Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, digital το πήρα. Paladin έκανα γιατί γουστάρω που θα πάρουν Ashbringer και γιατί δεν υπάρχει άλλη class tank/healer/dps που δεν έχω δοκιμάσει.

Druid και Monk στο παραπανω :)

Επισης παλια επι εποχες 60 και λιγο 70 και οι Enhancement shaman ψευτο τανκαρανε αν τους εβαζες ασπιδα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανενα ακυρο δεν εχει φαει η Blizzard απο τον κοσμο αλλα τα mmo γενικοτερα. Επισης δεν υπαρχει αντιστοιχο mmo με την πορεια του Wow για να το συγκρινουμε αρα οχι δεν γινεται ετσι απλα συγκριση μεταξυ των αλλων.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι βλεπω συνεχεια παραπονα στο Wow τελειως ανουσια. Δεν εχει λεει content μεχρι το Legion. Πολυ ωραια κοβεις την συνδρομη(μαζευεις με οσο χρονο σου εχει μεινει κανενα gold να υπαρχει για μελλοντικο token πχ),το σταματας μεχρι να βγει το legion και αγοραζεις το expansion με τα λεφτα που εχεις γλυτωσει. ή ειναι μερικοι ακομα και σημερα τοσο εθισμενοι στο Wow που δεν μπορουν να παιξουν κατι αλλο μεχρι να βγει το Legion...Στην χειροτερη των περιπτωσεων υπαρχουν Private servers αν δεν σε καλυπτουν αλλα mmo και παιχνιδια..

Συμφώνω στο κομμάτι που λες ότι δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με κάποιο άλλο mmo, αλλά όχι ότι δεν έχει φάει άκυρο, και μιλάω για Ελλάδα έτσι, πόσοι φίλοι σου/γνωστοί σου έχουν σταματήσει να παίζουν, έστω mmo γενικότερα.

Όσο για το content που λες, εσύ δηλαδή σαν παλιός παίκτης σε γεμίζει αυτό που βλέπεις και ο ''σκοπός'' του παιχνιδιού;

Ειλικρινά το σταματάω και το ξεκινάω εδώ και 4 χρόνια. Κάθε φορά λέω πάμε, κάψιμο, farming, raid κλπ. και πάντα φτάνω στο σημείο να βαριέμαι να κάνω τα ίδια και ίδια. Ίσως φταίει και η ηλικία και δεν έχεις τις ίδιες αντοχές όπως παλιά αλλά με σιγουριά όμως λέω ότι και η Blizzard θα μπορούσε να έχει κάνει το κάτι παραπάνω και το κάτι διαφορετικό για να σε κρατήσει, έτσι και αλλιώς τέτοιες κινήσεις ήταν που την έφτασαν εδώ που είναι.

Γενικότερα δεν υποβαθμίζω το παιχνίδι σε καμία περίπτωση αλλά νομίζω ότι το mmo gaming γενικότερα έχει πέσει σε τέλμα και δεν ξέρω πόσο σύντομα θα αλλάξει αυτό. Παρατηρώ μεγάλη αύξηση ξανά στο single player σε συνδυασμό με λίγο co-op αλλά την κάψα που υπήρχε για mmo σε καμία περίπτωση. Διόρθωσε με αν θεωρείς ότι κάνω κάπου λάθος.

Druid και Monk στο παραπανω :)

Επισης παλια επι εποχες 60 και λιγο 70 και οι Enhancement shaman ψευτο τανκαρανε αν τους εβαζες ασπιδα :P

Με enhancement shaman τάνκαρα στο τέλος του wotlk, από ανάγκη συνήθως γιατί ψόφαγε το 1 από τα 2 τανκ. Ο enhancement shaman είναι ελβετικός σουγιάς. Πολυεργαλείο λέμε! Γι αυτό ήταν και main μου όσο έπαιζα.

Σε παρακαλω μην μου πιανεις την Ελλαδα σε αυτα γιατι γελανε και οι πετρες με τις προτιμησεις των Ελληνων gamers 

http://www.gameslife.gr/top-10-september-26277

Στην Ελλαδα δεν πουλανε διαμαντια οπως Witcher 3,Bloodborne κλπ και περιμενεις ο ΕΛληνας που λιωνει στο Lol,dota 2,Hearthstone επειδη ειναι τσαμπε να σου πληρωνει συνδρομες για το Wow???

Εδω σε πολλα Internet cafe και με ολα αυτα τα mmo που εχουν βγει και σαν free to play ακομα βλεπω ατομα να παιζουν το σαπιο πλεον Lineage 2 τι να λεμε τωρα.

Οσο για το παιχνιδι αν εισαι παλια καραβανα στο παιχνιδι ειναι λογικο πλεον λογω και ηλικιας/εμπειριας να μην ενθουσιαζεσαι πλεον με το παιχνιδι οπως και παλια κυριως λογω και του τι αλλες επιλογες υπαρχουν. Οταν πχ ξεκιναγες απο TBC ουτε υπηρχαν τοτε πολλα αξιολογα pve mmo σαν το Wow ουτε ειχες γενικα εμπειρια απο raiding κλπ. Ε λογικο μετα απο 9-10χρονια αυτο να μην σε εντυπωσιαζει πλεον. Αυτο το βλεπω πχ σε μενα,

Πλεον το Wow πιο πολυ σαν Multiplayer που εχουν αλλα παιχνιδια το βλεπω και το παιζω παρα σαν Mmo. Αν το ευχαριστιεμαι??οταν βγαινει το καθε expansion και οπως το σκεφτομαι ναι παρα πολυ.Μετα τελος η συνδρομη και παιζω κατι αλλο.

Τα mmo παιχνιδια εχουν πεσει γιατι δεν υπαρχει καν ζητηση για αυτα.Οταν δεν πιανει σαν μοντελο πχ το Star wars The old Republic που στην Αμερικη ειδικα εχουν τρελα με αυτα εκει καταλαβαινεις οτι κατι αλλο φταιει. Το ειδαμε αλλωστε και με το Elder Scrolls Online τι προχειροδουλεια κανανε τα παλικαρια μονο και μονο για να βγαλουν ευκολο χρημα χρησιμοποιωντας το καλο ονομα που εχουν δημιουργησει τα παιχνιδια αυτα.

• Like 2

Σε παρακαλω μην μου πιανεις την Ελλαδα σε αυτα γιατι γελανε και οι πετρες με τις προτιμησεις των Ελληνων gamers 

http://www.gameslife.gr/top-10-september-26277

Στην Ελλαδα δεν πουλανε διαμαντια οπως Witcher 3,Bloodborne κλπ και περιμενεις ο ΕΛληνας που λιωνει στο Lol,dota 2,Hearthstone επειδη ειναι τσαμπε να σου πληρωνει συνδρομες για το Wow???

Εδω σε πολλα Internet cafe και με ολα αυτα τα mmo που εχουν βγει και σαν free to play ακομα βλεπω ατομα να παιζουν το σαπιο πλεον Lineage 2 τι να λεμε τωρα.

Οσο για το παιχνιδι αν εισαι παλια καραβανα στο παιχνιδι ειναι λογικο πλεον λογω και ηλικιας/εμπειριας να μην ενθουσιαζεσαι πλεον με το παιχνιδι οπως και παλια κυριως λογω και του τι αλλες επιλογες υπαρχουν. Οταν πχ ξεκιναγες απο TBC ουτε υπηρχαν τοτε πολλα αξιολογα pve mmo σαν το Wow ουτε ειχες γενικα εμπειρια απο raiding κλπ. Ε λογικο μετα απο 9-10χρονια αυτο να μην σε εντυπωσιαζει πλεον. Αυτο το βλεπω πχ σε μενα,

Πλεον το Wow πιο πολυ σαν Multiplayer που εχουν αλλα παιχνιδια το βλεπω και το παιζω παρα σαν Mmo. Αν το ευχαριστιεμαι??οταν βγαινει το καθε expansion και οπως το σκεφτομαι ναι παρα πολυ.Μετα τελος η συνδρομη και παιζω κατι αλλο.

Τα mmo παιχνιδια εχουν πεσει γιατι δεν υπαρχει καν ζητηση για αυτα.Οταν δεν πιανει σαν μοντελο πχ το Star wars The old Republic που στην Αμερικη ειδικα εχουν τρελα με αυτα εκει καταλαβαινεις οτι κατι αλλο φταιει. Το ειδαμε αλλωστε και με το Elder Scrolls Online τι προχειροδουλεια κανανε τα παλικαρια μονο και μονο για να βγαλουν ευκολο χρημα χρησιμοποιωντας το καλο ονομα που εχουν δημιουργησει τα παιχνιδια αυτα.

Αδερφέ με νιώθεις 100%. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες.

Όσο για τις προτιμήσεις των Ελλήνων, καλά εκεί γελάει ο κόσμος όντως.

Σε ένα σημείο θα διαφωνήσω μόνο, εκεί που λες για το LOL σίγουρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά το LOL πιστεύω χάνει πάααααααααρα πολύ λόγο του χειρότερου community που έχω δει σε παιχνίδι ever. Τέσπα off topic.

Σκέφτομαι να ανοίξω πάλι account και να farmaro mounts, με το subscription τι παίζει με τα cc? Πάμε στην λύση της prepaid αναγκαστικά;

παιδες μια χαζη ερωτηση, εγω π εχω το battlechest, κ εληξε η συνδρομη μ αν δεν αγορασω το wod και παρω το legion απο αποψη content θα στερηθω πολλα? 

Μα νομίζω για να παίξεις το Legion πρέπει να έχεις και το wod.

https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-legion

παιδες μια χαζη ερωτηση, εγω π εχω το battlechest, κ εληξε η συνδρομη μ αν δεν αγορασω το wod και παρω το legion απο αποψη content θα στερηθω πολλα? 

Πλεον για να παιξεις Wow χρειαζεσαι το Warlords of draenor να εχεις πρωτα ναι.

Βασικα εν μερη οχι γιατι δεν χρειαζεται να αγορασεις αλλα expansion.

Πιο παλια πχ για να επαιζες Wow χρειαζοταν να αγοραζες ολα τα expansion και οταν πρωτοβγηκε το battle chest ειχε μονο μεχρι το Lich King. Τωρα παλι καλα το εχουν κανει μεχρι το mists of pandaria.

Καλως ή κακως ετσι ειναι τα πραγματα εδω και πολλους μηνες που βγηκε το τελευταιο raid και ανακοινωθηκε οτι δεν θα βγει κατι αλλο αρα ναι ειναι ανουσιο να λεμε τωρα οτι δεν εχει content. Ετσι ειναι τα πραγματα κοιταμε παρακατω.

Οι καιροι αλλαζουν δεν ειναι οπως πριν 10+χρονια που βγηκε το Wow που δεν υπηρχαν πολλα mmo ή τοση ποικιλια παιχνιδιων οπως τωρα. 

Εδω ακομα και το Guild wars παιχνιδι χωρις συνδρομη εξ αρχης πηγε στο μοντελο του F2p(ας το πουμε).

Φανταζομαι Digital το αγορασες γιατι δεν βλεπω καπου στο skroutz να υπαρχει το παιχνιδι για pre order.

Και εγω παντως με το Boost οταν με το καλο παρω το παιχνιδι θα φτιαξω Draenei Paladin σε καποιο γεματο με Alliance server(το μονο class που μου αρεσει και ο Healer και το tank)μιας και στους server που επαιζα Alliance πριν γυρισω σε Horde ηταν ψιλο πεθαμενοι απο Alliance(Moonglade,Draenor).

Ελα στον Silvermoon , μονο Alliance εχει και μιλαμε για τρελο κοσμο.. Btw Draenei Paladin ( Holy ) παιζω χρονια τωρα. Οταν μπεις και θελεις οτιδηποτε feel free to whisper me ! :-)

Ναι, digital το πήρα. Paladin έκανα γιατί γουστάρω που θα πάρουν Ashbringer και γιατί δεν υπάρχει άλλη class tank/healer/dps που δεν έχω δοκιμάσει.

Υπ' οψιν , Ashbringer θα παρουν μονο οι Retri Paladins.

Θα μπορείς να τα πάρεις και τα 3 artifact.

Το καθε spec θα εχει το δικο του Legendary.

w14l8x.png

jzipvd.png

Μονο ο Retri θα εχει το Ashbringer λοιπον. Και οπως ολα τα αλλα Legendary δεν εχει ουτε transmog ουτε τιποτα.

• Like 1

Ελα στον Silvermoon , μονο Alliance εχει και μιλαμε για τρελο κοσμο.. Btw Draenei Paladin ( Holy ) παιζω χρονια τωρα. Οταν μπεις και θελεις οτιδηποτε feel free to whisper me ! :-)

Υπ' οψιν , Ashbringer θα παρουν μονο οι Retri Paladins.

Silvermmon θα ερχομουν στα 80 επι εποχες lich king οταν ειχα κανει τοτε apply στην 3η guild στο server(no 30 στον κοσμο τοτε δεν θυμαμαι το ονομα τους δυστηχως).Ενω απο πλευρας gear,υπολογιστη/γραμμης κλπ μου ειχαν πει οκ τελικα εφαγα ακυρο γιατι ειχανε ηδη 2 Shadow priest τοτε στα raids και μου εχει μεινει απο τοτε καημος αυτο :D(ισως εφαγα ακυρο επειδη εβαλα οτι ειμαι Ελληνας το ειχαν μερικοι λοξα αυτο μιας και μας ειχε βγει κακο ονομα κυριως για τις συνδεσεις απο τοτε :P).

θυμαμαι πιο παλια Silvermoon,Outland,και νομιζω Ravencrest να ειχαν απο παλια περισσοτερο Alliance(για τους τελευταιους δεν θυμαμαι απλα τους κοιταζα παλια οταν ηταν να παω Group Therapy guild ).

Draenei αγαπουσα παντα female κυριως λογω του οτι δεν μπορουσα να βλεπω Draenei male με τις τοτε φουστες που ελεγα εγω τα Tier απο Ulduar και μετα αλλα και priest που εβλεπα ή mage 

Το καθε spec θα εχει το δικο του Legendary.

w14l8x.png

jzipvd.png

Μονο ο Retri θα εχει το Ashbringer λοιπον. Και οπως ολα τα αλλα Legendary δεν εχει ουτε transmog ουτε τιποτα.

Παρολο που το Ashbringer ειναι πιο δημοφιλες λογω και του lore/Tirion κλπ μπορω να πω οτι απο τα παραπανω γουσταρω τρελα του τανκιου που ειναι και ασπιδα και σπαθι και θυμιζει αρκετα titans απο Ulduar φαση :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...