Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχισα ξανα το wow μετα απο καιρο και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Τι stats ανεβαζω κυριως για prot warrior;Bonus armor,armor,armor,stamina κλπ;

http://www.icy-veins.com/wow/protection-warrior-pve-tank-guide

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει βρεθεί ένας τρόπος να γίνονται συναλλαγές στο εξωτερικό με PayPal χωρίς κάποιο όριο. Λογικά θα γίνεται και για gametime. Ψάξτε το, μην πάρω τα credits του καλού ανθρώπου που το βρήκε (είναι και από αυτό το forum μάλιστα). :P

δωσε λινκ ...λες να εχει κατοχυρωσει πνευματικα δικαιωματα και να σου κανει μηνυση?Δεν ειναι ωρα για τετοιες λεπτομερειες :)

Αρχισα ξανα το wow μετα απο καιρο και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Τι stats ανεβαζω κυριως για prot warrior;Bonus armor,armor,armor,stamina κλπ;

2 φορες εγραψες το Armor :P

Μπαινω να παιξω για πλακα (πριν ωρες)...πετυχαινω ενα παλικαρι απο Δανια , καναμε κατι legacy raids ετσι για να μαλακιστουμε..πιασαμε κουβεντα για τον Τσιπρα...μετα για τα capital controls...καποια στιγμη του λεω οτι εχω φαει πακετο που δεν μπορω να "ψωνισω" gametime κλπ...εε μου λεει εχω 1,5m gold , παρε 47k και αγορασε ενα token !!

Οποτε για ενα μηνα ειμαι καλλυμενος...μετα βλεπουμε :)

• Like 3

Εγώ έχω γύρω στα 120 k θυμάμαι, αν και δεν παίζω 8 μήνες τώρα.

Θυμάμαι είχα πάρει ένα world drop epic trinket για hunter και επειδή ήταν αρχή ακόμα έγραψα στο general να μου στείλουν offers.

Ο πρώτος που έγραψε 100 k το τσίμπησε. 

Πλέον με τα garrisons και τα ρέστα δεν είναι δύσκολο να μαζέψεις 40 k το μήνα

κατσε να level-ασιουμε τωρα...γιατι τα quests ειναι επιεικως ΑΠΕΙΡΑ...πηγα απο μερια mist of pandaria και τα "panda" εκει περα πολυ χαρα και ευτυχια κα τα quests ηταν πολυ φλωριες..καλλιεργησε μαρουλια , οργωσε χωραφια και μαλακιες

Τους παρατησα και πηγα απο draenor μερια που πεφτουν ξυλικια και νοιωθεις λιγο αντρας :)

Πως μπήκες να παίξεις??? Εγώ έχω 32k :( πως σκατά μαζεύουν τοσα gold ρε συ ?

Αν έχεις 100άρι κάνεις συνέχεια follower missions (+inn lvl3), έχεις και enchanter hut + salvage yard. Αν βρείς κανένα BoE epic το πουλάς. Κάνεις firelands 25άρι σε όσους χαρακτήρες μπορείς. Κάνεις farm felblight από tanaan jungle (σκοτώνεις και kazaak που ρίχνει γύρω στα 15 αν θυμάμαι καλά).

Υπάρχουν τρόποι, το θέμα είναι να έχεις όρεξη για farming.

To MoP είναι το χειρότερο expansion όσον αφορά το leveling. Ωραίες οι περιοχές αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα quests+no flying.

Δειτε ενα site που δειχνει τα world firsts απο vanilla μεχρι σημερα. Δειτε πως απο 4-5 μηνες, φτασαμε να γινονται clear ta raids σε λιγοτερο απο 20 μερες (τα mythic modes μαλιστα). Eν παση περιπτωση ειναι ωραια δουλεια και ξυπνα αναμνησεις.

http://manaflask.com/en/world-firsts#vanilla

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...