Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορούμε κάπου να δούμε την Blizzcon???

Το opening ceremony ξέρω ότι είναι free για όλους αλλά τα υπόλοιπα δεν νομίζω (εκτός αν κάποιος τα κάνει stream στο twitch πχ αλλά δεν ξέρω αν αυτό επιτρέπεται).

Πήγα να αγοράσω το virtual ticket αλλά έφαγα άκυρο (με χρεωστική Πειραιώς).

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερουμε ακομα αν οντως θα βγει στις 21/09/2016. Περα απο εκει στο επομενο patch φερνουν Valor Points και item upgrades. Προσωπικα δεν νομιζω να βγαλουν το Legion τον Σεπτεμβρη του '16 αλλα πιο πριν.

Δημοσ.

Αν το παιχνιδι κανει τοσο καιρο να βγει απλα θα ειναι νεκροταφειο μεχρι τοτε. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ηδη την εχουν κανει οι περισσοτεροι, ποσο μαλλον αν πρεπει να περιμενουμε ενα ολοκληρο χρονο για το expansion κι ολα αυτα χωρις ουσιαστικο content στο ενδιαμεσο. Τραγικη γι αλλη μια φορα η Bizzard οσον αφορα το WoW...

Δημοσ.

Διαφωνω γιατι ηταν αναμενομενο οτι πηγαινε για μετα το Πασχα τουλαχιστον.

Και απο την στιγμη που υπαρχει δυσαρεσκια για το τωρινο εγω Thump up βαζω που δεν το βγαζουν μετα το Σεπτεμβριο.

Στην τελικη οποιος βαριεται ρε παιδια σταματαει την συνδρομη και ξαναπαιζει 1 μηνα πριν το expansion για να φτιαξει professions,gold,alts κλπ.

Παντως να πω οτι προσωπικα το trailer ειναι το αγαπημενο μου πλεον μαζι με αυτο του Lich King. Πολλα μπραβο και οπως εγραψα και στο αλλο θεμα,πιο πολυ μου αρεσε απο οτι το trailer της ταινιας Lord Of The Rings 2...εμ,εννοω Warcraft the movie.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβαίνω ως προς τι η κλάψα

αφού το ξέρουμε ότι ανά 2 χρόνια βγάζει τα expansion

και ναι εδώ κολλάει το 

κράζεις... θαυμάζεις :P

Επεξ/σία από aliakas
  • Like 2
Δημοσ.

Στο τέλος του τραιλερ λέει summer 2016...οποτε πάμε για 1 χρόνο χωρίς content... απαραδεχτο

Απαραδεκτο γιατι???ισα ισα που γλυτωνεις και ενα καρο χρηματα(ευρω βεβαια)και εχεις χρονο να παιξεις και αλλα παιχνιδια,κανεις και αλλα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πως θα κάνουμε preorder το expansion αφού δεν δέχονται τις κάρτες μας λόγω των καταραμένων cc;

Απο Skroutz οπως και τα προηγουμενα και προφανως και φθηνοτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...