Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοώ digital preorder

Ξεχνας το Digital πολυ απλα μεχρι να ανακοινωθει κατι αλλο. Αλλωστε μεχρι το καλοκαιρι εχουμε πανω απο μισο χρονο αραξε τι βιαζεσαι απο τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραδεκτο γιατι???ισα ισα που γλυτωνεις και ενα καρο χρηματα(ευρω βεβαια)και εχεις χρονο να παιξεις και αλλα παιχνιδια,κανεις και αλλα πραγματα.

γιατι μαλλον ολοι εδω μεσα ειναι pro και farmaroun mythic  :devil:

Γιατί σαν πατέρας με παιδι και οικογένεια και υποχρεώσεις να τρέχουν δεν μπορω να αγοραζω παιχνίδια πολλά και το wow ηταν μια λύση το βράδυ καμμία ωρα πριν την πέσω για ύπνο....με το το κεν...τώρα 1 χρονο βαρεμαρα.....ας βάλουν ενα patch ακόμα κάτι να δώσουν ενα κινητρο

Έλεος αυτή ή καραμέλα με το mythic...όταν στο vanilla κυνηγουσαμε rank 14 ταν πολύ πιο pro απο τα mythic του wod......καθένας όπως γουσταρει παιζει...εγώ raid έχω να κάνω απο εποχή illidn.....με το preq για να μπεις και τα 207 wipe στον kaelthasμετα την lady.....ποτε δεν είπα οτι είμαι πro ούτε noob αυτους που δεν το εχοτν

Γιατί σαν πατέρας με παιδι και οικογένεια και υποχρεώσεις να τρέχουν δεν μπορω να αγοραζω παιχνίδια πολλά και το wow ηταν μια λύση το βράδυ καμμία ωρα πριν την πέσω για ύπνο....με το το κεν...τώρα 1 χρονο βαρεμαρα.....ας βάλουν ενα patch ακόμα κάτι να δώσουν ενα κινητρο

Έλεος αυτή ή καραμέλα με το mythic...όταν στο vanilla κυνηγουσαμε rank 14 ταν πολύ πιο pro απο τα mythic του wod......καθένας όπως γουσταρει παιζει...εγώ raid έχω να κάνω απο εποχή illidn.....με το preq για να μπεις και τα 207 wipe στον kaelthasμετα την lady.....ποτε δεν είπα οτι είμαι πro ούτε noob αυτους που δεν το εχοτν

Δεν μπορεις να αγοραζεις παιχνιδια πολλα?????Για pc gaming μιλαμε αγαπητε.Ξερεις τι βιβλιοθηκη μπορεις να φτιαξεις στο steam απο παιχνιδια σε τραγικα χαμηλες τιμες???ΕΠισης δοξα το Θεο υπαρχουν και αλλα mmo για να περνας την ωρα σου αν γουσταρεις το ειδος αυτο και δωρεαν πλεον.

Βαλε κατω ποσα χρηματα εχεις δωσει για συνδρομες και expansion απο εποχες Illidan και σκεψου τι γιγαντια βιβλιοθηκη θα ειχες κανει στο steam που ειδικα αν δεν εχεις πολυ χρονο θα σου εβγαζε απειρες ωρες.

Επισης το καμια ωρα το βραδυ δεν το πολυ καταλαβαινω. Θυμαμαι παλια μπορει να μας επερνε 1 ωρα ή και παραπανω για να βγαλουμε 1δυσκολο Hc dungeon ειτε σε tbc ειτε στα τελη του Wrath ή Cataclyms και παει λεγοντας.

Επισης αυτο που κραζεις περι Mythic το γραφεις αργοτερα για παλια οταν επαιζες.Κοινως πιο πολυ σαν ζηλια βγαινει απο τα παραπανω παρα σαν παραπονο για το παιχνιδι.Γιατι και στην τελικη αν δεν εχεις χρονο λογω υποχρεωσεων(απολυτα σεβαστο και κατανοητο)και δεν ραιδαρεις εδω και χρονια τοτε ποιος ο λογος που συνεχιζεις να το πληρωνεις το παιχνιδι δεν καταλαβαινω.

Ειχα στην guild μου παλι επι Lich king ατομα που και δουλευανε και οικογενεια ειχανε,αλλα βρισκαμε 2ή 3μερες(αναλογα το ατομο)και μπαινανε στο παιχνιδι και κανανε progress ICC 25hc τοτε. Ουτε alts ανεβαζανε(αντε 1 για κανα Profession και gold τοτε)ουτε bg ουτε φαρμ ουτε τιποτα. 

Αρα αν θελεις ολα τα καταφερνεις ακομα και υποχρεωσεις αν εχεις.

Ναι το Warlords σε αυτη την φαση ειναι βαρετο. Ε κοψτε την συνδρομη ή αν σας λειπουν τα παλια παιξτε σε κανενα private server μεχρι να βγει το expansion.Την κλαψα χωρις λογο ειναι που δεν καταλαβαινω και απορω.

η collectors παλι μια απο τα ιδια ειναι.με βλεπω μαλλον για την digital deluxe οταν με το καλο φυγουν τα CC.

Βασικα αν κοστιζει ομως τα ιδια η Collectors τοτε και παλι πιο πολυ αξιζει.69.99 για την Digital Deluxe που ουτε το κουτι δεν εχεις ξερω γω δεν ειναι και λιγα.

Για μενα η μαμα Blizzard ετι μια φορα παρουσιαζει ενα πολλα υποσχομενο expansion με τρελα features οπου τα εχουμε πει σε post τον Αυγουστο και θα το βγαλει καπου προς το καλοκαιρι πραγμα πολυ αναμενομενο.

Τωρα οσους απο εσας σας βγαζει απο την ''ρουτινα'' που απο οτι καταλαβαινω ειναι τα quest και το Legendary απλα βαλτε το στην ακρη και ελατε ξανα το καλοκαιρι. Πολυ απλα ομως θα σας πω πως ειναι ενα παιχνιδι με τοσο content που παντα θα βρεις κατι να κανεις. Ψαξε ενα καλο Guild και ξεκινα progress , ψαξε achievement , κανε εναν alt... Και αλλα τοσα. Τωρα αν απλα θελεις να κλαιγεσαι για το wow χωρις λογο και αιτια it's up to you. Για μενα το λαθος της Blizzard μεχρι τωρα ειναι οτι αφησε με 3 raid ( τα 2 τελεια ) το WoD ενω νομιζω πως υπηρχε χωρις για ακομα 1 και λιγο ακομα content.

Βασικα το Legion θα μπορουσαν ανετα να το εβαζαν στο Warlords μεσα.Γιαυτο και ειναι και τοσα λιγα τα raids στο WoD. Πιο πολλη το token θεωρω οτι προκαλεσε το σταματημα στο WoD γιατι ειδαμε τι πωλησεις και νουμερα ειχε το Wow με το που βγηκε το expansion. Εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι ποσο θα φτασει η τιμη του token οταν βγει το Legion.Χαλαρα βλεπω να πηγαινει στα 100κ και σε λιγο θα ειναι και τελειως απλησιαστο οπως παει. 

Βασικα αν κοστιζει ομως τα ιδια η Collectors τοτε και παλι πιο πολυ αξιζει.69.99 για την Digital Deluxe που ουτε το κουτι δεν εχεις ξερω γω δεν ειναι και λιγα.

είναι 59.99 η deluxe αλλα γενικα ναι εχεις δικιο.λογικα η CE πιστευω θα ερθει με κανα 80αρι.δεν ξερω τι συμφερει πιο πολύ.

Παντως ειναι νομιζω και ξεκαθαρο οτι πιο πολλη βαση δοθηκε στο trailer του expansion(λογω και πωλησεων βεβαια)απο αυτο της ταινιας,γιαυτο και το ολο κραξιμο που πεφτει για ταινια. Βλεπεις απο την μια τον Badass lo gosh..εμ Varian και την Sylvanas(πρωτη φορα σε trailer του παιχνιδιου)να δινουν πονο vs Burning Legion και απο την αλλη το Lord of the rings 2 με ονομα Warcraft the movie.

Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι για τι ειδους κακο μιλαει ο Varian στο trailer που λεει οτι ξαναηρθε.

Επαιζα WoW Starter Edition που σε αφυνει μεχρι 20 lvl και σημερα πειρα το Battlechest απο τα Public και ειχε μεσα 4 CD το manual 2 Giftcard και ενα Guide διεγραψα το starter edition και εκανα εγκατασταση το παιχνιδι απο τα CD που ειχε το battlechest και τωρα που προσπαθω να μπω μου λεει οτι δεν το εχω αγορασει εψαξα ο,τι ειχε μεσα το Battlechest και δεν βλεπω κανενα Code για ενεργοποιηση ή κατι τετοιο. Παρακαλω αν καποιος εχει αγορασει το battlechest και ειχε παρομοιο προβλημα να με βοηθησει Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...