Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δωσε λινκ ...λες να εχει κατοχυρωσει πνευματικα δικαιωματα και να σου κανει μηνυση?Δεν ειναι ωρα για τετοιες λεπτομερειες :)

Όχι μωρέ, "ηθικό" είναι το θέμα και δεν είναι δύσκολο πλέον να το βρεις. :P

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-182

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σας πω παίδες. Επειδή θα παίζω για πολύ καιρό ακόμα όπως το βλέπω(λόγω cc) mop, τι προτείνεται για να βγάλω λεφτά? Τώρα έχω 3.5k με κόπο και ιδρώτα ;p. Προς το παρών κάνα κάποια dailies, στις γύρω περιοχές αλλά δίνουν max καμιά 400αρα την ημέρα. Εκτός αν αυτό είναι καλό ποσό για το mop, οπότε πάω πάσο,

Να σας πω παίδες. Επειδή θα παίζω για πολύ καιρό ακόμα όπως το βλέπω(λόγω cc) mop, τι προτείνεται για να βγάλω λεφτά? Τώρα έχω 3.5k με κόπο και ιδρώτα ;p. Προς το παρών κάνα κάποια dailies, στις γύρω περιοχές αλλά δίνουν max καμιά 400αρα την ημέρα. Εκτός αν αυτό είναι καλό ποσό για το mop, οπότε πάω πάσο,

Δηλαδη δεν μπορεις να αγορασεις το http://www.skroutz.gr/s/5023874/World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-PC.html?from=most-popular&keyphrase=warlords+of+draenor ?

Κοίτα, σε κάνα 2βδομαδο πιστεύω θα έχω το cash, νωρίτερα δύσκολα.

Κοίτα, σε κάνα 2βδομαδο πιστεύω θα έχω το cash, νωρίτερα δύσκολα.

Ναι απλα παραπανω εγραφες περι Cc λες και δεν υπηρχε στην αγορα.

Ναι απλα παραπανω εγραφες περι Cc λες και δεν υπηρχε στην αγορα.

Yy, δεν έχω λεφτά για να το πάρω physical, αλλά με πιστωτική το έπαιρνα χτες. Επίσης αν φύγω κάνα ΣΚ πριν αρχίσει η σχολή θα πάει πάλι πίσω το wod. Κτλβες? ;p

• Like 1

Συγγνωμη κάποιο φυσικο μαγαζί Θεσσαλονίκη που να μην έχει την 2 μήνη κάρτα στα 30€ ?????? Στο seven μου ειπαν είναι λόγω αύξησης του ΦΠΑ...!?!?!?!

Συγγνωμη κάποιο φυσικο μαγαζί Θεσσαλονίκη που να μην έχει την 2 μήνη κάρτα στα 30€ ?????? Στο seven μου ειπαν είναι λόγω αύξησης του ΦΠΑ...!?!?!?!

Γιαυτο το λογο και ανεβασανε την τιμη στην ενοικιαση οι καραγκιοζηδες πες τους???

http://www.skroutz.gr/s/4439285/Blizzard-World-Of-Warcraft-60-Day-Prepaid-Card-PC.html?from=most-popular&keyphrase=warcraft+game+cardΤο μεγαλο προβλημα δυστηχως ειναι οτι και εδω λογω του γνωστου θεματος με τις εισαγωγες και λιγα ειναι τα καταστηματα που πλεον φερνουν τις καρτες αλλα και οπως βλεπουμε και παραπανω τα περισσοτερα ειναι κατοπιν παραγγελιας.....

Ασχετο αλλα γιατι βλεπω τοσο κοσμο που θελει να βαλει καρτα οταν το expansion θα βγει λογικα του χρονου???Μηπως εχασα κατι? :P

@@ρια δοκιμασία με 2 πιστωτικές φίλου μια visa μια mastercard alpha και Πειραιώς και στις 2 unexpevted error μου πετάει....όσο για την αύξηση ΦΠΑ γελαν και οι πέτρες.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...