TheELF Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τα giftcard μήπως είναι για κάποιον χρόνο παιχνιδιού; Γιατί το wow είναι με συνδρομή, πληρώνεις για κάθε μήνα. (κολοπιάσιμο γερό μιλάμε,τόσα χρόνια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3xtTime Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τα giftcard μήπως είναι για κάποιον χρόνο παιχνιδιού; Γιατί το wow είναι με συνδρομή, πληρώνεις για κάθε μήνα. (κολοπιάσιμο γερό μιλάμε,τόσα χρόνια) Κοιτα το ενα giftcard ειναι για 5 packs στο Hearthstone που το χρησιμοποιησα το αλλο δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι λεει οτι το δινω σε ενα φιλο μου και μπορει και αυτος να δοκιμασει το παιχνιδι μεχρι τα lvl 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 http://eu.battle.net/ Κανε λογαριασμό εδώ, βάλε το κλειδί από το παιχνίδι, και ακολουθα τις οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3xtTime Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Οκ παιδια το προβλημα λυθηκε οι μαγκες τις Blizard εχουν βαλει το Authentication Key πισω απο τη θηκη του πρωτου CD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το Legion θα έχει 2 raids. Θα εχει 2 raid στην αρχη , οχι γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Όσο για το token δεν αποφασίζει ή blizzard απλά έβαλε μια αρχική τιμή και από εκεί και πέρα είναι θέμα του πόσοι πληρώνουν λεφτά για να το αγοράσουν και να το πουλήσουν για gold... Οπότε στο legion που όλοι θα θέλουν gold θα αγοράσουν token και θα πέσει ή τιμή του σε φυσιολογικά επίπεδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν αγοράζουν πολλοί δεν θα αυξηθεί η τιμή του; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Όσο για το token δεν αποφασίζει ή blizzard απλά έβαλε μια αρχική τιμή και από εκεί και πέρα είναι θέμα του πόσοι πληρώνουν λεφτά για να το αγοράσουν και να το πουλήσουν για gold... Οπότε στο legion που όλοι θα θέλουν gold θα αγοράσουν token και θα πέσει ή τιμή του σε φυσιολογικά επίπεδα... Ναι αυτο βεβαια θα το δουμε μετα τον πρωτο μηνα ποσοι θα θελουν να αγορασουν gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Όσο πάει ψήνομαι να επιστρέψω, αλλά πριν το Legion δεν το κόβω. Μου κάνει εντύπωση πως η Blizzard δεν έχει τις παλιές καλές προσφορές για να δελεάσει παίκτες να γυρίσουν στο παιχνίδι, παρότι χάνει κόσμο. Πρακτικά, έχοντας αφήσει το παιχνίδι από το MoP, αν ήθελα να πάρω το Legion και να παίξω από το launch, θα έπρεπε αυτήν την στιγμή να δώσω γύρω στα 100 ευρώ.. που φυσικά δεν παίζει να το έκανα για κανένα παιχνίδι. Σίγουρα καλά θα πάει εμπορικά, αλλά σε κάποια φάση σε κάποιο expansion χρειάζεται να φάει ένα μεγάλο άκυρο μπας και σταματήσει η blizzard να είναι τόσο άπληστη. Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι για τι ειδους κακο μιλαει ο Varian στο trailer που λεει οτι ξαναηρθε. To Burning Legion φυσικά, τι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 προφανώς θα κατέβει η τιμή του WoD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Glimaru, μια χαρα ακυρο εχει φαει η Blizzard απ τον κοσμο οσον αφορα το wow. Αν σκεφτεις οτι απ τα 12m εχουν πεσει στα 5 κι απ αυτα τα 3/5 ειναι της Ασιας οι οποιοι δεν ειναι καν subscribers, τοτε καταλαβαινεις για τι νουμερα μιλαμε πλεον. Επισης μην ξεχνας και το token το οποιο αν δεν υπηρχε θα μιλαγαμε για ακομα χαμηλοτερα νουμερα αφου υπαρχουν παρα πολλοι, μεταξυ αυτων κι εγω, οι οποιοι δεν θα πληρωναν συνδρομη αλλα με το token την βγαζουν καθαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κανενα ακυρο δεν εχει φαει η Blizzard απο τον κοσμο αλλα τα mmo γενικοτερα. Επισης δεν υπαρχει αντιστοιχο mmo με την πορεια του Wow για να το συγκρινουμε αρα οχι δεν γινεται ετσι απλα συγκριση μεταξυ των αλλων. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι βλεπω συνεχεια παραπονα στο Wow τελειως ανουσια. Δεν εχει λεει content μεχρι το Legion. Πολυ ωραια κοβεις την συνδρομη(μαζευεις με οσο χρονο σου εχει μεινει κανενα gold να υπαρχει για μελλοντικο token πχ),το σταματας μεχρι να βγει το legion και αγοραζεις το expansion με τα λεφτα που εχεις γλυτωσει. ή ειναι μερικοι ακομα και σημερα τοσο εθισμενοι στο Wow που δεν μπορουν να παιξουν κατι αλλο μεχρι να βγει το Legion...Στην χειροτερη των περιπτωσεων υπαρχουν Private servers αν δεν σε καλυπτουν αλλα mmo και παιχνιδια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Συγγνώμη αλλά δεν είναι ανούσιο το οτι δεν έχει content. Τέλος πάντων, εγώ αγόρασα το Legion και έφτιαξα έναν paladin με το boost οπότε θα έχω να ασχοληθώ για κάνα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Συγγνώμη αλλά δεν είναι ανούσιο το οτι δεν έχει content. Τέλος πάντων, εγώ αγόρασα το Legion και έφτιαξα έναν paladin με το boost οπότε θα έχω να ασχοληθώ για κάνα μήνα. Καλως ή κακως ετσι ειναι τα πραγματα εδω και πολλους μηνες που βγηκε το τελευταιο raid και ανακοινωθηκε οτι δεν θα βγει κατι αλλο αρα ναι ειναι ανουσιο να λεμε τωρα οτι δεν εχει content. Ετσι ειναι τα πραγματα κοιταμε παρακατω. Οι καιροι αλλαζουν δεν ειναι οπως πριν 10+χρονια που βγηκε το Wow που δεν υπηρχαν πολλα mmo ή τοση ποικιλια παιχνιδιων οπως τωρα. Εδω ακομα και το Guild wars παιχνιδι χωρις συνδρομη εξ αρχης πηγε στο μοντελο του F2p(ας το πουμε). Συγγνώμη αλλά δεν είναι ανούσιο το οτι δεν έχει content. Τέλος πάντων, εγώ αγόρασα το Legion και έφτιαξα έναν paladin με το boost οπότε θα έχω να ασχοληθώ για κάνα μήνα. Φανταζομαι Digital το αγορασες γιατι δεν βλεπω καπου στο skroutz να υπαρχει το παιχνιδι για pre order. Και εγω παντως με το Boost οταν με το καλο παρω το παιχνιδι θα φτιαξω Draenei Paladin σε καποιο γεματο με Alliance server(το μονο class που μου αρεσει και ο Healer και το tank)μιας και στους server που επαιζα Alliance πριν γυρισω σε Horde ηταν ψιλο πεθαμενοι απο Alliance(Moonglade,Draenor). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι, digital το πήρα. Paladin έκανα γιατί γουστάρω που θα πάρουν Ashbringer και γιατί δεν υπάρχει άλλη class tank/healer/dps που δεν έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις