Paralizer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Visa απευθείας χωρίς paypal Μια χαρά. Μόλις αγόρασα κι εγώ από εκεί μόλις το είδα και όλα κομπλέ. Μόνο που για κάποιο λόγο εγώ το αγόρασα 25 ευρά και όχι 20 όπως εσύ. Και πάλι όμως από το 30άρι που έχει έξω στα καταστήματα μια χαρά είναι για 2 μηνάκια
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ναι μια χαρα ειναι . δεν ξερω ομως γιατι το πηρες 25 απο χθες βραδυ μεχρι τωρα 5 ευρω πανω ?!?!
Paralizer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ναι και εμένα μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω γιατί τόσο μεγάλη διαφορά.
gr1goris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδες λυστε μου μια απορια αν θελω να παιξω wow πρέπει να αγορασω καποιο expansion ? στο game shop εχει αυτην την στιγμή το Wold of warcraft 14,99 ευρω και το warlords of draenor στα 44.99 ποια η διαφορα τους και αν εχετε καμια σελιδα να μου προτεινετε που να εχει καποια βασικα για το game Ευχαριστω
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 χρειαζεσαι το World Of Warcraft στα 15 ευρω που έχει όλο το παιχνιδι μεχρι και το Mists Of Pandaria . Δηλαδή μέχρι level 90 . αν θέλεις να δεις και να παιξεις το τελευταιο expansion ( warlords of draenor ) χρειάζεσαι και αυτό . www.wowhead.com www.mmo-champion.com www.wowdb.com Στο θεμα μας .... ξεκινησα να κανω το αchie για το flying στο draenor .... ευκολο μεχρι στιγμης μεσα σε 2 μερες εχω κανει ολα τα quest που μου ειχαν μεινει απο το lvl up και το explore μαζί με τα treasures . Τωρα ξεκινησα το assault που εχω κανει 4/12 και μετα μου μενει το reputation . Με το reputation τι παιζει ; μπορεις να το κανεις σε 1-2 μερες με Mobs ? ή είναι με daily ? αν ειναι με daily Ποσο καιρο θα μου παρει ; ποτε μπαιενι το patch εχουμε ιδεα ; όλοι οι χαρακτηρες θα μπορουν να πετανε ή θα πρεπει να σκασουμε πάλι ένα κάρο λεφτά ; Παντως απο gold παει καλα . Χωρις farming μονο απο quest και απο drops αυτες τις 2 μερες για το flying μαζεψα 15κ...... !
Norone92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αν ασχοληθείς αρκετά αυτές τις 2 μέρες, μπορεί να βγει. Υπάρχει weekly quest (arena) που σου δίνει αρκετό rep (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο). Σκοτώνοντας mobs στο Fangrilla παίρνεις rep, θέλει group όμως γιατί είναι elite. Επίσης, υπάρχει και το Medallion of the Legion το οποίο το πετάνε τα 4 rares από το Hellbane achievement και σου δίνει 1000 rep σε όλα τα factions του WoD. Έχει περίπου 30% drop rate και μπορείς να lootάρεις αυτά τα rares μία φορά τη μέρα (μπορείς να τα πουλήσεις κιόλας αν θες, έκαναν 10k πριν από κανά μήνα στο server μου). Καλό είναι να έχεις και level 3 trading post για 20% παραπάνω rep gain.
DrXavier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τα 3 reputation της Tanaan που πρεπει να πας Revered για το Flying Achievement εχουν ως εξης : Order of the Awakened : 1 Quest την μερα που μαζευεις 10 κρυσταλους απο rare η σε κουτια δεξια-αριστερα = 1800 rep / μερα Hand of the prophet : 3 - 4 Quest την ημερα , ομαδικα και μη , να μαζεψεις πραγματα η να σκοτωσεις mob = 1200 ρεπ / μερα (πανω κατω) The Saberstalkers : Υπαρχει ενα quest που σου δινει πολυ rep για να σκοτωσεις 3 rare mobs που θα σε βοηθησει στο quest του Order of the Awakened. Περα απο εκει πρεπει μεσα σε group γιατι μιλαμε για elite mobs να φαρμαρεις πολυ για να παρεις rep απο καθε mob για να πας revered. Ολα μαζι καπου στις 2,5 - 3 εβδομαδες. Υ.Γ : Για το Hand of the prophet καποια στιγμη θα σου βγαλει καποιο Garrison Campaign. Να το κανεις θα σου δωσει rep με το Hand of the prophet. Ο φιλος Norone92 θα μιλαει για Saberstalkers που μπορει με αρκετη δουλεια να γινει σε 2 μερες , τα αλλα δυο ουτε για πλακα. Το patch βγαινει στη 1/9 Happy Farm...!!!
Norone92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ισχύει, είχα στο μυαλό μου μόνο Saberstalkers γιατί ρώτησε αν μπορείς να farmάρεις και είναι το μόνο στο οποίο είναι πιθανό να βγει πιο γρήγορα. Τα άλλα 2 θέλουν dailies αλλά για revered δε νομίζω να πάρει και πολύ.
DrXavier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ισχύει, είχα στο μυαλό μου μόνο Saberstalkers γιατί ρώτησε αν μπορείς να farmάρεις και είναι το μόνο στο οποίο είναι πιθανό να βγει πιο γρήγορα. Τα άλλα 2 θέλουν dailies αλλά για revered δε νομίζω να πάρει και πολύ. Saberstalkers το εχω revered και το εκανα σε 2 μερες χωρις πολλα πολλα.. Τα Hand of the prophet και Order of the Awakened για το revered θελουν καπου στις 2 εβδομαδες και κατι.. Τωρα τα εχω φτασει εδω και καιρο exalted για ηθελα τα πραγματα που εδιναν.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οποτε ξεκινά απο σήμερα το reputation και τέλος....θα πρεπει να πληρωσω και gold? Ή απλα το achie
DrXavier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οχι δεν πληρωνεις τιποτα , μολις παρεις το Achievement θα σου δωσει το mount και μολις βγει το patch 1/9 θα μπορεις να πεταξεις στον Draenor. Ριξε μια ματια και εδω : http://www.wowhead.com/guides/achievements/draenor-pathfinder-how-to-unlock-flying-in-draenor
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με ολους τους χαρακτήρες ακόμα και αν είναι κατω απο 100 lvl ή πρέπει με τον καθενα;
Tmark Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται, https://www.reddit.com/r/wow/comments/3h4lgb/the_complete_wow_book_reading_order_lore_timeline/
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με ολους τους χαρακτήρες ακόμα και αν είναι κατω απο 100 lvl ή πρέπει με τον καθενα; ειναι account wide το κανεις με εναν 100 αρι και το περνουν ολοι
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ωραία γιατί έχω άλλους 3 90ρηδες που θέλω να τους πάω 100 και με flying είναι πιο γρήγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις