BlackScorpionX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ψάχνω το Wod! Το ψάχνω σε χαλκιδα που μένω και Αθήνα που δουλεύω ως οδηγος έχω πάει σε μεντισ μαρκ παμπλικ και κοτσοβολο όπως και πλαισιο αλλά τιποτα καμιά πρόταση κάπου να το βρω? Στα ιντερνετια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosdis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Στα ιντερνετια! Ίντερνετ καφέ εννοείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εδώ εννοεί ο φίλος http://www.skroutz.gr/s/5023874/World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εννοεί απο online μαγαζία π.χ. g2a, nuuvem, το store της blizzard κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καμιά ιδέα πως να ανανεώσουμε τη συνδρομή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καμιά ιδέα πως να ανανεώσουμε τη συνδρομή; http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-gamecard-world-of-warcraft-60-days-prepaid-time-card-europe/ Απο Instant Gaming παντως εχω κανει αγορα κανονικα μεσω χρεωστικης Εθνικης του παιχνιδιου mad Max. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ψάχνω το Wod! Το ψάχνω σε χαλκιδα που μένω και Αθήνα που δουλεύω ως οδηγος έχω πάει σε μεντισ μαρκ παμπλικ και κοτσοβολο όπως και πλαισιο αλλά τιποτα καμιά πρόταση κάπου να το βρω? Αν δεν μαζευεις τα κουτια για συλλογη,εδω εισαι http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wow-warlords-of-draenor-cd-key-compare-prices/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paladinak0s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παιδες αν υπάρχει καμια ελληνικη guild στον kazzak ριξτε καμια ενημερωση! lvl100 disc και lvl100 retri, ειχα σταματησει καπου στο Μαρτιο, μολις ξαναμπηκα και μου φαινεται λες κι εχουν μπει 18 χιλιαδες νεα πραγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ανοιξα ακαου, ετσι για να δω το WoD, εκανα και reroll σε alliance. Περισσοτερο με αρεσε το leveling ally side στο WoD. Τεσπα, κατέληξα λόγο δουλειας κλπ, αν εχω χρονο να παω κανα legacy. 1 εκατομμύριο run με τον DK στο ΒΤ, 0 glaives. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ run με τον lock, πεφτει το MH. στα διαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ανοιξα ακαου, ετσι για να δω το WoD, εκανα και reroll σε alliance. Περισσοτερο με αρεσε το leveling ally side στο WoD. Τεσπα, κατέληξα λόγο δουλειας κλπ, αν εχω χρονο να παω κανα legacy. 1 εκατομμύριο run με τον DK στο ΒΤ, 0 glaives. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ run με τον lock, πεφτει το MH. στα διαλα. Πρωτο run Sunwell με τον Druid μου και επεσε το Bow,το οποιο πρεπει να το φορεσεις για να παρεις το Feat of Strength και με το Warrior ποτε δεν εχει πεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ανοιξα ακαου, ετσι για να δω το WoD, εκανα και reroll σε alliance. Περισσοτερο με αρεσε το leveling ally side στο WoD. Και εμένα μου αρέσει γενικά περισσότερο το leveling σε alliance, εκτός βέβαια από undead starting zone που έχει ωραία ατμόσφαιρα. Έκανα renew πάλι και κάνω grind για το flying στο draenor...το token έχει πάει στα 60k minimum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οι τιμες του token : Ευρωπη : 60κ Αμερικη : 33κ Οτι να ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οι τιμες του token : Ευρωπη : 60κ Αμερικη : 33κ Οτι να ναι.. Οσο βλεπουν οτι ολο και περισσοτεροι παιζουν με token παρα με συνδρομη,ειναι λογικο δυστηχως να ανεβαινει συνεχως η τιμη του token. Αν θυμαμαι καλα απο τα 30περιπου χιλιαρικα(+ - 2) δεν ξεκινησε η τιμη του???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ναι , στους EU Servers ηταν καπου στα 32κ με 36κ στην αρχη.. Αλλα τωρα εχει ξεφυγει πραγματικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 https://wowtoken.info/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 25K ηταν η release price Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις