Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω μπορούμε να βάλουμε συνδρομή 1 μήνα κτλπ μέσω paypal η κάρτα χρεωστικής / πιστωτικής ? , ας το επιβεβαιώσει καποιος τι ισχύει γιατι δεν θέλω να πάρω κανονική κάρτα και ετσι που έβαζα 1 μήνα κάθε φορά με βόλευε

Δημοσ.

Δεν θέλω να μπλέξω με κόλπα και τετοια για αυτο ρωτάω αν το έχει κανει κανένας κανονικά μήπως γίνεται τώρα

Δημοσ.

Πρέπει να βάλω χρήματα πρώτα γιατι ειναι χρεωστική για αυτο ρώτησα μηπως ξέρει κανενας , ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Paysafecard σήμερα από τυχαίο περίπτερο και λύνεται το πρόβλημα. Τα περισσότερα site σαν το G2A που αναφέρει ο vampirion υποστηρίζουν αυτό τον τρόπο πληρωμής.

Δημοσ.

Ρε σεις , μιας και βλεπω αρκετα ατομα που ακομα παιζουν απο εδω μεσα τι κανετε στο παιχνιδι ; PVE ? PVP ?

Π.χ : ας ξεκινησω εγω παιζω χρονια εναν Holy Paladin στον Silvermoon και τωρα εχουμε μπει σε Mythic prog. Αν ειναι κανεις Silvermoon και θελει τιποτα ας πει..

Δημοσ.

PVE > all :P

Ειδικά σε RP-PVE server στιλ Argent Dawn, που δεν τον αλλάζω με τίποτα. Κι ας μην έχω παίξει RP ποτέ, χαζεύω τους άλλους και έχει πλάκα όμως (αν και τα τελευταία χρόνια έχει πέσει η ποιότητα του RP).

Δημοσ.

Ρε σεις , μιας και βλεπω αρκετα ατομα που ακομα παιζουν απο εδω μεσα τι κανετε στο παιχνιδι ; PVE ? PVP ?

Π.χ : ας ξεκινησω εγω παιζω χρονια εναν Holy Paladin στον Silvermoon και τωρα εχουμε μπει σε Mythic prog. Αν ειναι κανεις Silvermoon και θελει τιποτα ας πει..

Όσοι είστε Silvermoon για φανερωθείτε :D

• Like 1
Δημοσ.

Ανανεωσα μετα απο 4 μηνες και κατι. Οπως μπηκα βγηκα.. Δεν ξερω γιατι απλα πλεον δεν με κραταει.

Δυστυχως ειναι μια μεγαλη αληθεια, τουλαχιστον για μενα.

Παιζω σχεδον απ το launch εχοντας ξεπερασει κατα πολυ τις 10.000 ωρες παιχνιδιου και φετος ειναι η μονη φορα που το χω παρατησει τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα, αφου κοντευω τους 10 μηνες. Μπορει κι αλλες φορες να ειχα βαρεθει, ομως σε κανα δυο μηνες αντε 3 το πολυ εβρισκα λιγη διαθεση να αρχισω ξανα, εστω και πιο casual απ οτι πριν. Αυτη τη φορα ομως ουτε κλικ δεν μου κανει. Μπαινω με μικρους χαρακτηρες που μπορω να logarw και δεν υπαρχει τιποτα που να με σπρωχνει να παιξω.

Ισως να φταιω εγω κι οχι το παιχνιδι, δεν ξερω, αλλα δυστυχως το WoW μονο καλες αναμνησεις μου φερνει πια κι οχι διαθεση να παιξω και λεω δυστυχως διοτι μπορει ναι μεν να υπαρχουν καλα παιχνιδια αλλα οχι κατι το συγκλονιστικο που θα σε κανει να αφιερωσεις ολο σου το (gaming) χρονο σ αυτο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...