DrXavier Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ερωτηση προς οσους φαρμαραν το mount ashes of alar .... για να πεσει το Mount πρεπει να εχεις κανει clean ΟΛΟ το raid ? ή πας απευθειας στον kaelthas ?!?!?!?! Πρεπει να σκοτωσεις το 1ο Boss και μετα πας στον Kael που ΜΟΝΟ αυτος σου δινει το mount. Τα αλλα boss μην μπεις στον κοπο. ΑΑΑ και για να πεσει το mount οπως ρωτας μαλλον πρεπει να κανεις καμια θυσια.. PS : Το 1ο Boss δεν σου δινει mount παρολο που ειναι ο ιδιος ο Al'ar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Βασικα μπορεις να φας τον Kael χωρις να σκοτωσεις το πρωτο boss. Ειμαι στο inn του garrison. 50fps. Βγαίνω έξω, 10.. Τι παιζει; Δεν βρισκω κατι στο ιντερνετς, εχει να κανει με τις απαιτησεις για το open world graphics? Μεχρι εδώ πάει το λαπτοπακι μου; :'( Και στα dungeons 10 fps εχω.. Αυτο που λες το ειχα πετυχει στην Ogrimmar στο Auction House. Μεσα στο AH 120fps,με το που βγαινω απεξω μπαμ στα 30 Παντως 10fps για dungeon μου φενονται πολυ λιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παίδες για να ξεκινήσει κάποιος το παιχνίδι του τίτλου αρκεί να αγοράσει το τελευατίο expansion και είναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κανείς δε ξέρει να μου πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κανείς δε ξέρει να μου πει; Αγοράζεις το battle chest και το WoD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Συγχώρα με για ην ασχετοσύνη που με δέρνει αλλά το WOD ποιο είναι; το βρήκα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να φας και άλαρ ??? Εγώ πάω απευθείας καελθας αλλά 4 μηνες με 5 χαρακτήρες την εβδομαδα περνώ το 3 ο το μακρύτερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να φας και άλαρ ??? Εγώ πάω απευθείας καελθας αλλά 4 μηνες με 5 χαρακτήρες την εβδομαδα περνώ το 3 ο το μακρύτερο.... keep trying man..lucky bastard (έτσι με είπαν όλοι όταν το πήρα στο roll sto tbc)..θα σ κάτσει που θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να φας και άλαρ ??? Εγώ πάω απευθείας καελθας αλλά 4 μηνες με 5 χαρακτήρες την εβδομαδα περνώ το 3 ο το μακρύτερο.... Με τοσα mount που εχεις πλεον μικρη σημασια εχει,ειδικα απο την στιγμη που εχουν βαλει και αλλα παρομοια mount στο παιχνιδι. Εγω πχ εβλεπα και ατομα με καλυτερα mount και πιο πολυ πλεον τα mount που αγοραζεις απο το shop επαιρναν παρα τα In game mounts. Απλα βλεπεις που και που ατομα με τετοια mount οπως απο Ulduar,Tempest Keep,Icecrown κλπ πιο πολυ για ποζερια σε πολεις και stream παρα να τους αρεσουν στους ιδιους. Εδω για ενα απο τα πιο σπανια mount στο Wow το γνωστο spectral tiger και βγαλανε ενα παρομοιο στο Store Και για το Transmog κατι ξερανε που το βαλανε... Πως αλλιως θα πλασαρανε cosmetic για το head με 15ευρω παρακαλω.... https://us.battle.net/shop/en/product/game/wow Εγω ενα mount εχω μονο αποθημενο απο το παιχνιδι οπως εχω δηλωσει και παλια.Το http://wowwiki.wikia.com/wiki/Scepter_of_Azj%27Aqir Πιο πολυ σαν ψυχολογικο για το http://wowwiki.wikia.com/wiki/Black_Qiraji_Resonating_Crystalοι παλιοι το γνωριζουν πολυ καλα ειμαι σιγουρος Αλλωστε και mount οπως τα παραπανω απο τα παλια raids πλεον αρχιζουν να χανουν την μοναδικοτητα που ειχαν παλια τωρα που τα κανεις solo με alts και αρα γεμιζει ο κοσμος με αυτα, που οχι μονο επρεπε να ησουν τυχερος παλια για να σου κατσει το mount(δεν βαζω μεσα το Ninja looting για ευνοητους λογους )αλλα επρεπε να βγαλεις αντικειμενικα για την εποχη τους παλουκια raids και bosses. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θέλω μόνο το invincible απο mounts. Πάντα το γούσταρα αλλά δεν πέφτει με τίποτα. Επίσης μιας και λέμε για mounts, μεγάλη μαλακία το sky golem που όταν πετάς κάνει πέρα δώθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ετσι βρε παιδι επειδη λεμε για mount... Ερχεται στο επομενο patch και θα μπορεις να το παρεις απο Timewalking Dungeons. ( Ειναι κατι περισσοτερο απο επικο.. ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Όσο έπαιζα, ήθελα συγκεκριμένα mounts εκ των οποίων 2 κατάφερα να βρω 1. Time Lost Proto Drake 2. Aeonaxx Ήθελα ακόμα Poseidus και την Καμήλα από Cataclysm (τη σπάνια) τα οποία δεν τα βρήκα ποτέ. Ο τρόπος που έβρισκες αυτά τα mounts είχε πολύ ενδιαφέρον και ήταν συναρπαστικός. Βέβαια εγώ δεν ήμουν και σε server με πάρα πολύ κόσμο οπότε ίσως στους πολύ γεμάτους servers να μην είχε και τόσο πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θέλω μόνο το invincible απο mounts. Πάντα το γούσταρα αλλά δεν πέφτει με τίποτα. Επίσης μιας και λέμε για mounts, μεγάλη μαλακία το sky golem που όταν πετάς κάνει πέρα δώθε. και το mount αυτο απο τα πολυ γνωστα πιο παλια αλλα τωρα που φαρμαρεις το raid και με Alts κλπ εχει χασει την μαγεια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 βγάλε τα shadows και το draw distance. νομίζω αυτά ήταν που έσκιζαν το παιχνίδι. βρε μπας και ψήνεται όμως και σου ρίχνει fps? για τσέκαρε temps meanwhile οχι, βρηκα τι φταιει. Για κάποιο λόγο, και ενώ είχα τον "δεικτη" στο low, το lowest δλδ setting, το παιχνιδι μου ειχε 16χanisotropic και ultra Setings oO. Το έκανα μια τσακ στα δεξια (fair) και το πηγα πισω και GG. Βασικα μπορεις να φας τον Kael χωρις να σκοτωσεις το πρωτο boss. Αυτο που λες το ειχα πετυχει στην Ogrimmar στο Auction House. Μεσα στο AH 120fps,με το που βγαινω απεξω μπαμ στα 30 Παντως 10fps για dungeon μου φενονται πολυ λιγα. 10 fps ειναι απαλευτο οτι ημανε ετοιμος να το παρατησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosdis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ψάχνω το Wod! Το ψάχνω σε χαλκιδα που μένω και Αθήνα που δουλεύω ως οδηγος έχω πάει σε μεντισ μαρκ παμπλικ και κοτσοβολο όπως και πλαισιο αλλά τιποτα καμιά πρόταση κάπου να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις