυτη την στιγμη ειναι ο πιο αξιπιστος Single Target Healer και βγαζει τρελα νουμερα. + Shileds και Absorbs + 2 Beacons πανω στους Tanks να τους δινει ολη την ωρα heals ! Ε δεν ειναι και λιγα για μια σοβαρη raid team. Για τους warriors δεν ξερω αλλα γενικα θα σου πω πως ( σχεδον ) ολα τα fight απο το MoP μεχρι και τωρα σε οτι difficulty θελεις ( Normal , Heroic , Mythic και το λεω εχοντας περασει και απο τα 3 ) εχουν πολλα προβληματα οταν μεσα στην ομαδα υπαρχουν πολλοι melee's. Οποτε και ο κοσμος δυσκολα παει προς τα εκει. Γιατι παλια ποιος ηταν ειδικα για τα tanks???Ανεκαθεν ο paladin ηταν main tank healer και συνηθως οι υπολοιποι healers ηταν για raid healing και αναλογως τον healer καμια φορα να βοηθαει και στο tank healing(τουλαχιστον σε 25man hc Που επαιζα πριν βγει ο Monk). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και ο resto shaman με earth shield + healing wave ήταν καλός tank healer. Στο λέω γιατί στο cata - μισό MoP έπαιζα resto shaman healer και για να πω την αλήθεια πριν το legion θα ψηνόμουν να ξαναρχίσω αν βρεθεί καλή παρέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και ο resto shaman με earth shield + healing wave ήταν καλός tank healer. Στο λέω γιατί στο cata - μισό MoP έπαιζα resto shaman healer και για να πω την αλήθεια πριν το legion θα ψηνόμουν να ξαναρχίσω αν βρεθεί καλή παρέα... Γιαυτο και εγω το boost των lvl 100 θα το χρησιμοποιησω για να φτιαξω Alliance παρα για να φτιαξω Class που δεν ειχα ανεβασει ποτε πχ Rogue,hunter κλπ γιατι απο οτι θυμαμαι και πιο πισω οι μισοι ηταν Horde οι αλλοι μισοι Alliance στο Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 gnome hunters !! ανακοινωθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 gnome hunters !! ανακοινωθηκε Με βαση την λογικη Hunter επρεπε να ηταν εξ αρχης ολες οι class. Ακομα και το Human hunter το πιο λογικο και αναμενομενο απο την αρχη του παιχνιδιου το βαλανε μετα απο τοσα Expansions. Απλα ελεος. Παντως εγω φανταζομαι οτι και με το Legion θα γινει οτι με το Draenor απο πλευρας retail. Δηλαδη απο Φλεβαρη περιπου ή Μαρτιο θα δουμε καταστηματα να φερνουν μια ψευτο εκδοση retail μονο και μονο για τον κωδικο και το Boost. Θα κανω υπομονη μεχρι να βγει το παιχνιδι εγω προσωπικα ή για την κανονικη εκδοση(οπως αλλωστε τις μαζευω και εγω για ολα τα παιχνιδια τις εταιριας οπως πολλοι αλλοι)ή σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω τα παραπανω χρηματα για την Collectors. Απλα ανεκαθεν ημουν της λογικης οτι αντι για την Collectors καλυτερο/ουσιαστικοτερο θα ηταν παιχνιδι retail +2-3μηνες χρονος συνδρομης. Και φυσικα δεν ημουν ανεκαθεν υπερ του αγορασε την Collectors να την πουλησεις ακριβοτερα μετα,το θεωρω η εννοια του τσιπη/καρμιρη. Πλακα πλακα να δουμε αν θα γινει νεο event για το Wow οπως εγινε περυσι καλη ωρα ειδικα τωρα που πεφτει πανω στο καλοκαιρι(σχολες,εξετασεις κλπ )http://mad.tv/events/3i-panellinia-sinantisi-pekton-world-of-warcraft-stin-athina/ Ελπιζω μονο να ειναι σε μεγαλυτερο χωρο γιατι στο παραπανω event δεν χωρουσες να περπατησεις μεσα,πολυ κλειστος χωρος αλλα ωραια κινηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αληθεια εχει μεινει κανενα ελληνικο guild σε pve η rp Server για casual παιχτη, με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα μερικα αλλα από την κατασταση των σελιδων τους υποθετω οτι ειτε εχουν διαλυθει η είναι προς διαλυση, δεν με ενδιαφερει αν ειναι horde η alliance . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 που μπορώ να βρω καμια κάρτα να παιξω; επι αγωρά απο ιντερνετ; συμφερει πουθενά αλλου; θέλω να παιξω κανά μηνα και εχω το mist of panderia;η να το παρω με τη μια απο battlenet αλλά εδώ που το ξαναβλέπω γράφει starter edition.δηλαδή και subscription να πάρω παλι σαν starter edition θα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αληθεια εχει μεινει κανενα ελληνικο guild σε pve η rp Server για casual παιχτη, με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα μερικα αλλα από την κατασταση των σελιδων τους υποθετω οτι ειτε εχουν διαλυθει η είναι προς διαλυση, δεν με ενδιαφερει αν ειναι horde η alliance . Ριξε μια ματια εδω http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=el&class=&spec=Εχει καμποσα και με καλο progress σε Mythic / Hc. Προσωπικα ειμαι Twilights Hammer στους Order And Chaos αλλα δεν παιζω το τελευταιο 6μηνο. Λεω να μπω και γω λιγακι μετα που θα βαρεθω το FM 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις