nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τα ίδια κι εδώ. Πρακτικά έχω να παίξω από εποχής Cataclysm. Έχω αγοράσει το Pandaria και το WoD περισσότερο για ιστορικούς λόγους, παίρνω καμια καρτούλα αραιά και που, μπαίνω όλο χαρά και όρεξη να παίξω (συνήθως ξεκινώντας νέο χαρακτήρα σε κλάση που δεν έχω ξαναδοκιμάσει), ανεβαίνω κάμποσα levels και τελικά το παρατάω πάνω στη βδομάδα. Δεν μου κάνει τίποτα κλικ. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, αφού ό,τι και να κάνω δεν έχει την αίσθηση του 2007 οπότε και έλιωσα όλο το καλοκαίρι με κάτι παλαβιάρηδες Πορτογάλους. 2
kaliakman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μα βρε παιδιά λέτε και οι δύο οτί κάθε φορά που μπαίνεται ξεκινάτε καινούριο χαρακτήρα.. Λογικό είναι να βαριέστε.. Τα quest τα εχουμε κανει 1εκατομμυριο φορές..Το θέμα στο wow ειναι το endgame και εκεί είναι όλο το ζουμί.. Ειδικά τώρα με το Group Finder είναι πιο προσβάσιμο από ποτέ... 1
Norone92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα και το endgame είναι πλέον πολύ επαναλαμβανόμενο. Ξεκίνησαν βάζοντας το lfr. Οκ, μια χαρά για τους πιο casual παίκτες ώστε να δουν κάτι το οποίο δεν έχουν άλλο τρόπο να το δουν. Μετά βάλανε και το flex, όπου σαν ιδέα το να μπορείς να έχεις όποιο raid size θες ήταν καλή για αρκετούς λόγους (attendance, πιο πολλά raid comps κλπ). Γιατί όμως να προσθέσουν ακόμα ένα επίπεδο δυσκολίας; Ξεκινάς πλέον με normal και αφού το καθαρίζεις, συνεχίζεις το progress σε hc σκοτώνοντας τα ίδια bosses που απλά κάνουν πιο πολύ damage και έχουν πιο πολύ hp. Μέχρι να κάνεις clear τα normal και hc έχεις μάθει απ' έξω κι ανακατωτά όλο το raid. Πας μετά στο mythic, όπου είσαι στο ίδιο και πλέον βαρετό περιβάλλον με τα ίδια bosses, με ένα επίπεδο δυσκολίας πολύ απαιτητικό (με τη θετική έννοια). Γιατί όμως οπωσδήποτε 20-man; Αυτό σημαίνει ότι ή θα μείνουν έξω απ' το raid παίχτες ή κάποιες guild δε θα καταφέρεουν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο, το οποίο και έγινε στη δική μου περίπτωση. Ε αφού καθάρισα normal και hc και δε μπορούσα να κάνω mythic, ποιος ο λόγος να συνεχίσω αυτό το επαναλαμβανόμενο content που διαρκεί γύρω στο χρόνο; Θα μου πεις άλλαξε guild, αλλά ούτε εγώ ούτε πολλοί άλλοι παίχτες δε θέλουν να αφήσουν guilds στις οποίες είναι χρόνια και περνάνε καλά όσο το content είναι ακόμα ενδιαφέρον. Αυτές βέβαια είναι οι δικές μου απόψεις και ό,τι κάνει η blizzard πάντα θα δημιουργεί αντιδράσεις. Αλλά το λίγο και επαναλαμβανόμενο content είναι ο λόγος που σταματάνε όλοι.
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εδω ημασταν πριν βγει το Warlords of draeonor που ολοι πιστεψαμε οτι θα ειναι κατι το διαφορετικο σε σχεση με την προηγουμενη πατατα του Siege of Ogrimmar(απο πλευρας διαρκειας μεχρι να βγει το επομενο expansion). Ελα μου ομως που στο Warlords παρολο που ειχε παρα πολλες ελπιδες να διαπρεψει,το σταματησανε απο πολυ νωρις απο πλευρας raids. Για μενα το προβλημα σε αυτο οφειλεται πιο πολυ στο γεγονος οτι σε σχεση με παλια που η Blizzard δεν ειχε στο μυαλο της τοσα παιχνιδια οπως εχει τωρα(υποτιθεται οτι μεχρι τελος του χρονου θα βγαλει και το Overwatch),γιαυτο και εχει πεσει αρκετα απο πλευρας αριθμου raids αλλα και ενδιαφεροντος. Ενταξυ καλο για την τσεπη μας ειναι αυτο Αλλωστε υπαρχουν πλεον και αρκετα F2p mmo οπως γραφει παραπανω και ο mamatereza αρα και παλι μια χαρα ειμαστε. Wildstar,Guild wars 2,Final Fantasy μεχρι να βγει το Legion το οποιο(απο μενα τουλαχιστον)θα τιμηθει τον πρωτο καιρο για να σπασω την μονοτονια και την ρουτινα 1
Mamatereza Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Mαζι σου 100% Fulgore και το χειροτερο απ ολα δεν ειναι πως η Blizz αχολειται με πολλα παιχνιδια, αλλα το οτι δειχνει πως εχει γραμμενο στα @@ της το WoW, θεωροντας και ισως οχι αδικα πως το μελλον και το χρημα βρισκεται σε esports κλπ. @kaliakman προσωπικα φιλε μου δεν μιλησα ποτε για alts διοτι ετσι κι αλλιως ειναι κατι που το σιχαινομαι κι αν το κανα το κανα καποια στιγμη μετα το tbc απο αναγκη και μονο, αφου θεωρω οτι οσο υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον και content δεν υπαρχει χωρος για alts (τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα). Νομιζω πως πλεον το στυλ του end game που προσφερει το wow ακομα κι αν ειναι ποιοτικο ή με συχνοτερα updates απ οτι τωρα, δεν ελκυει την πλειοψηφια των παλαιοτερων παικτων, αφου ειναι κατι που το χουμε ζησει 1564564561654 φορες.
Liapisftw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγω απο την αλλη ειμαι μονο pvp player. Raid δεν προκειται να κανω μιας και δεν μου δινει καποιο πλεονεκτημα στο pvp οπως πχ στο vanilla που εκανα pve αναγκαστικα για να παρω gear που θα με βοηθησει στο pvp. Αλλα ακομα και το pvp στο WoD ειναι χαλια. Ολα τα class ειναι ιδια πλεον. Ολα εχουν απο ενα stun/interrupt/sprint κλπ.. Ελπιζω να αλλαξουν αυτα στο legion γτ θα ειναι και η τελευταια ευκαιρια που θα του δωσω..
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Απο το G2A ή το instant gaming αμα επιλέξουμε στην πληρωμή ouside europe πάει περίπου στα 20 euro αλλα ετσι θα λειτουργεί η κάρτα θα έχουμε καποιο πρόβλημα ή πρέπει να επιλέξω ελλάδα που αυτόματα θα βάλει τους φόρους και θα πάει 29 euro ? Επίσης έχει ψωνίσει κανενας με prepaid / paypal αυτες τις μέρες απο τις συγκεκριμένα site να μου πει αν μπορεί να αγοράσει κανονικα αλλιώς να παω σε paysafe
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν θα επιλέξεις Ελλάδα. Θα βάλεις EU business με VAT registered για να έχεις φόρο 0%. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, ούτε θα σου ζητήσουν έγγραφα ή κάτι άλλο. Δίνουν αυτές τις επιλογές μόνο για να είναι καλυμμένοι βάσει των νέων ευρωπαϊκών οδηγιών, αλλά δεν είναι και κορόιδα να σε αναγκάσουν να πληρώσεις τον ΦΠΑ. Διαφορετικά όλα αυτά τα μαγαζιά θα είχαν κλείσει προ πολλού. Και στα δύο site δοκίμασα να αγοράσω με paypal (χωρίς balance) αλλά και paysafecard την περασμένη εβδομάδα. Κανένας από τους δύο τρόπους πληρωμής δεν έγινε δεκτός. Στο μεν paypal (συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα) απορρίπτει τη συναλλαγή η τράπεζα. Στο δε paysafe και αφού έχω γίνομαι redirect στο site της paysafecard, λέει απλώς ότι δεν δέχεται την πληρωμή. Αντιθέτως δουλεύει κανονικά η virtual Visa της Eurobank, φαντάζομαι και οποιασδήποτε άλλης τράπεζας.Ομοίως και οι παραδοσιακές Debit, πόσο μάλλον οι κανονικές πιστωτικές. Αν χρησιμοποιήσεις κάρτα (και ενδεχομένως αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη στα εν λόγω site), ενδεχομένως με το πέρας της αγοράς να σου γράψουν ότι πρέπει να σε πάρουν τηλέφωνο εντός δεκαλέπτου για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία. Κάτι τέτοιο έγινε πριν λίγες μέρες στο G2A αλλά ευτυχώς δεν πήρε κανένας τηλέφωνο τελικά (ήταν και περασμένα μεσάνυχτα). Μετά από 5 λεπτά μου έστειλαν το κλειδί και τέλος. Με αυτό το ρημάδι το paysafe τι θα κάνω, πήρα 100 ευρώ PIN ακριβώς για τέτοιες αγορές και τα έχω και κάθονται, αφού κανένα κλειδάδικο από όσα έχω δοκιμάσει δεν τα δέχεται. Λογικά λόγω capital controls ή άλλων περιορισμών σχετικών με την Ελλάδα. Στο τέλος θα τα φορτώσω στο Skrill για να μην χαθούν μετά το πέρας του 6μήνου-12μήνου (δεν θυμάμαι πόσο είναι). Δυστυχώς με προμήθεια 5.5%... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από nzeppos
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα επιλέξεις Ελλάδα. Θα βάλεις EU business με VAT registered για να έχεις φόρο 0%. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, ούτε θα σου ζητήσουν έγγραφα ή κάτι άλλο. Δίνουν αυτές τις επιλογές μόνο για να είναι καλυμμένοι βάσει των νέων ευρωπαϊκών οδηγιών, αλλά δεν είναι και κορόιδα να σε αναγκάσουν να πληρώσεις τον ΦΠΑ. Διαφορετικά όλα αυτά τα μαγαζιά θα είχαν κλείσει προ πολλού. Και στα δύο site δοκίμασα να αγοράσω με paypal (χωρίς balance) αλλά και paysafecard την περασμένη εβδομάδα. Κανένας από τους δύο τρόπους πληρωμής δεν έγινε δεκτός. Στο μεν paypal (συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα) απορρίπτει τη συναλλαγή η τράπεζα. Στο δε paysafe λέει απλώς ότι δεν δέχεται την πληρωμή. Αντιθέτως δουλεύει κανονικά η virtual κάρτα της Eurobank, φαντάζομαι και οποιασδήποτε άλλης τράπεζας. Έλεος τοτε δεν μπορώ να κάνω αγορά απο εκει Ειμαι με πειραιώς )
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω η Πειραιώς θα παίξει κανονικά. Δοκίμασέ το. Στη χειρότερη μπορεί να γίνει το κόλπο με το Skrill, αλλά η μεγάλη προμήθεια είναι μάλλον απαγορευτική. ps: έκανα edit το προηγούμενο post μου, βάζοντας περισσότερες πληροφορίες.
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Θα βάλω 20 euro στην prepaid της πειραιώς και ο θεός βοηθός
tehAllantin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα επιλέξεις Ελλάδα. Θα βάλεις EU business με VAT registered για να έχεις φόρο 0%. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, ούτε θα σου ζητήσουν έγγραφα ή κάτι άλλο. Δίνουν αυτές τις επιλογές μόνο για να είναι καλυμμένοι βάσει των νέων ευρωπαϊκών οδηγιών, αλλά δεν είναι και κορόιδα να σε αναγκάσουν να πληρώσεις τον ΦΠΑ. Διαφορετικά όλα αυτά τα μαγαζιά θα είχαν κλείσει προ πολλού. Και στα δύο site δοκίμασα να αγοράσω με paypal (χωρίς balance) αλλά και paysafecard την περασμένη εβδομάδα. Κανένας από τους δύο τρόπους πληρωμής δεν έγινε δεκτός. Στο μεν paypal (συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα) απορρίπτει τη συναλλαγή η τράπεζα. Στο δε paysafe και αφού έχω γίνομαι redirect στο site της paysafecard, λέει απλώς ότι δεν δέχεται την πληρωμή. Αντιθέτως δουλεύει κανονικά η virtual Visa της Eurobank, φαντάζομαι και οποιασδήποτε άλλης τράπεζας.Ομοίως και οι παραδοσιακές Debit, πόσο μάλλον οι κανονικές πιστωτικές. Αν χρησιμοποιήσεις κάρτα (και ενδεχομένως αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη στα εν λόγω site), ενδεχομένως με το πέρας της αγοράς να σου γράψουν ότι πρέπει να σε πάρουν τηλέφωνο εντός δεκαλέπτου για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία. Κάτι τέτοιο έγινε πριν λίγες μέρες στο G2A αλλά ευτυχώς δεν πήρε κανένας τηλέφωνο τελικά (ήταν και περασμένα μεσάνυχτα). Μετά από 5 λεπτά μου έστειλαν το κλειδί και τέλος. Με αυτό το ρημάδι το paysafe τι θα κάνω, πήρα 100 ευρώ PIN ακριβώς για τέτοιες αγορές και τα έχω και κάθονται, αφού κανένα κλειδάδικο από όσα έχω δοκιμάσει δεν τα δέχεται. Λογικά λόγω capital controls ή άλλων περιορισμών σχετικών με την Ελλάδα. Στο τέλος θα τα φορτώσω στο Skrill για να μην χαθούν μετά το πέρας του 6μήνου-12μήνου (δεν θυμάμαι πόσο είναι). Δυστυχώς με προμήθεια 5.5%... στην ολλανδια σου ζητάνε να αποδείξεις κατοικια η κάτι τέτοιο. Δεν το εκανα printscreen αλλά θα το δείξω καποια στιγμη οταν αγορασω κατι.
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 σας βγαζει και εσας κατι τετοιο μετα το login σημερα ?!?
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Θέλει να κατεβάσεις κάποιο καινούριο patch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις