manoslol13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 πολυ βαρετα αυτα τα rep ακμα στο friendly ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στους SP ναι, στους Disc priests με reflective shield δεν νομίζω . Ένας καλός rogue όπως και να έχει πάντως ρίχνει οποιονδήποτε. Αλλά από την πρώτη μέρα που παίζω μόνο έναν καλό rogue έχω συναντήσει (Undead Rogue,Panos@Twilight's Hammer). Θυμάμαι εποχές farm στο Tyr's Hand το παλικάρι κατέβαζε μόνο του ολόκληρες ganking teams. Έτρωγα ανελέητο gank από 5 allies με τον n00bohunter μου μια μέρα, ζήτησα help μιας και ήταν στην ίδια περιοχή και τους τελείωσε όλους και τους 5 μαζί!!!! Και μιλάμε για εποχές που ο rogue δεν είναι το eazy mode που είναι σήμερα. Anyway back to racials Not so imba λοιπόν....Back to QQ Official Nerf Priest Day 11-9-2008 Read the Full Story : http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=9679803796&pageNo=1&sid=2000#22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Και εγώ friendly είμαι μόλις τελιωσα τα quest και εμφανίστηκαν τα daily.....το καλό είναι οτι έχει πολύ κοσμο και βρίσκεις group άμεσα για ταχυτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εναν καλό σέρβερ να ρίξω εναν 90ρι horde? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Άλλο θέμα...1 ή μέρα daily σήμερα αφού χθες ηταν τα. Αρχικα quest... μονο 3 daily / μέρα περ εις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haarp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλησπέρα.προσπάθησα να αγοράσω time card για το wow από την blizzard αλλα δεν μου δέχεται την visa(κλασικά λόγο capital control)Γνωρίζεται άμα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγοράσω card με visa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω αγορασα απο το g2a με paypal. Αλλα η τραπεζα μου ειναισ την ολλανδια :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα τα quest που είχαν μείνει στην nagrand για να τελειώσω την ιστορία να προχωρήσω για το flying στο draenor. Το τελευταίο quest dark heart of oshugun είχε κολλήσει και δεν μου το έδινε και αναγκάστικα να περιμένω GM να μου το βάλει στο quest log.Το είχατε πάθει και εσείς; Λίγο που έψαξα στο internet είδα οτι απο την αρχή είναι προβληματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλησπέρα.προσπάθησα να αγοράσω time card για το wow από την blizzard αλλα δεν μου δέχεται την visa(κλασικά λόγο capital control) Γνωρίζεται άμα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγοράσω card με visa? Αγορασα απο το Instant gaming μεσω χρεωστικης Εθνικης το Mad max αλλα λογικα με χρεωστικη θα γινεται και για τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι καλυτερα? Mill τα herbs και ah? Ή να τα βάζω όπως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης έχω ενα χαρακτήρα με 3500 gold ,στον auchindoun...αν υπάρχει κάποιος ΒΣ του τα δώσω και έχει 3500 στον genjuros να τα πάρω εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης έχω ενα χαρακτήρα με 3500 gold ,στον auchindoun...αν υπάρχει κάποιος ΒΣ του τα δώσω και έχει 3500 στον genjuros να τα πάρω εκεί αν θες μια συμβουλή για να κάνεις γενικά transfer gold χωρίς να έχεις κάποιον κοίταξε στο ah battle pets.Δες ποιο σε παίρνει να αγοράσεις και μετά να δείς αν μπορείς να το πουλήσεις στον σερβερ που έχεις main.Εγώ από ένα horde σε άλλο σερβερ πήρα ένα pet από ah 45k .το πούλησα genjuros 44.έχασα 1κ αλλά άξιζε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα.άντε το πήρα απο ΑΗ auchi...πως θα το πούλησω Στον genjuro????μπορω να στείλω με mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ta battle pets ειναι account bount. Δεν κατάλαβα.άντε το πήρα απο ΑΗ auchi...πως θα το πούλησω Στον genjuro????μπορω να στείλω με mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 http://manaflask.com/articles/trouble-at-the-top-method-players-leaving-and-forming-new-guild και να πεις ότι δεν τα έλεγα πριν μερικές εβδομάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις